Eger tarti sorunu olmayacaksa olur tabi donuste tekrar baslayacaktim zaten izinde olmama psikolojisi bayramda da bana iyi gelir :))becezey tatlım haftaya etapların birleştirilmesi düşünülüyor.Önümüzdeki cuma bildirimden muaf olabiliriz.sonraki cuma bildirim yapabileceksen izne ayrılma istersen.
Olsun artidan iyidir, yapacak bisey yok. Bana kabak yine iyi yaradı bugun reglin 2. Gununde olmama rağmen, sanirim aksama 57yi yakaliyorum ucundan kıyısından ☺Ben sabitim bugündün tekrar artı gelmiştim kabak bu kadar yetti sanırım
Evet canım öyle olacak, biz sultancigimla anlasirizSağlık olsun canım:) sen çiğdeme sporda fark attın o da galiba kilo da.artık dengeli cezalar verirsiniz.
Hadi yaaa cok kotu zamanlama olmusss, yarinj bekleseymisHahahahaGiriyeahh değil girdi girdi Bu sabah itibari ile hatun çevrimdışı oldu.Enişte koşsa kaç yazar
Canım izne ayrılan kilo alıyor ya.mecbur olmadıkça kimsenin izne ayrılmasını istemiyorum aslında.Tatilin hangi gün bitiyordu.Eger tarti sorunu olmayacaksa olur tabi donuste tekrar baslayacaktim zaten izinde olmama psikolojisi bayramda da bana iyi gelir :))
Ben de birlestirilmesini isterim aslinda ama önümüzdeki cuma ben yine dereceye oynamak istiyordum, regl sonrasi ben çok iyi kilo veriyorum da, 2 kiloyu bulabilirdi belki. Neyse farketmez, cogunluk ne derseKızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Etap birleşince haftaya bildirim yapmayıp bir sonraki hafta yaptığımuz bildirimlerde yüzdelerimiz ikiye bölünecek.
Herkes fikrini söylerse sevinirim.
Ben birleştirilmesinden yanayım.
Mesajımı alıntılatarak cevap verirseniz sevinirim:)
Ben ters kadınımHadi yaaa cok kotu zamanlama olmusss, yarinj bekleseymis
Adam kahrolacak
Benim icin fark etmez. Bayramda evimde olcam canimKızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Etap birleşince haftaya bildirim yapmayıp bir sonraki hafta yaptığımuz bildirimlerde yüzdelerimiz ikiye bölünecek.
Herkes fikrini söylerse sevinirim.
Ben birleştirilmesinden yanayım.
Mesajımı alıntılatarak cevap verirseniz sevinirim:)
Bayramı biraz kontrollü geçirebilirsen canım yine çok iyi olabiliyor.Bayram dönüşü genelde kilo alınıyor yada az kilo veriliyor.Geçen yıllarda böyle olmuştu genelde.Ben de birlestirilmesini isterim aslinda ama önümüzdeki cuma ben yine dereceye oynamak istiyordum, regl sonrasi ben çok iyi kilo veriyorum da, 2 kiloyu bulabilirdi belki. Neyse farketmez, cogunluk ne derse
Tamam canımBenim icin fark etmez. Bayramda evimde olcam canim
Ben de bu yüzden demiştim canım, bayram ve sonrası en fazla 200-300 verirsem ne ala. Yine gezicez her gün farkli ile, gorumcemler için. Yol odemi falan olacak vs. Ama genel karar sanırım birlestirilmesi birlestirilmesi yonunde diger takimlarin da.Bayramı biraz kontrollü geçirebilirsen canım yine çok iyi olabiliyor.Bayram dönüşü genelde kilo alınıyor yada az kilo veriliyor.Geçen yıllarda böyle olmuştu genelde.
Donus net belli degil ama en gec sali gunu donmus oluruz esim izin alamazsa da pazar gunu donucezCanım izne ayrılan kilo alıyor ya.mecbur olmadıkça kimsenin izne ayrılmasını istemiyorum aslında.Tatilin hangi gün bitiyordu.
Oylama birleştirilmesi yönünde gidiyor canım.Bayram sonrası ne verirsen kârdır .Yol ödemi çok olur ama düzenine geçtiğin zaman kısa sürede atarsın inşallah canım.Misafirleriniz kaç gün kalacaklar belli mi:)Ben de bu yüzden demiştim canım, bayram ve sonrası en fazla 200-300 verirsem ne ala. Yine gezicez her gün farkli ile, gorumcemler için. Yol odemi falan olacak vs. Ama genel karar sanırım birlestirilmesi birlestirilmesi yonunde diger takimlarin da.
Tamam canım. O halde izne ayrılmana gerek yok benceDonus net belli degil ama en gec sali gunu donmus oluruz esim izin alamazsa da pazar gunu donucez
Tebrik ederim canım, 0.68Kilo bildirimi
Cuma 73.0 kg
Bugun 72.5 kg
Fark 500 gr
Yuzde 0.68493
Yuvarlamayi yine bilemedim 0.68 mi 0.69 mu kabul edilir hangisi uygunsa onu alalim
7-10 gun civarı canım. Zaten beni bu kış bu yatili misafirler hep geri atti ☺ bunda direnicem insallah cunku bu gruptayimOylama birleştirilmesi yönünde gidiyor canım.Bayram sonrası ne verirsen kârdır .Yol ödemi çok olur ama düzenine geçtiğin zaman kısa sürede atarsın inşallah canım.Misafirleriniz kaç gün kalacaklar belli mi:)
Tamam canım. O halde izne ayrılmana gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?