Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sabitim bugün dün tekrar artı gelmiştim kabak bu kadar yetti sanırım
Olsun artidan iyidir, yapacak bisey yok. Bana kabak yine iyi yaradı bugun reglin 2. Gununde olmama rağmen, sanirim aksama 57yi yakaliyorum ucundan kıyısından ☺
( Oruclu degilim ama yemek istemiyorum, aksami beklicem.) 18.45te kilomu yazarim esperenzaa

Eger tarti sorunu olmayacaksa olur tabi donuste tekrar baslayacaktim zaten izinde olmama psikolojisi bayramda da bana iyi gelir :))
Canım izne ayrılan kilo alıyor ya.mecbur olmadıkça kimsenin izne ayrılmasını istemiyorum aslında.Tatilin hangi gün bitiyordu.

Ben de birlestirilmesini isterim aslinda ama önümüzdeki cuma ben yine dereceye oynamak istiyordum, regl sonrasi ben çok iyi kilo veriyorum da, 2 kiloyu bulabilirdi belki. Neyse farketmez, cogunluk ne derse

Benim icin fark etmez. Bayramda evimde olcam canim

Ben de birlestirilmesini isterim aslinda ama önümüzdeki cuma ben yine dereceye oynamak istiyordum, regl sonrasi ben çok iyi kilo veriyorum da, 2 kiloyu bulabilirdi belki. Neyse farketmez, cogunluk ne derse
Bayramı biraz kontrollü geçirebilirsen canım yine çok iyi olabiliyor.Bayram dönüşü genelde kilo alınıyor yada az kilo veriliyor.Geçen yıllarda böyle olmuştu genelde.

Bayramı biraz kontrollü geçirebilirsen canım yine çok iyi olabiliyor.Bayram dönüşü genelde kilo alınıyor yada az kilo veriliyor.Geçen yıllarda böyle olmuştu genelde.
Ben de bu yüzden demiştim canım, bayram ve sonrası en fazla 200-300 verirsem ne ala. Yine gezicez her gün farkli ile, gorumcemler için. Yol odemi falan olacak vs. Ama genel karar sanırım birlestirilmesi birlestirilmesi yonunde diger takimlarin da.

Oylama birleştirilmesi yönünde gidiyor canım.Bayram sonrası ne verirsen kârdır .Yol ödemi çok olur ama düzenine geçtiğin zaman kısa sürede atarsın inşallah canım.Misafirleriniz kaç gün kalacaklar belli mi:)
Donus net belli degil ama en gec sali gunu donmus oluruz esim izin alamazsa da pazar gunu donucez
Tamam canım. O halde izne ayrılmana gerek yok bence

7-10 gun civarı canım. Zaten beni bu kış bu yatili misafirler hep geri atti ☺ bunda direnicem insallah cunku bu gruptayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…