- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Tebrik ederim canım en azından vermişsin ne güzelMoralim sıfırrr
Geçen Cuma: 79.700
Bu Cuma: 79.000
Fark; 0.700
Yüzdesi; 0.88 ( 0.878 çıktı umarım yine hatalı yuvarlamamışımdır)
Ayrıca dün akşam da bu sabahta wc ye çıkamadım onyüzden bu kilomun doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü çoktan 78 leri görmüştüm. Moralim çok bozuk bu hafta kafamdaki sayıya ulaşamadım diyetimi yeniden gözder geçirip bu haftaki fazlalıklar nerde analiz edip eritmek için çok yürüyüp hareket yapmam gerekecek. Tavsiyelerinizi bekliyorum canlar @esperanzaa S smygnc
Bende bu hafta tutturamadım hedefimi.Ama şu şekilde düşünüyorum gramda olsa eksiliyorumMoralim sıfırrr
Fark; 0.700
Ayrıca dün akşam da bu sabahta wc ye çıkamadım onyüzden bu kilomun doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü çoktan 78 leri görmüştüm. Moralim çok bozuk bu hafta kafamdaki sayıya ulaşamadım diyetimi yeniden gözder geçirip bu haftaki fazlalıklar nerde analiz edip eritmek için çok yürüyüp hareket yapmam gerekecek. Tavsiyelerinizi bekliyorum canlar @esperanzaa S smygnc
Hatun nadasa giriiyeeeaaahTüm belirtiler tamam,regl geldi geliyor bari kocam bi saat önce geleydi.Uçak rötar yapmasa bari
Tok açın halinden ne anlasınSeni o kadar iyi anlıyorum ki
1 kg yumu begenmiyon sen hatun helal olsun valla tebrik ederimgeçen haftaki kilom 60,50
bu haftaki kilom 59,50
fark 0,83
hedefimi tutturamadım spor da vardı su da vardı anlayan anlatsın
Tebrik ederim canım en azından vermişsin ne güzel
Günaydın kızlar
Geçen hafta :91,3
Cuma : 90,6
Fark: -700 gr ( reglin 2.günü)
Yüzde : 0,77
Hedefim tutmadı ne yazık ki
Bende bu hafta tutturamadım hedefimi.Ama şu şekilde düşünüyorum gramda olsa eksiliyorum
1 kg yumu begenmiyon sen hatun helal olsun valla tebrik ederim
geçen haftaki kilom 60,00 yanlış yazdım
bu haftaki kilom 59,50
fark 0,83
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar
tenrik ederim canımgeçen haftaki kilom 60,50
bu haftaki kilom 59,50
fark 0,83
Tebrik ederim canım
tenrik ederim canım
Ben sabitim bugündün tekrar artı gelmiştim kabak bu kadar yetti sanırım
Moralim sıfırrr
Fark; 0.700
Günaydın kızlar
günaydın kızlar:) ben geen hafta 82 kiloydum bu hafta 81'im. ancak yüzden nasıl hesaplanır bilmiyorum.
kaptanımesperenzaa biliyorum sizi yarı yolda bırakıyor gibi olacağım ama beklenmedik bir durum yaşıyorum. dün çok istediğim bir sınav açıldı. ve sınav tarihi 2 ay sonra. hem iş hem sınav derken buraya zamanım kalmayacak çünkü kendimi kampa almam gerek. tüm sosyal medya hesaplarımı da kapatacağım. bu haftadan sonra beni affedin. izniniz olursa 2 ay sonra tekrardan burada olmak isterim. diyetime devam edeceğim ama dediğim gibi buraya zaman ayırmam çok zor. hepinizi tanıdığıma çok sevindim. kendinize iyi bakın. umarım biran önce istediğiniz kilonunda altında olursunuz. hoşçakalın..
Canım benim de başıma gelmişti aynı durum.Öğrenci işlerinde halletmiştim ama can sıkıntısı olmuştu tabi:) benim de birinci sınıftan iktisat dersim işlenmemişti.kolay gelsin canım.Bugün bir okula gidicem bakalım şu sorunu çözebilmek adına ordan da kuaföre gidicem tartılmayı o nedenle 4 5 gibi o civara bırakıyorum arkadaşlar mutlaka yazıcam ama haberiniz olsunesperenzaa
Canım azdan az gidiyor,çoktan çok.ben 2 hafta spor ve hiç kaçamaksız sabit geldiğimi biliyorum.Haftalık 500 gram da kötü değil ki.NE OLUYOR BÖYLE ANLAMADIM CANIM KAÇAMAK YAPSAM DİKKAT ETMESEM HİÇ ÜZÜLMÜCEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?