Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım en azından vermişsin ne güzel

Bende bu hafta tutturamadım hedefimi.Ama şu şekilde düşünüyorum gramda olsa eksiliyorum

SABAH YOK

ÖĞLEN
4 5 KAŞIK YEŞİL MERCİMEK
3 4 KAŞIK ERİŞTE
HURMA

AKŞAM
DOMATESLİ PEYNİR
YARIM DİLİM EKMEK

ARA
ERİK

2 LİTREYE YAKIN SU @esperenzaa @Gonulbagi
Spor yapacak hal yoktu sürekli uyudum işten eve gidince çok yüklendim kendime çok

Tebrik ederim canım en azından vermişsin ne güzel

Sağıl xanım ama istediğim gibi olmadı.

Günaydın kızlar

Geçen hafta :91,3
Cuma : 90,6
Fark: -700 gr ( reglin 2.günü)
Yüzde : 0,77
Hedefim tutmadı ne yazık ki

Sağlık olsun canım, aynı durumdayız. Ama sen şuan regl dönemindesin.

Bende bu hafta tutturamadım hedefimi.Ama şu şekilde düşünüyorum gramda olsa eksiliyorum

Aynrn böyle düşüneceğim artık. Şu suyu bir arttırsam keşke.

günaydın kızlar:) ben geen hafta 82 kiloydum bu hafta 81'im. ancak yüzden nasıl hesaplanır bilmiyorum.
kaptanım esperenzaa biliyorum sizi yarı yolda bırakıyor gibi olacağım ama beklenmedik bir durum yaşıyorum. dün çok istediğim bir sınav açıldı. ve sınav tarihi 2 ay sonra. hem iş hem sınav derken buraya zamanım kalmayacak çünkü kendimi kampa almam gerek. tüm sosyal medya hesaplarımı da kapatacağım. bu haftadan sonra beni affedin. izniniz olursa 2 ay sonra tekrardan burada olmak isterim. diyetime devam edeceğim ama dediğim gibi buraya zaman ayırmam çok zor. hepinizi tanıdığıma çok sevindim. kendinize iyi bakın. umarım biran önce istediğiniz kilonunda altında olursunuz. hoşçakalın..

Hiç moralini bozma canım bazen olabiliyor böyle şeyler ama sonuçta kilo vermişsin hiç
Kötü düşünme

Günaydın kızlar

Geçen hafta :91,3
Cuma : 90,6
Fark: -700 gr ( reglin 2.günü)
Yüzde : 0,77
Hedefim tutmadı ne yazık ki

Tebrikler canım hedef tutmasa da bence vermişsin bu da güzel haftaya daha da çok verirsin inşallah

Umarım başarılı olursun canım ve diyetini de bırakmazsınn

Bugün bir okula gidicem bakalım şu sorunu çözebilmek adına ordan da kuaföre gidicem tartılmayı o nedenle 4 5 gibi o civara bırakıyorum arkadaşlar mutlaka yazıcam ama haberiniz olsun esperenzaa

Bugün bir okula gidicem bakalım şu sorunu çözebilmek adına ordan da kuaföre gidicem tartılmayı o nedenle 4 5 gibi o civara bırakıyorum arkadaşlar mutlaka yazıcam ama haberiniz olsun esperenzaa
Canım benim de başıma gelmişti aynı durum.Öğrenci işlerinde halletmiştim ama can sıkıntısı olmuştu tabi:) benim de birinci sınıftan iktisat dersim işlenmemişti.kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…