Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım.Sınavında şimdiden başarılar tatlım.Kilona mümkün olduğu kadar dikkat et canım.

Sağlık olsun canım:) sen çiğdeme sporda fark attın o da galiba kilo da.artık dengeli cezalar verirsiniz.
İnşallah kiloda fark fark atar canım, o garibim de dün sabitti.kabağa güvenmek istiyorum
HahahahaGiriyeahh değil girdi girdiBu sabah itibari ile hatun çevrimdışı oldu.Enişte koşsa kaç yazar
allahım allahım adamcağız yas ilan edecek

Kızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Etap birleşince haftaya bildirim yapmayıp bir sonraki hafta yaptığımuz bildirimlerde yüzdelerimiz ikiye bölünecek.
Herkes fikrini söylerse sevinirim.
Ben birleştirilmesinden yanayım.
Mesajımı alıntılatarak cevap verirseniz sevinirim:)

Birleştirilmesinden yanayım.Bayramda şehir dışına gidecek olan arkadaşlarımız var zor olur onlar için.

BİRLEŞTİRİLMESİNDEN YANAYIM 4 GÜN BURDA YOKUM

Ben galiba tartımı bozdum arkadaşlar akşam 59,50 tum sabah 63 64 çıkıyo başlangıç çizgisi sıfrın üstünden kaymış bu gidişle dijital tartı alcam in çık in çık tartı dayanamadı

Dijital tartı da daha küçük farkları da götebiliyorsun ya canım.Bence dijital alsan daha iyi olur canım.

***6. Takım 573.Etap***
Smygnc (91,3/90,6/0,7/%0,77)
medgic26 (104,3/-
fitcivciv (60/59,5/0,5/%83)
becezey (73/
yolcukardelen (58,7///)sabit
Gonulbagi (62,4/
Cgdmk (58,7/
Lavinia12345 (57,7/
Asilsoy (79,7/79/0,7/%0,88 Yeni üye bşlngç trh:24 mayıs, b.kilo:82 hedef kilo 69,9
Yenibirnur (
24 mayıs b.kilo 71, hedef

6.Takım Ortalama:

Kızlar bildirimlerinizi yaparken bu mesajımı cevaplaya tıklayıp baştaki ve sondaki
[/QUOTE] yazan yerleri silip bildirimlerinizi listedeki gibi yaparsanız sevinirim.Bir saat sonra evden çıkarım dışarıda işimi kolaylsştırmış olursunuz ne dersiniz
En son bildirimi yapan kişinin mesajından cevapla olacak şekilde devam edin olur mu:))
Geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/ fark / yüzde şeklinde olacak

becezey tatlım haftaya etapların birleştirilmesi düşünülüyor.Önümüzdeki cuma bildirimden muaf olabiliriz.bayramdan sonraki cuma bildirim yapabileceksen izne ayrılma istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…