- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sağlık olsun canım:) sen çiğdeme sporda fark attın o da galiba kilo da.artık dengeli cezalar verirsiniz.Ben sabitim bugündün tekrar artı gelmiştim kabak bu kadar yetti sanırım
HahahahaHatun nadasa giriiyeeeaaahregll geliyeeahhhh kos enişte kossss
Tamam canım.Sınavında şimdiden başarılar tatlım.Kilona mümkün olduğu kadar dikkat et canım.günaydın kızlar:) ben geen hafta 82 kiloydum bu hafta 81'im. ancak yüzden nasıl hesaplanır bilmiyorum.
kaptanımesperenzaa biliyorum sizi yarı yolda bırakıyor gibi olacağım ama beklenmedik bir durum yaşıyorum. dün çok istediğim bir sınav açıldı. ve sınav tarihi 2 ay sonra. hem iş hem sınav derken buraya zamanım kalmayacak çünkü kendimi kampa almam gerek. tüm sosyal medya hesaplarımı da kapatacağım. bu haftadan sonra beni affedin. izniniz olursa 2 ay sonra tekrardan burada olmak isterim. diyetime devam edeceğim ama dediğim gibi buraya zaman ayırmam çok zor. hepinizi tanıdığıma çok sevindim. kendinize iyi bakın. umarım biran önce istediğiniz kilonunda altında olursunuz. hoşçakalın..
İktisadi idari bilimler mezunumusun şaşırdımCanım benim de başıma gelmişti aynı durum.Öğrenci işlerinde halletmiştim ama can sıkıntısı olmuştu tabi:) benim de birinci sınıftan iktisat dersim işlenmemişti.kolay gelsin canım.
DİKKAT ETMEYE ÇALIŞACAĞIM CANIM. KENDİNİZE İYİ BAKIN..Tamam canım.Sınavında şimdiden başarılar tatlım.Kilona mümkün olduğu kadar dikkat et canım.
İktisadi idari bilimler değil canım.Çok gizem yaratıyor gibi oluyorum ama istiyorsan özelden yazarım .Buradan mümkün olduğu kadar az bilgi vermeye çalışıyorumİktisadi idari bilimler mezunumusun şaşırdım
Sağol canım sen deDİKKAT ETMEYE ÇALIŞACAĞIM CANIM. KENDİNİZE İYİ BAKIN..
İnşallah kiloda fark fark atar canım, o garibim de dün sabitti.kabağa güvenmek istiyorumSağlık olsun canım:) sen çiğdeme sporda fark attın o da galiba kilo da.artık dengeli cezalar verirsiniz.
allahım allahım adamcağız yas ilan edecekHahahahaGiriyeahh değil girdi girdi Bu sabah itibari ile hatun çevrimdışı oldu.Enişte koşsa kaç yazar
Vücut sabitlemeye çalışıyor sanırım canım dün Benin de canım çok sıkkındı ama bugün topladım birazNE OLUYOR BÖYLE ANLAMADIM CANIM KAÇAMAK YAPSAM DİKKAT ETMESEM HİÇ ÜZÜLMÜCEM
Biliyorum canım.İktisat dediğinde birden şaşırdımİktisadi idari bilimler değil canım.Çok gizem yaratıyor gibi oluyorum ama istiyorsan özelden yazarım .Buradan mümkün olduğu kadar az bilgi vermeye çalışıyorum
Birleştirilmesinden yanayım.Bayramda şehir dışına gidecek olan arkadaşlarımız var zor olur onlar için.Kızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Etap birleşince haftaya bildirim yapmayıp bir sonraki hafta yaptığımuz bildirimlerde yüzdelerimiz ikiye bölünecek.
Herkes fikrini söylerse sevinirim.
Ben birleştirilmesinden yanayım.
Mesajımı alıntılatarak cevap verirseniz sevinirim:)
Kızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Etap birleşince haftaya bildirim yapmayıp bir sonraki hafta yaptığımuz bildirimlerde yüzdelerimiz ikiye bölünecek.
Herkes fikrini söylerse sevinirim.
Ben birleştirilmesinden yanayım.
Mesajımı alıntılatarak cevap verirseniz sevinirim:)
Vücut sabitlemeye çalışıyor sanırım canım dün Benin de canım çok sıkkındı ama bugün topladım biraz
Dijital tartı da daha küçük farkları da götebiliyorsun ya canım.Bence dijital alsan daha iyi olur canım.Ben galiba tartımı bozdum arkadaşlarakşam 59,50 tum sabah 63 64 çıkıyo başlangıç çizgisi sıfrın üstünden kaymış bu gidişle dijital tartı alcam in çık in çık tartı dayanamadı
***6. Takım 573.Etap***
Smygnc (91,3/90,6/0,7/%0,77)
medgic26 (104,3/-
fitcivciv (60/59,5/0,5/%83)
becezey (73/
yolcukardelen (58,7///)sabit
Gonulbagi (62,4/
Cgdmk (58,7/
Lavinia12345 (57,7/
Asilsoy (79,7/79/0,7/%0,88 Yeni üye bşlngç trh:24 mayıs, b.kilo:82 hedef kilo 69,9
Yenibirnur (
24 mayıs b.kilo 71, hedef
6.Takım Ortalama:
Dijital tartı da daha küçük farkları da götebiliyorsun ya canım.Bence dijital alsan daha iyi olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?