Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo bildirimi
Cuma 73.0 kg
Bugun 72.5 kg
Fark 500 gr
Yuzde 0.68493
Yuvarlamayi yine bilemedim 0.68 mi 0.69 mu kabul edilir hangisi uygunsa onu alalim
Virgülden sonraki 3. Rakam beş ve beşten yukarı ise bir yukarısına yuvarlama yapıyoruz.Senin 3. Rakamın 4 olduğu için 0,68 oluyor tatlım.

Tekrar hoşgeldin canım.
Güzel kilo vermişsin.daha da iyi kilo vereceğine eminim.
Amcan nasıl oldu canım?

Tekrar hoşgeldin canım.
Güzel kilo vermişsin.daha da iyi kilo vereceğine eminim.
Amcan nasıl oldu canım?
Amcam ayni karaciger tamamen bitmis durumda. Karaciger nakli olmasi gerekiyor uygun donör yok simdilik.

Aslinda hic iyi veremedim bana kortizon tedavisi basladilar gecen carsamba bu yuzden istahim inanilmaz acildi neler yemiyorum ki.. Bazen resmen elimde degilmis gibi hissediyorum iftarda oructan dolayi iyice gozlerim dönüyor... Bu konuda ne yapacağım inanin bilmiyorum ve kortizona 20 gun daha devam edicem simdilik kizarmalarimda hic gerileme yok sali istanbula ailemin yanina dönüyorum orada babamın hastanesine de gidecegiz ne olue bilmiyorum sizleri ozledim.. Insulin diirenci icin ilac aldigim icin bagirsaklarimi mahvediyor diye gun asiri yarim muz yiyorum.. Doktor kesinlikle hizli sagliksiz kilo verdiren diyetler uygilamayacaksin karaciğerin cok zor durumda iyice kötüleşir dedi diyetisyene mi gitsem beni tahlillerime gore bir duzene listeye mi soksa napsam sizce kızlar

Birleştirilsin bence se
BEN SABİTLEMEK İSTEMİYORUM BEDENİME NE OLUYOR 55 54 te sabitlensin
He de mi haddini bilsin
süpersin canım çok sevindim, ben de bynu salatalık yiyerek kutluyorum su an

Ben de birlestirilmesini isterim aslinda ama önümüzdeki cuma ben yine dereceye oynamak istiyordum, regl sonrasi ben çok iyi kilo veriyorum da, 2 kiloyu bulabilirdi belki. Neyse farketmez, cogunluk ne derse
İkinkilo mu anam o da 55 eder ben kızımı memeden ayırmıyayım, emzirirken de cumba yapayım en iyisi
Kilo bildirimi
Cuma 73.0 kg
Bugun 72.5 kg
Fark 500 gr
Yuzde 0.68493
Yuvarlamayi yine bilemedim 0.68 mi 0.69 mu kabul edilir hangisi uygunsa onu alalim
Yebrik ederim canım
Hoşgeldin canım tebrik ederim
Ayrica selamlar nasilsiniz neler yaptınız ben yokken
çok şükür seni sormalı? Çok geçmiş olsun çok üzüldüm amcana canım, inşallah sağlığına kavuşur
Durum dediğin gibiyse ihmal etmemen gerekir canım bence bi git diyetisyene ondan sonra geç olsun güç olmasınHem yine biz diyetisyen menülerini de eleştiririz biliyorsun

Olabilir, hem daha fazla kilo verileceği için belki motiveyi arttırır.

Merhabalar
Dün iftarda
Adana yedim, pilavsız birazcık lavaş yedim, iki avuç içi kadar, açık ayran, bir hurma,
Sahur:
2 incir, kk beyaz peynir
Su
3 litre
Öğlen:
Mercimek çorbası, tavuk ve bamya az
Kilo:
57,7
Önceki 58
Fark 300 gr
Yüzdelik : 0,51
esperenzaa bahar2701 @yolcukardelen cgdmk medgic26

Olabilir katılıyorum!

Canım benim de başıma gelmişti aynı durum.Öğrenci işlerinde halletmiştim ama can sıkıntısı olmuştu tabi:) benim de birinci sınıftan iktisat dersim işlenmemişti.kolay gelsin canım.

Sağol canım gittim okula şimdi 3 de kuaföre gidicem valla sistem sorunu imiş bi mail adresi verdiler mail attık umarım çözülür.cidden can sıkıntısı oluyor

Benim için çok farkeden bi durum yok aslında ben bayramda burdayım çünkü her türlü uyarım :) ama tatile memlekete vs giden arkadaşları düşünerek iyi bir fikir olabilir gibi

Kilom:71,25
Önceki: 71,50
Fark: 1,25
Yüzdelik: 1,7

Canım senin geçen haftaki bildirimin 57,7 ki bu da perşembe iftar öncesiydü.cuma geç yapmıştın 57,5’tu sanırım.paylaşım listemize göre sabitsin,geçen cumaya göre 200 gram artıdasın sanki.

***6. Takım 573.Etap***
Smygnc (91,3/90,6/0,7/%0,77)
medgic26 (104,3/-
fitcivciv (60/59,5/0,5/%83)
becezey (73/72,5/0,5/0,68)
yolcukardelen (58,7///)sabit
Gonulbagi (62,4/
Cgdmk (58,7/
Azyiyen_Azimli (57,7/) Sabit(Lavinia12345 nickli üye,nick değiştirdi)
Asilsoy (79,7/79/0,7/%0,88 Yeni üye b.trh:24 mayıs, b.kilo:82,hedef kilo 69,9
Yenibirnur (
24 mayıs b.kilo 71, hedef

6.Takım Ortalama:

Kızlar bildirimlerinizi yaparken bu mesajımı cevaplaya tıklayıp baştaki ve sondaki
[/QUOTE] yazan yerleri silip bildirimlerinizi listedeki gibi yaparsanız sevinirim.Bir saat sonra evden çıkarım dışarıda işimi kolaylsştırmış olursunuz ne dersiniz
En son bildirimi yapan kişinin mesajından cevapla olacak şekilde devam edin olur mu:))
Geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/ fark / yüzde şeklinde olacak.

Son düzenleme:
Senin kafana yatıyorsa bana da uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…