- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Virgülden sonraki 3. Rakam beş ve beşten yukarı ise bir yukarısına yuvarlama yapıyoruz.Senin 3. Rakamın 4 olduğu için 0,68 oluyor tatlım.Kilo bildirimi
Cuma 73.0 kg
Bugun 72.5 kg
Fark 500 gr
Yuzde 0.68493
Yuvarlamayi yine bilemedim 0.68 mi 0.69 mu kabul edilir hangisi uygunsa onu alalim
Tekrar hoşgeldin canım.Merhaba kızlar okullar bitti ve ben geri döndüm bu sabah itibari ile kilom 113.5 baslangic kilom 120.9 aksam iftarsan önce ablam beni ölcecek ve guncel ölçülerimi yazacagim.
esperenzaa @fattylamb94 medgic26
Amcam ayni karaciger tamamen bitmis durumda. Karaciger nakli olmasi gerekiyor uygun donör yok simdilik.Tekrar hoşgeldin canım.
Güzel kilo vermişsin.daha da iyi kilo vereceğine eminim.
Amcan nasıl oldu canım?
Birleştirilsin bence seKızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Etap birleşince haftaya bildirim yapmayıp bir sonraki hafta yaptığımuz bildirimlerde yüzdelerimiz ikiye bölünecek.
Herkes fikrini söylerse sevinirim.
Ben birleştirilmesinden yanayım.
Mesajımı alıntılatarak cevap verirseniz sevinirim:)
He de mi haddini bilsinBEN SABİTLEMEK İSTEMİYORUM BEDENİME NE OLUYOR55 54 te sabitlensin
süpersin canım çok sevindim, ben de bynu salatalık yiyerek kutluyorum su anOlsun artidan iyidir, yapacak bisey yok. Bana kabak yine iyi yaradı bugun reglin 2. Gununde olmama rağmen, sanirim aksama 57yi yakaliyorum ucundan kıyısından ☺
( Oruclu degilim ama yemek istemiyorum, aksami beklicem.) 18.45te kilomu yazarimesperenzaa
İkinkilo mu anam o da 55 ederBen de birlestirilmesini isterim aslinda ama önümüzdeki cuma ben yine dereceye oynamak istiyordum, regl sonrasi ben çok iyi kilo veriyorum da, 2 kiloyu bulabilirdi belki. Neyse farketmez, cogunluk ne derse
Yebrik ederim canımKilo bildirimi
Cuma 73.0 kg
Bugun 72.5 kg
Fark 500 gr
Yuzde 0.68493
Yuvarlamayi yine bilemedim 0.68 mi 0.69 mu kabul edilir hangisi uygunsa onu alalim
Hoşgeldin canım tebrik ederimMerhaba kızlar okullar bitti ve ben geri döndüm bu sabah itibari ile kilom 113.5 baslangic kilom 120.9 aksam iftarsan önce ablam beni ölcecek ve guncel ölçülerimi yazacagim.
esperenzaa @fattylamb94 medgic26
çok şükür seni sormalı? Çok geçmiş olsun çok üzüldüm amcana canım, inşallah sağlığına kavuşurAyrica selamlar nasilsiniz neler yaptınız ben yokken
Olabilir, hem daha fazla kilo verileceği için belki motiveyi arttırır.Kızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Etap birleşince haftaya bildirim yapmayıp bir sonraki hafta yaptığımuz bildirimlerde yüzdelerimiz ikiye bölünecek.
Olabilir katılıyorum!Kızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Canım benim de başıma gelmişti aynı durum.Öğrenci işlerinde halletmiştim ama can sıkıntısı olmuştu tabi:) benim de birinci sınıftan iktisat dersim işlenmemişti.kolay gelsin canım.
Kızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
Evet canım,haftaya yapacağın kilo bildirimi için bugünkü bildirimin önemli .Ben de bildirim yapacak mıyım?
Canım senin geçen haftaki bildirimin 57,7 ki bu da perşembe iftar öncesiydü.cuma geç yapmıştın 57,5’tu sanırım.paylaşım listemize göre sabitsin,geçen cumaya göre 200 gram artıdasın sanki.Merhabalar
Dün iftarda
Adana yedim, pilavsız birazcık lavaş yedim, iki avuç içi kadar, açık ayran, bir hurma,
Sahur:
2 incir, kk beyaz peynir
Su
3 litre
Öğlen:
Mercimek çorbası, tavuk ve bamya az
Kilo:
57,7
Önceki 58
Fark 300 gr
Yüzdelik : 0,51
esperenzaa bahar2701 @yolcukardelen cgdmk medgic26
Evet artıdayımCanım senin geçen haftaki bildirimin 57,7 ki bu da perşembe iftar öncesiydü.cuma geç yapmıştın 57,5’tu sanırım.paylaşım listemize göre sabitsin,geçen cumaya göre 200 gram artıdasın sanki.
Afiyet olsun canım, oncekilere göre gayet iyiMerhabalar
Dün iftarda
Adana yedim, pilavsız birazcık lavaş yedim, iki avuç içi kadar, açık ayran, bir hurma,
Sahur:
2 incir, kk beyaz peynir
Su
3 litre
Öğlen:
Mercimek çorbası, tavuk ve bamya az
Kilo:
57,7
Önceki 58
Fark 300 gr
Yüzdelik : 0,51
esperenzaa bahar2701 @yolcukardelen cgdmk medgic26
Yuzdelik 0.35 oluyor canımKilom:71,25
Önceki: 71,50
Fark: 1,25
Yüzdelik: 1,7
Senin kafana yatıyorsa bana da uyarKızlarrr haftaya cuma bayram dolayısıyla etapların birleştirilmesi oylanıyor.bu konuda fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?