Sag ol canim hayirlisini istiyorum zaten insallah oyle olurİnşallah çıkar canım hayırlısı
Yok yahu degilimdir de niye gelmedi anlamadımGelen hayırlısıyla gelsin canım
Degilimdir yaa gelmedi ama anlamadimHayırlısı olsun canım
Heee aynen oyle kussekde devamAfiyet olsun canım
koz siz geçen ay küstünüz hep noliiiii, barışıp barışıp küsüyor muydunuz
Bu aralar genelde herkesten ayni seyi duyuyorum. Belki mevsim gecisindendir. Ya da stresten falanYok yahu degilimdir de niye gelmedi anlamadım
Olsun o baska o baskaHeee aynen oyle kussekde devamdeli mi ne gecikti ama ondan degil sekerimcim degilimdir yani hamis
Canım benim zor bir süreç atlattın ya hani bu ruh değişimleri kilo alıp vermeler falan da etkiliyor, gözün yolda bekle bakalım gelecektir illaHeee aynen oyle kussekde devamdeli mi ne gecikti ama ondan degil sekerimcim degilimdir yani hamis
Ben onu cig süt ve taze peynirden daha çok geçiyor diye aklımda kalmış.Ondan burusella gibi hastaliklarin gecme ihtimali cok diye duymsutum. Ne oldugunu bilmiyorum ama..
Efsane kabak efsane çiğdemtebrikler canım tekrar.
Canım sen emziriyorsun yapma bence ama yine de yaz dersen yazayımNasıl oluyor bi yazabilir misiniz
Canım rakibem yeni rakipler belirleyecekmiş ya kaptan, sence bizi ayırır mı
Sağol canım
İyi ve regl kaptan kadının üstüne gelirmiş
Bir de ezilmesi gereken rakibinBi kaptan vardı buralarda eziklemek falan diyordu@esperenzaa
Senin rakibin daha belli olmadıİyi ve regl kaptan kadının üstüne gelirmişallah muhabbetinizi artısın, kardeş kardeş sohbet edin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?