- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Bu gidişle değiştirecem gibiAdetim bitiyor bir kaç güne, asil sen kork benden, kaç hatta, görünme ya da lavinia gibi nick değiştir
Ayy benim deKizlar bugün iznimin son günüydü,yarin seminere gidiyorum, erken yaticam dicem ama saat yine 2ye geliyorhepinize iyi geceler ❤
amin aminHahaha sen çok yaşa e miBenim için ne düşünüyorsan Allah sana iki misliyle versin Bu hafta oryantalde çığır açacaksın gibi geliyor bana
Adımlarını yazmayı unutmaKabak stoğu yap cınım
Adım sayamiyorum canımHahaha sen çok yaşa e miBenim için ne düşünüyorsan Allah sana iki misliyle versin Bu hafta oryantalde çığır açacaksın gibi geliyor bana
Adımlarını yazmayı unutmaKabak stoğu yap cınım
Biz de bdv de konu açalım kaçak yarışmacı kaçamak yapıyor diye, yoruma gelir belkiHahahakız lavinia bdv’ye takılıyor ondan görünmüyor Takipteyim dr
Kolay gelsin canım .
İyi geceler tatlı rüyalar.
En azından yenik düşer ezilmez annem yaz sen yaz beş puan beş puandırAdım sayamiyorum canım
Dakika olsa gerci yine de bacaklarim sultancigimin kivrak beline yenik düşer
HahahahaBiz de bdv de konu açalım kaçak yarışmacı kaçamak yapıyor diye, yoruma gelir belki
Ortalama dakika olarak yaz canım.Adım sayamiyorum canım
Dakika olsa gerci yine de bacaklarim sultancigimin kivrak beline yenik düşer
Ekleyelim ekleyelim, bdv ye giremez olsun, görenler kulağından tutup takımın kapısına getirsinHahahaha
Takımdaki arkadaşımız kaçıp kaçıp buraya geliyor,görenlerin insaniyet namına ,takımına dön,boğazını tut,spor yap demesi önemle rica olunur diye ekleyelim
Yarın için kolay gelsin canım.Gerçi değişiklik olur biraz.oğluna kim bakacak canım.
Ekleyelim ekleyelim, bdv ye giremez olsun, görenler kulağından tutup takımın kapısına getirsin
Sağ olasın canım benim, evet özlemiştim arkadaşları iki lak lak ederiz diyecem ama toplantı koymuşlar lak lakı müdür edecek artıkoğlumu da babasıyla göndereceğim
Babanın işi daha mı zor neEkleyelim ekleyelim, bdv ye giremez olsun, görenler kulağından tutup takımın kapısına getirsin
Sağ olasın canım benim, evet özlemiştim arkadaşları iki lak lak ederiz diyecem ama toplantı koymuşlar lak lakı müdür edecek artıkoğlumu da babasıyla göndereceğim
agiz diye ilk sutten bahsettiler ama sizinkini anlamadim tamBen onu cig süt ve taze peynirden daha çok geçiyor diye aklımda kalmış.
Hahahakız lavinia bdv’ye takılıyor ondan görünmüyor Takipteyim dr
Kolay gelsin canım .
İyi geceler tatlı rüyalar.
Ahhh canım çok alemseniz..Biz de bdv de konu açalım kaçak yarışmacı kaçamak yapıyor diye, yoruma gelir belki
Kız liste bilgisayarda ben 4 gündür açmayınca bilgisayarı unuttum bugün yoğunum biraz gece ya da yarın sabah bakar atarım
Evet sürünsün hıhBabanın işi daha mı zor ne
Beşikte eğitim olmuş sizinkisi
Müdürün çenesi kesin düşüktürAy lütfen öyle olmasın
kız nerdesin, hiç mi çınlamadı kulaklarınAhhh canım çok alemseniz..
Pardon ben kilomu yanlış yazmışım şimdi fark ettim. Geçen hafta 72,50Canım sen emziriyorsun yapma bence ama yine de yaz dersen yazayım
Tamam dakika olarak yazayim o zamanOrtalama dakika olarak yaz canım.
SultanDüğününde oynamamış ya onun acısını çıkarıyor şimdi
Evet ilk süt ağız.agiz diye ilk sutten bahsettiler ama sizinkini anlamadim tam
Listede değilsin suan ya önemli değil ama önemli bi yanlis yazılma yani listede olsaydin epey etkilerdi. Kilonu yazdiktan sonra bi daha girmedin galiba buraya, yeni farketmissin☺ben alinti yapmistimPardon ben kilomu yanlış yazmışım şimdi fark ettim. Geçen hafta 72,50
Dün: 71.25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?