Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adetim bitiyor bir kaç güne, asil sen kork benden, kaç hatta, görünme ya da lavinia gibi nick değiştir
Bu gidişle değiştirecem gibi
Kizlar bugün iznimin son günüydü,yarin seminere gidiyorum, erken yaticam dicem ama saat yine 2ye geliyor hepinize iyi geceler ❤
Ayy benim deben de kızımla gideceğim yarın, Doğum iznim ve raporum bitti.izne de eylülde ayrılacağım
Hahaha sen çok yaşa e miBenim için ne düşünüyorsan Allah sana iki misliyle versinBu hafta oryantalde çığır açacaksın gibi geliyor bana

Adımlarını yazmayı unutmaKabak stoğu yap cınım
amin amin bu hafta menüme zambayı koymayı planlıyorum ya bakalım

Hahaha sen çok yaşa e miBenim için ne düşünüyorsan Allah sana iki misliyle versinBu hafta oryantalde çığır açacaksın gibi geliyor bana

Adımlarını yazmayı unutmaKabak stoğu yap cınım
Adım sayamiyorum canım
Dakika olsa gerci yine de bacaklarim sultancigimin kivrak beline yenik düşer

Biz de bdv de konu açalım kaçak yarışmacı kaçamak yapıyor diye, yoruma gelir belki
Hahahaha
Takımdaki arkadaşımız kaçıp kaçıp buraya geliyor,görenlerin insaniyet namına ,takımına dön,boğazını tut,spor yap demesi önemle rica olunur diye ekleyelim
Yarın için kolay gelsin canım.Gerçi değişiklik olur biraz.oğluna kim bakacak canım.

Ekleyelim ekleyelim, bdv ye giremez olsun, görenler kulağından tutup takımın kapısına getirsin
Sağ olasın canım benim, evet özlemiştim arkadaşları iki lak lak ederiz diyecem ama toplantı koymuşlar lak lakı müdür edecek artıkoğlumu da babasıyla göndereceğim

Babanın işi daha mı zor ne
Beşikte eğitim olmuş sizinkisi
Müdürün çenesi kesin düşüktürAy lütfen öyle olmasın

Pardon ben kilomu yanlış yazmışım şimdi fark ettim. Geçen hafta 72,50
Dün: 71.25
Listede değilsin suan ya önemli değil ama önemli bi yanlis yazılma yani listede olsaydin epey etkilerdi. Kilonu yazdiktan sonra bi daha girmedin galiba buraya, yeni farketmissin☺ben alinti yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…