Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir de ezilmesi gereken rakibin
Hatice’ye değil neticeye bakalım, çatır çatır verdin kiloları, şu an fena eİğim sorma
Senin rakibin daha belli olmadı
Heyheyli bi anıma gelip sana rakip olarak kimi vereyim ki
Sohbetimiz ben bıt bıt bıt bıt,eşim ha hıı hoooarada horhor
Kura sonuçları heyecanla bekleniyorama sen ayırsan da ben çiğdemciğimden VaGeçmem Bi ölümüne rakibiz
Valla kurtardı yoksa dipteyim sondayım depresyondayım derdim bi hafta
Ben artik sultancimla rakip olmayacak miyim
bizi kaptan bile ayıramaz cancağızım ayrılmış gibi yapıp tenhalarda buluşuruzya da belki insafa geliraz acitasyon mu yapsak

Ayırma bizi kaptaaannn
Ben rakibimi birakmammm ❤☺

FİTNE’s & FESAT’s spor ve kilo verme yarışmamızın kazanan ve kaybedenleri

1-
@Gonulbagi - @fitcivciv mücadelesinde
Civcivimiz canımız ciğerimiz hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde canımız gönülbağı’mızı ezdiÜzerinden dozer gibi geçti.Acıma civciv bas cezayı
2- @yolcukardelen
@cgdmk
Sporun sultanı Sultan’ımız olsa da cağğnım kabağından destek alan Çiğdem’miz kilo verme dalında Sultan’ı ezdi ,parça pincik etti
3-
@smygnc @asilsoy kapışmasında
sümeyye iyi direndi ama daha az kiloda olan asilsoy bu avantajını iyi kullanarak kilo verme yüzdesinde de sporda da birinci oldu.asilsoy sümeyyenin hem regl oluşunu hem de nişan koşturmacasından iyi istifade etti kazanan taraf oldu

4-
@yenibirnur @becezey kapışmasının galibi Nur oldu bu hafta kesinlikle nur’un haftasıydı.Okul bitti,rakibini ezdi,takımın en çok kilo vereni oldu
Sahaları boş bırakan becezey hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde yenildi.
5-
@ysmozgn medgic26
Kazanan hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde çiğdem oldu.Çitosum, rakibin bildirimde bulunmadı bu arada:)

6- Azyiyen_azimli kız ne ballısın:) rakibinin sınavı çıktı,takımdan ayrıldı cezadan yırttın.Yeni nick gerçekten uğurlu geldi sana

Son düzenleme:

İnsafa geldi kaptaniçeBu hafta bittin sen dostum
allah be muradın varsa versin, allah tuttuğunu altın etsin, allah kocanın yanında olduğu günlerde ..... anladın sen onu
Hahaha sen çok yaşa e miBenim için ne düşünüyorsan Allah sana iki misliyle versinBu hafta oryantalde çığır açacaksın gibi geliyor bana
Cooookkk mersi cagggnimm kaptanim
Bizi ayirmadin ❤
Adımlarını yazmayı unutmaKabak stoğu yap cınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…