Kizlarrr 81 kiloyken yazmisim suan 74,5 kiloyum son 10 kiloKızlar temelde en onemlı neler yapıyorsunuz bana da bi el atın 80 81 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum ilk başda yardımm lütfen
ohh ellerine saglik sen ne zaman doneceksin annenin yanindan.Merhaba çıtır kızlar?nasılsınız?sabahtan beri girdim okudum yazamadan çıktım hep
Annemin mutfak dolaplarını temizledim spor olduDışarı çıkıp geldim biraz.şimdi de mangal Dün yatmadan da yaptım sporumu ama sıcaktan öıdır nedir pek bi fark yok gibi
Ooo ne güzelllKizlarrr 81 kiloyken yazmisim suan 74,5 kiloyum son 10 kilo
Ooo mangalllMerhaba çıtır kızlar?nasılsınız?sabahtan beri girdim okudum yazamadan çıktım hep
Annemin mutfak dolaplarını temizledim spor olduDışarı çıkıp geldim biraz.şimdi de mangal Dün yatmadan da yaptım sporumu ama sıcaktan öıdır nedir pek bi fark yok gibi
Tabikiiiiesperenzaa ben dün tartılmıştım bu sabah ac kahvaltıdan önce tartılayım dedim ama tartılmayı unuttum. O yüzden dünkünü vereyim hiç vermemekten iyidir. Dün tartılırken aç değildim tok da degildim. Kahvaltı yapmıştım sadece öğleyi geçmişti.
58.7 kilo tartıldım.
Bundan sonrakileri doğru olması için hep kahvaltıdan sonra tartılmam gerekiyor sanırım.
Tabikiiii
Aç-tok benim 2 küsür kilo farkediyo
Lokma bile alsak farkediyo
Rica ederimmmAnladim çok teşekkür ederim. Ben de öyle dusunmustum ama emin olamamıştım
kulağımı da ne güzel çınlattınız
Ballıkayfe yine firardaBen geçen yıl mayıs sonunda geldiğimde kaptandı sonra bi fıydı bulabilene aşkolsun.
En son burnunu deldirecekti.saç baş yapılıp spa keyfi yapacaktı.
ballikayfe ne yaptın burnunu deldirdin mi, kursun başladı mı,musiki cemiyetindeki arkadaştan ne haber
Tebrikler canımmmHarikasın.
Be zaman yazmıştın kaçırmışım galibaKizlarrr 81 kiloyken yazmisim suan 74,5 kiloyum son 10 kilo
Cuma döneceğim canım, bilmem ki yapar galibaohh ellerine saglik sen ne zaman doneceksin annenin yanindan.
Iyilik saglik bende pazara ciktim geldim gercekten cok sicak var yaz sonunda kendini belli etti. Sicak odem yaparmi ki benimde sanki ellerim ayaklarim sisti gibi
Pirzola, kanat, patlıcan biber Mısır.sıcakta sucuk çok kokar şimdi HaticeOoo mangalll
Neler var mangalda
Ettttt
Sucukk
Neler varrrr
nerelerdeydin yapmadın dakulağımı da ne güzel çınlattınızhiç bişey yapmadım halaaa.. kurs daha başlamadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?