Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annemler börek yapalım dio
Allahım yaaa
Önemli değil yiyemem diyorum 1 tane yermişim
Yemesem annemin emeğine yazık
Ayrıca eksi puan alıyorum sanırım
Ceza da var
Bir börekten bişey olmaz ama herşey puan için

Merhaba çıtır kızlar?nasılsınız?sabahtan beri girdim okudum yazamadan çıktım hep
Annemin mutfak dolaplarını temizledim spor olduDışarı çıkıp geldim biraz.şimdi de mangalDün yatmadan da yaptım sporumu ama sıcaktan öıdır nedir pek bi fark yok gibi

ohh ellerine saglik sen ne zaman doneceksin annenin yanindan.
Iyilik saglik bende pazara ciktim geldim gercekten cok sicak var yaz sonunda kendini belli etti. Sicak odem yaparmi ki benimde sanki ellerim ayaklarim sisti gibi

esperenzaa ben dün tartılmıştım bu sabah ac kahvaltıdan önce tartılayım dedim ama tartılmayı unuttum. O yüzden dünkünü vereyim hiç vermemekten iyidir. Dün tartılırken aç değildim tok da degildim. Kahvaltı yapmıştım sadece öğleyi geçmişti.
58.7 kilo tartıldım.

Bundan sonrakileri doğru olması için hep kahvaltıdan sonra tartılmam gerekiyor sanırım.

Ooo mangalll
Neler var mangalda
Ettttt
Sucukk
Neler varrrr

Tabikiiii
Aç-tok benim 2 küsür kilo farkediyo
Lokma bile alsak farkediyo

Kızlar çıkışta yürüyenicem
Ve bu beni çok üzüyor
Çünkü eşim gelicek buraya oturmaya . Dönüşte de arabayla gidicez. Sen arabayla git, ben yürüyün diyecek halim yok

kulağımı da ne güzel çınlattınız hiç bişey yapmadım halaaa.. kurs daha başlamadı .

Kizlarrr 81 kiloyken yazmisim suan 74,5 kiloyum son 10 kilo
Be zaman yazmıştın kaçırmışım galibaTebrik ederim
ohh ellerine saglik sen ne zaman doneceksin annenin yanindan.
Iyilik saglik bende pazara ciktim geldim gercekten cok sicak var yaz sonunda kendini belli etti. Sicak odem yaparmi ki benimde sanki ellerim ayaklarim sisti gibi
Cuma döneceğim canım, bilmem ki yapar galiba Geç uyumuştum bir de onun da etkisi olabilir Sanki esperenza sıcak da ödem yapar demişti öyle hatırlıyorum Sıvı alımına dikkat et e miDün ben az içmiştim, ne zamandır öyle az içmiyordum
Güzel kızın ne yapar annesi?
Ooo mangalll
Neler var mangalda
Ettttt
Sucukk
Neler varrrr
Pirzola, kanat, patlıcan biber Mısır.sıcakta sucuk çok kokar şimdi Hatice
Bu arada maşallah çok enerjiksin, kilo problemin olduğuna inanası gelmiyor insanın, maşallah sana
kulağımı da ne güzel çınlattınız hiç bişey yapmadım halaaa.. kurs daha başlamadı .
nerelerdeydin yapmadın daKilo durumun nasıl peki?

İyi akşamlar.
Sabah; 1 haşşanmış yumurta, peynir, domates salatalık, 1 bardak şekersiz çay, az şekerli çilek reçeli( arkadaşın evinde kahvaltı yaptım el yapımıydı tatmak istedim, hamur işi vardı ama bir tane bile almadım çok sevmeme rağmen)
Ara öğün; 1 diliö karpuz, kavun( arkadaşın evi bana iyi gelmedi sanırım)
Öğlen; Avuç içi kadar köfte, 2 bardak su.
Ara öğün; yok
Akşam; 1 kase yoğurtlu makarna( salça yok, yağ yok, tuz yok) 1 avuç dolusu makarna haşladım sadece
Araöğün; sade soda

Au; 2,5 litre su( ilaçlar bahanesiyle deli gibi su içiyorum)

Spor; 6000 adım *15; 90 puan
2 saat tempolu yürüyüş( 1 saati ceza)
1 saat*2,5 ; 150 puan
30 dk yavaş tempo; 30 puan

Yürüyüş adımlarını saymadım onlar yaklaşık 10000 adımı geçti.
12 dk egzersiz*2 ;?24 puan
Toplam; 294 puan
esperenzaa S smygnc
fattylamb94

Su an cok cok emiyor gece uykisuna geciricem sonrada. Suua bsya dikkat ediyorum ama sanki 2.5 lt uetmiyor artik

Menü
Sabah 10.30
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
fırında domates üstü kaşar
3 çatal haşlanmış patates
Öğlen 13:00
1 Türk kahvesi
1 limonlu soda
Ara 16.00
1 adaçayı
1 sütlü filtre kahve
Akşam 19.00
2 yumurtadan omlet
6 zeytin
Beyaz peynir
Su 2 lt
Spor 10.000 adım -150 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…