- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet canım. Şimdi kesinlikle günde 6 öğün besleneceksin. Çabuk acıkmaman için hamurişi tarzı şeylerden vaz gececeksin. Birde ben gliför kullanıyorum insülin direnci için. Ara öğünlerde genelde çiğ kuruyemiş ve süt, yoğurt tarzı ya da çok şekerli olmayan meyve önerdi.Boyun kaçtı belki boyun uzundur o yüzden 70ler iyi duruyodur. Peki diyetisyen araöğün verdi mi insülin direncini yenmek için ?
Harikaa aynı kilodayızbu hafta yarışabiliriz öyleyse aynı kiloda olmamiz çok iyi
Araöğünlü beslenmek insülin direncini sadece baskılarmış yani anlık kurtarıcı ama karatay usulü beslenildiğini hastalık tamamen iyileşirmiş. O yüzden ben araöğünleri tamamen çıkarttım. Inşallah bir an önce iyileşiriz ikimizdeEvet canım. Şimdi kesinlikle günde 6 öğün besleneceksin. Çabuk acıkmaman için hamurişi tarzı şeylerden vaz gececeksin. Birde ben gliför kullanıyorum insülin direnci için. Ara öğünlerde genelde çiğ kuruyemiş ve süt, yoğurt tarzı ya da çok şekerli olmayan meyve önerdi.
Bana vücudun normal gıdalardan alması gereken şekeri alsın ama yapay şeker asla dedi. Tabi normal gıdadaki şekeride oturup yağ yapma dedi. Günde an az 30dk-45dk yürü dedi. Yanda haftada en az 3 defa 1 saatlik yürüyüş yap tempolu dedi.
İnşallah canım.Araöğünlü beslenmek insülin direncini sadece baskılarmış yani anlık kurtarıcı ama karatay usulü beslenildiğini hastalık tamamen iyileşirmiş. O yüzden ben araöğünleri tamamen çıkarttım. Inşallah bir an önce iyileşiriz ikimizde
Maşallah
Misafir mi
AynennnMaşallah
Misafir var diye listenin dışına çıkma canım.Misafir geldi,misafirliğe gittim de şunu yedim bunu yedim diyorsun ya şayet iradene hakim olamıyorsan az yabani ol
:))) gelince değil de genelde gidince oluyo oMaşallah
Misafir var diye listenin dışına çıkma canım.Misafir geldi,misafirliğe gittim de şunu yedim bunu yedim diyorsun ya şayet iradene hakim olamıyorsan az yabani ol
Ama lütfen yemeYalnız pilates bu kadar mı fark eder anında toparladı bacaklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?