Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 haftalik hedef kilo
smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/57
becezey:72,8/71.5 kg
yolcukardelen:57,7 /56.9
cgdmk:58,6/56.9
azyiyen_azimli:57,5/57,000
asilsoy:78/76
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:77.6/76.5
Philosophergirl: 59,5/
simla0: 70,65/
giustizia_ : 65,7

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayıp tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır.

Boyun kaçtı belki boyun uzundur o yüzden 70ler iyi duruyodur. Peki diyetisyen araöğün verdi mi insülin direncini yenmek için ?
Evet canım. Şimdi kesinlikle günde 6 öğün besleneceksin. Çabuk acıkmaman için hamurişi tarzı şeylerden vaz gececeksin. Birde ben gliför kullanıyorum insülin direnci için. Ara öğünlerde genelde çiğ kuruyemiş ve süt, yoğurt tarzı ya da çok şekerli olmayan meyve önerdi.
Bana vücudun normal gıdalardan alması gereken şekeri alsın ama yapay şeker asla dedi. Tabi normal gıdadaki şekeride oturup yağ yapma dedi. Günde an az 30dk-45dk yürü dedi. Yanda haftada en az 3 defa 1 saatlik yürüyüş yap tempolu dedi.

Araöğünlü beslenmek insülin direncini sadece baskılarmış yani anlık kurtarıcı ama karatay usulü beslenildiğini hastalık tamamen iyileşirmiş. O yüzden ben araöğünleri tamamen çıkarttım. Inşallah bir an önce iyileşiriz ikimizde

Lor peynirine bak sen , baya kaloriymiş
Bilsem yemezdim
Gerçi benimki yağlı, muratbey
Yağsız tuzsuz olanlar olsa iyi olurdu
Kahvaltı yaptım ekmeksiz
Hava sıcak yürüyemicem
Yürürsem faydadan çok zarar olur
••••••••••••••
Akşam yürücem tabiki
Egzersiz yaptım 1 saat
•••••••••••••
Limonlu su içiyorum

İnşallah canım.
Ayrıca benim midem rahatsız olduğu için aç kalamıyorum. Benim için en ideal diyet araöğünlü olanİstediğimiz kiloya geliriz inşallah

Ev işi yaptım
Limonlu su içiyorum bitemedi hâlâ
Egzersiz de 1 saat 15 dak
Şimdi dışarı çıkıyorum
Yalnız hava baya sıcak
Dönüşte yürücem 40 dak
Zaman kalırsa park aletlerine binicem
Eşim akşama gelicek de allahtan kuru fasulye pilav var yeter

Karnım acaip şiş sudan
Bi de acaip hantalım
Ama olsun zor olmasa sınav olmaz
Bahane yok***********
Spor var**********
Ekmek az/yok******
Tatlı yok******
Bunları diyip diyip kilo alıyormuşum ama büyük konuşucam imkansız
Çünkü dediğim gibi ikinci diyetim bu benim
Öyle yapıp yapıp bırakmam
Beynimde bitti

Maşallah
Misafir var diye listenin dışına çıkma canım.Misafir geldi,misafirliğe gittim de şunu yedim bunu yedim diyorsun ya şayet iradene hakim olamıyorsan az yabani ol
:))) gelince değil de genelde gidince oluyo o biraz da ayıp olur diye

Yalnız pilates bu kadar mı fark eder anında toparladı bacaklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…