Ay ben buraya yazıyorum diye 5. Takıma yazmışım:)))))))))
Hahahhaha tamam canan başkan
Ayy çok geçmiş olsn siz evdeyken girmiş öyle mi?? Allah beterinden korusun iyiki yavrnuza dokunmamış. Her şeyi geri alabildnz miArkadaşlar merhaba... bayramin 3.gunu gecesi evimize hirsiz girdi ve para edecek ne varsa gitti... bugun alabildik herseyi geri.
Karsi sitenin kamerasindan tespit ettiler kac gundur onunla uğraşıyoruz... haktana mamaya kalkmistim telefona bakayim dedim telefon yok sok oldum korkarak oğlumun odasına gittik allahtan bir zarar vermemiş pislik o.cocugu.. kartlar takilar nakit telefonlar tablet laptop hicbiri yoktu... allahim ne gunlerdi yaaa... şükür atlattik ama benim psikolojim yerinde degil.. destek alıyorum haktani yanımdan hic ayirmiyorum... kapilarin camların kilidini arttirdik felan ev arıyorum bulalım hemen çıkacağım... panikatak oldum hep korku var içimde delircem yeminlebu yil beni mahvetti... izne ayrilmisim... 2 hafta mi? Ayrilcak olsam yazmazmiyim yahu hem nereye gideyim sizi birakip... kotu zamanlardann geçiyorum beterinden korusun rabbim esperenzaa fitcivciv fattylamb94 @yolcukardelen cgdmk
Pilates/çilek gibi karın videosuIyi geceler kızlar bugün hiç giremedim ben gündüz misafirlikteydim gece de biz de misafir vardı.
Kızlar ya benim göbeğimi eritmem lazım eskiden 46-44 beden giyen ben şu an dar kalipta 40 normal kalipta 38 beden giyiyorum ama şu göbek sanki aynı duruyor her türlü öneriye açığım. Bir el atın bu kardesinize
Nakitler yok gerisi geldi..amin cok sagol arkadasim... ilac sıkıyorlarmis sanirim ondan yaptilar cunku benim uykum cok hafiftir... alt katta balkondan girmislerAyy çok geçmiş olsn siz evdeyken girmiş öyle mi?? Allah beterinden korusun iyiki yavrnuza dokunmamış. Her şeyi geri alabildnz mi
Çiğdoşum çok ama çok üzüldümArkadaşlar merhaba... bayramin 3.gunu gecesi evimize hirsiz girdi ve para edecek ne varsa gitti... bugun alabildik herseyi geri.
Karsi sitenin kamerasindan tespit ettiler kac gundur onunla uğraşıyoruz... haktana mamaya kalkmistim telefona bakayim dedim telefon yok sok oldum korkarak oğlumun odasına gittik allahtan bir zarar vermemiş pislik o.cocugu.. kartlar takilar nakit telefonlar tablet laptop hicbiri yoktu... allahim ne gunlerdi yaaa... şükür atlattik ama benim psikolojim yerinde degil.. destek alıyorum haktani yanımdan hic ayirmiyorum... kapilarin camların kilidini arttirdik felan ev arıyorum bulalım hemen çıkacağım... panikatak oldum hep korku var içimde delircem yeminlebu yil beni mahvetti... izne ayrilmisim... 2 hafta mi? Ayrilcak olsam yazmazmiyim yahu hem nereye gideyim sizi birakip... kotu zamanlardann geçiyorum beterinden korusun rabbim esperenzaa fitcivciv fattylamb94 @yolcukardelen cgdmk
Aaaa. Allah yavrunuzu bağışlamşNakitler yok gerisi geldi..amin cok sagol arkadasim... ilac sıkıyorlarmis sanirim ondan yaptilar cunku benim uykum cok hafiftir... alt katta balkondan girmisler
kilom pek iyi değil, pazartesi spa ve kuaför, salı günü de burun ve kulak deldirme işlemi planladım. saçlarımı da boyatıcam.. param kalırsa güzel de bir kot pantolon alıcam . çarşamba günü bambaşka biri olucam yaniBe zaman yazmıştın kaçırmışım galibaTebrik ederim
Cuma döneceğim canım, bilmem ki yapar galibaGeç uyumuştum bir de onun da etkisi olabilir Sanki esperenza sıcak da ödem yapar demişti öyle hatırlıyorum Sıvı alımına dikkat et e mi Dün ben az içmiştim, ne zamandır öyle az içmiyordum
Güzel kızın ne yapar annesi?
Pirzola, kanat, patlıcan biber Mısır.sıcakta sucuk çok kokar şimdi Hatice
Bu arada maşallah çok enerjiksin, kilo problemin olduğuna inanası gelmiyor insanın, maşallah sana
nerelerdeydin yapmadın daKilo durumun nasıl peki?
Cookkk geçmiş olsun canım merak ettik. Çok kötü olmuş, geri alabilmissiniz iyi ki. İnşallah psikolojin de en yakın zamanda düzelir. Cok zor ve korkunçtur, ay Allahimmm bi daha yasatmasin sana ve kimseye insallah. Neyse ki size zarar vermemiş cok şükür.Arkadaşlar merhaba... bayramin 3.gunu gecesi evimize hirsiz girdi ve para edecek ne varsa gitti... bugun alabildik herseyi geri.
Yasadigim cok kotu birseydi allahim birdaha yasatmasinÇiğdoşum çok ama çok üzüldümgeçmiş olsun rabbim korumuş bebişi ve sizi. Inşallah psikolojisinide atarsın üstünden. Eminim çok zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?