Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öhöm öhöm
Evet kızlar size çok Ciciş hep aynı kahvaltıyı yapmaktan sikilanlariniz için kolay ama lezzetli bir tarif ile geldim. Yapın yaptırın
Malzemeler
1 yumurta
1.5 yk yogurt
1 kahve bardağı süt
2 yk tam buğday unu
1/2 yk yulaf unu (kıvama göre ekleyin)
2 dal taze doğan
5 dal maydonoz
1/2 yeşil biber
Çeyrek domates
Çay kasiginin ucuyla ruz
Istenilen baharatlar
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
Üzerine
Çörek otu
Not; Evdeki malzemelere göre ekleme yapabilirsiniz.
Yapılışı
Sebzeleri önce önce dograyin ve tüm malzemeleri krep gibi karıştırın.
Daha sonra yagladiginiz kağıt bardaklara eşit şekilde paylastiriniz.
Önceden isitilmis fırında pisiriniz. Ortalama 10-15 dakika da pisiyor
Afiyet olsun
Bu ölçülerle 5 tane çıkıyor.

hemen içtim suyumu sporum olacak oda gezmek

Ellerine sağlık harika görünüyor

Tebriklerrr canımm
Eline sağlık canım.Çok güzel görünüyor.Kahvaltıyı yapmış olmama rağmen ağzımda su kalmadı

22.06.2018
Menum
12.00
Sebzeli omlet
1 dilim tam buğday ekmegi
1 salatalık
30 gr beyaz peynir.
1 domates
14.00
Şekersiz türk kahvesi
3 gün kuruşu
1 kahve bardağı maden suyu
16.30
1 parça patlicanlı firin pidesi
1 bardak şekersiz vişne suyu ( ev yapimi)
19.00
1 kase yogurt
23.00
Bitki çayı
Genel
2.75 lt su
Spor
30 dk kardio
30×5= 150 puan
esperenzaa
fattylamb94
Cascade_

Akşam pide ve meyvesuyu olmamış canım ama erken yemişsin ve güzel spor yapmışsın

Luxembourg gidiyor, yok pek yapmadim, ama iste garip hissediyorum, yorgun bitkin...

Tünaydın eski rakibem akşam bozmuşsun diyeti galiba tam odaklanamadın
Oyle oldu biraz cezayi yedik zaten :))
tamamdir kaptanim eliptigin tozunu dun temizlik yaparken aldiydim ya :))) tamam tamam ona da basliyorum cezami bugun yaparim esimde evde ise gitmedi zaten kizimi ona birakabilirim

işte beklediğim özlediğim asilsoy menüsü.
Afiyet olsun canım.
Teşekkürler canım. Sabah 6.30 da kalkıp yürüdüm, egzersiz yaptım parkta. Acısını çıkarttım diye düşünüyorum haftanın.

Geçmiş olsun canım bu ilaçların midene dokunmaması için mide koruyucu vermedi mi doktor.

Doktorunla konuşsan mide koruyucu ilaç mı kullansan acaba?

Söyledim canım tok karnına içildiği için iyi beslen dedi hee desim bende. Mide koruyucu var ama daha önce o şişlik yaptı bende onu da eklemek istemiyorum.

Canım şimdi şöyle benim ideal kilomun 65-70 arası olması gerektiğini söyledi doktor. Çünkü bende beklenenden fazla kemik ve kas var( babayiğit biriyimdir ) aşağı yukarı olduğum kilodan 8-10 kilo aşağı gösteriyorum, kimse inanmıyor kilomu duyunca. Diyetisyenin dediğini yapmaya çalışıyorum şuan. Ama uzun vadede amacım 60 ları görmek
İnsülin direnci için yapay şeker ve hamurlu gıdaları bir kere bıraktım, glukoz ve benzeri şeker türevleri olan hiç bir ürünü tüketmiyorum. Bu aralar normal şekeri ve hamurlu şeyleride bıraktım minumum tuttum. Şuan ilaçlar için 1 dilimi geçmeyecek ekmek yiyorum ancak ilaçlar bitsin hemen bırakacağım belki haftada bir- iki dilim kalır. Onun dışında hareket, yürüyüş. Bu haftadan sonra moralim bozuldu tekrar başladım bunlara bakalım uzunca bir süre böyle devam eder inşallah

Canım sabah geç kalmıştım o yüzden hazırlanana kadar yumurta haşlndı, iş yerine götürüp yemek zorunda kaldımNormalde domates salatalık oluyor menümde.
Öğlen doktorun listesinden 2 yemek kaşığı çökelek, 1 dilim ekmek, 1 cacık ve salata vardı bunlar çok gözüktü gözüme ilaç aldığım için 1 dilim ekmek ve 1 kaşık çökelek yedim.

Bugün eşim arkadaşa diyor ki; ilaçlar için yemek yediğini düşünüyorum çünkü çok az yiyor üzülüyorum demek ki doğru yoldayım.

1 haftalik hedef kilo
smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/57
becezey:72,8/71.5 kg
yolcukardelen:57,7 /56.9
cgdmk:58,6/56.9
azyiyen_azimli:57,5/57,000
asilsoy:78/76
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:/77.5
Philosophergirl: 59,5/
simla0: 70,65/
giustizia_ : 65,7

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayıp tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır.

Boyun kaçtı belki boyun uzundur o yüzden 70ler iyi duruyodur. Peki diyetisyen araöğün verdi mi insülin direncini yenmek için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…