Çok teşekkür ederim canım.Eminim ki sen benden çok daha güzel olacaksınHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin. Çok çok güzel olmuşsunçok yakışmışsınız inşallah hep mutlu olursunuz
Amin inşallah.Sizin gönül güzelliğiniz
CanımAmin inşallah.Sizin gönül güzelliğiniz
Tabiki varım canım.60 gün sonra düğünüm var.75 e zorlıycam kendimiCanımEe nişan da geçti yeniden tam gaz var mısın diyete?
Kozlar bugün de ip atlayarak mı zayıflasam diye düşünmeye başladımİp atlayıp faydasını gören var mı?
Sporla desteklemen mümkünse sporla da destekle, daha da inçe gösterirTabiki varım canım.60 gün sonra düğünüm var.75 e zorlıycam kendimi
sınıfın yaramaz çocukları gibisinGunaydinlar efendim, arkadaşı yolcu ettim, dün biraz kötü olmuştum, sabah 5:30 yola çıktık, sonrasında Üsküdar geldik arkadaşımla ilk yuruduk, sonra kahvaltı yaptık :)
Şu an 11 km yürüyüş yaptık eve dönüyoruz...
Dün menü:
Sebzeli omlet,
Öğlen etli mercimek yemeği
Akşam:
Biber dolması pirinçli, iki tane avuç içi kadar keten ve çıya tohumlu misir tam buğday ekmek
Bol salata
Meyve : üzüm ve şeftali...
Ara sütlü çay
Evet yine batırmışım, bugünde fazla yürüyüş yaptım kaloriler yakılsın..
fitcivciv cgdmk @yolcukardelen esperenzaa nasılsınız ? Kendimi ihbar ediyorum, çünkü ben bir akrebim :))
Dün yürüyüş yaptim önceki günde yürüyüş yaptım.... hareketli olmaya çalışıyorum...
Amin canım.Utangaçlık değilde biran önce bitse modundaydım.Birde fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyorum
Hayırlı olsun canımmAmin canım.Utangaçlık değilde biran önce bitse modundaydım.Birde fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyorum
Ben de ama su aralar hep atıştırmak istiyorumBıgün daha daha iyi gidiyorum
Yok öyleBen de ama su aralar hep atıştırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?