- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
GünaydınnnnnKozlar günaydın
Canım bıgün yok dimi tartı bildirimiGünaydın arkadaşlar ❤
Ara bildirim var canim ama listeye gecmeyecek, kontrol amaçlıCanım bıgün yok dimi tartı bildirimi
Hee tamam sağol canımAra bildirim var canim ama listeye gecmeyecek, kontrol amaçlı
Tebrik ederim
Tebrik ederimde geçen gün 76.6 değil miydik
Arkadaşlar merhaba... bayramin 3.gunu gecesi evimize hirsiz girdi ve para edecek ne varsa gitti... bugun alabildik herseyi geri.
Karsi sitenin kamerasindan tespit ettiler kac gundur onunla uğraşıyoruz... haktana mamaya kalkmistim telefona bakayim dedim telefon yok sok oldum korkarak oğlumun odasına gittik allahtan bir zarar vermemiş pislik o.cocugu.. kartlar takilar nakit telefonlar tablet laptop hicbiri yoktu... allahim ne gunlerdi yaaa... şükür atlattik ama benim psikolojim yerinde degil.. destek alıyorum haktani yanımdan hic ayirmiyorum... kapilarin camların kilidini arttirdik felan ev arıyorum bulalım hemen çıkacağım... panikatak oldum hep korku var içimde delircem yeminlebu yil beni mahvetti... izne ayrilmisim... 2 hafta mi? Ayrilcak olsam yazmazmiyim yahu hem nereye gideyim sizi birakip... kotu zamanlardann geçiyorum beterinden korusun rabbim esperenzaa fitcivciv fattylamb94 @yolcukardelen cgdmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?