İnşallahhh canımİkiniz de haftaya 75’i ucundan köşesinden de olsa görürsünüz inşallah canım.
Aminn .Çok çok amin hatta.
Esra’nın mezun oldum mesJını görünce menüne yorum yapamadın.
Ula hamiyet bu ne vaziyet
Mini minnacıkmış da,bahçeden toplanmışmış da,çiğ köfteleri göndüğün günün akşamına yediğin için kötü olmuş.
Çok da kötü değil menün .Afiyet olsun canım.15dakikacık spor cezası verdim
Sana galbimizde baş köşemizde yer açtık gel kız.Şen sazın bülbülü çidom.
Canım benim çok sevindim.Sonunda bitti.40 gün 40 gece kutlama yapsan yeridir.
Spor yok ama 8000 adım ve 1 saat ev temizliği var.Evde olduğu geceler diyelimAmin datlum
oku oku alim oldun kızYazmaya geç biraz da neler yaptın,günün nasıl geçti,spor var mı,nişanlınla aranız nasıl?
Ne güzel Şanlı’sınBen hamileyken de Karatay yaptım, ama her ay tahlil olurdum neredeyse. Doktor da az kilo(8 kilo aldim toplamda) görünce ne yapıyorsan devam et,kan değerlerin, bebeğin beslenmesi,kilo cok iyi demişti. Tabi başka okuyanlar için de hatirlatayim hamileyken Karatay uygularsaniz tahlillerinizi aksatmayin ve doktorun bilgisi olsun.
Yanlış olabilir ama hamilelikten önce sporsuz çok iyi incelmistim, hemen hemen suanki kilomla o zamanki kilomdaki (61-62) vücut şekline aynıydı.
Karatay in belki de en iyi yanı insülin direncini yani tatlı isteği, anı şeker dususlerini duzens sokması.
Lorke lorke delale lorkedaldan dala atlamakta üstüme yoktur.
Nasılsın canımmm datlumm
pandaya maşallah dedin diyeli sesi soluğu kesildiEn çok ben kilo vercem ,birincilik en çok benim hakkım diye kendini gazlıyon değil mi? Gazlamıyorsan ben gazlayacağım da seni
geriye gideni fururum.Hem alışmış kudurmuştan beterdir zirveyi gördün aşağısı seni kesmez datlum
Akşam şeriflerin hayırlı olsun Haticemm
Ay hoşuna gittiyse hep konuşurumBöyle konuşan dillerine kurban
Kaldır kolları ohh oh şıkıdımı şıkıdımm oh oh
İyi akşamlarr canımm:)
Liste şeklinde yaparsan iyi olur canım.
Gözümün önünde ol,bi yere kaybolma
Enginar sevilmez mi Sultanım
Ben dondurucuya bile attım.Gerçi artık yavaş yavaş mevsimi göçiyor.Kılçıklı olur bu zamandan sonra.
Tabi ne demekkkkBen almadım canım.Yazın zaten pek pantolon giymiyorum.Elbise şort ohhh havadar havadar geziyorum.
iradeli minnakım benim. İncir çok
konuş datlum.
Hatice’m benden duymuş olma ama civciv spora başlayamıyor.Onu iyi bir silkelesen diyorum
Bak bu çok iyiydiKim gördü acaba alla allaSana biri komplo kurmuş
Kahvaltının tek sorunu beni neden çağırmadın zalımmm
Sağol peki Benim cuma kaç kilo olmam lazım hesaplayabilir misinTakımdasın zaten kız sen ama bu hafta yüzdeyi tutturursan listede olursun.
karatay candır.İnan çok faydasını göreceksin.Ben de ekmeksiz doymam derdim valla doyuluyormuş.
1 dilim ekmek haaaSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
1 hurma
ara
1 kuru incir
öğlen
biber kavurması
1 kase yoğurt
ara
1 kuru incir
akşam
tost makinasında biber közlicem yeni tarif hiç denememiştim birde üstüne domates sosu dökerim
yanında ayran
ara
süt
spor yaparsam pazartesi yazarımCascade_ esperenzaa @fattylamb94 medgic26
İnşallah darısı başımaaaSen annene uymaaa, annen sana uysun
İki çocuğun vardı değil mi canım?Biri 10 yaşında diğeri de 7-8 aylıktı değilmi?Park bahçe vs çıkıp biraz yürüyebilseniz iyi gelir aslında.
Enginarın mevsimi biraz geçti gibi ama iyisinden bulursan ye bence.Karaciğer dostu olur kendileri
Maşallah canımmmm.
Birkaç gün zorlanırsın ama sonra inan çok iyi kilo vereceksin.Ben bu sene karatayla iyi kilo verdim ki daha önceden kalori sayarak aç kalarak daha az veriyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?