Tişört baskiyi bulamadim ne yapacagima onu düşünüyorum fikrin ne kuzum 105 kiloydum o zaman resimde 98 hedef 95 90 oyle planlama yaptım artik zamanlaCanımmm verdiğin kiloları unutuyorsun herhalde.Bariz incelmen vardı canım.Yavaş yavaş koyafet düşün.Gerçekten kaç zaman önce attığın fotolarda bile harika görünüyordun. Arkanda bıraktığın başarını küçümseme.
İyi geceler hatunlar
Sabah (10.)
2 h yumurta, sucuk, ayva reçeli susam 1 dlm ekmek
Ara 16 da sade kahve
Akşam bi tabak keşkek üstüne nohuthem de düğünden gelme ( ben üşendim çocukla sıcakta)
Ara (22 )tarçınlı süt
Spor biraz önce 500 ip atladım 100 puan
3000 adım 45 puan
Toplam 145
esperenzaa fattylamb94 @cgdmk @smygnc medgic26
Boş ver baskılı tişörtü bence.Şık bir koyafet al,eşin ve oğlunla uyumlu renk olsun biraz. Zaten değişimin şahane.bozma moralini.O bile yok kafamda baskili tişört dedim baskı bile ne olsun bilmiyorum3lu
Piknik konsept yapicimmm de ondan öyle düşünduydum bak şimdi karisti kafam napimm fikir verKız baskılı tişort değil bence çok şık giyin ne güzel kilo verdin tabi 3ünüz uyumlu giyinin
Valla beni komşu savar çiğdoş bile savamazdı senin başındanCanımm Allah yardımcısı olsun.Zor süreç geçirmiş komşun.
Ne yanacam ayolSeni çiğdeme ispiklerdim hakkından gelirdi evelallah Yerli ve milli komşu savarımız çidomuz var.
Piknik konsept düşünüyorum da ondan spor olayim dedimdi sende fikir ver kuzummBoş ver baskılı tişörtü bence.Şık bir koyafet al,eşin ve oğlunla uyumlu renk olsun biraz. Zaten değişimin şahane.bozma moralini.
Hee ben evde yada kafede diye düşünmüştüm. O yüzden sen elbise giyerdin onlarda senin elbisene uygun kıyafet giyerdi diye düşündüm. Bide o tarz tişörtler kilolarımızı daha çok belli eder sankiPiknik konsept yapicimmm de ondan öyle düşünduydum bak şimdi karisti kafam napimm fikir ver
Afiyet olsun.Sporların şahane canım.Anne evinde olduğun için menüler az biraz şaşsa da sporla harika eksiler gelecek yine.İyi geceler hatunlar
Sabah (10.)
2 h yumurta, sucuk, ayva reçeli susam 1 dlm ekmek
Ara 16 da sade kahve
Akşam bi tabak keşkek üstüne nohuthem de düğünden gelme ( ben üşendim çocukla sıcakta)
Ara (22 )tarçınlı süt
Spor biraz önce 500 ip atladım 100 puan
3000 adım 45 puan
Toplam 145
esperenzaa fattylamb94 @cgdmk @smygnc medgic26
Diyorumki baska diyet mi uygulasam vucudu şaşırtsam... Karatay dan 15 gun kopsam ne dersin bebemmm ???
Keşkek buğdaydan olunca masum göründü gözüme amaKız naptın sen keşkekler reçeller
sağ ol canımAfiyet olsun.Sporların şahane canım.Anne evinde olduğun için menüler az biraz şaşsa da sporla harika eksiler gelecek yine.
Ben de ev yada kafe gibi bir yerde olur diye tahmin etmiştimPiknik konsept düşünüyorum da ondan spor olayim dedimdi sende fikir ver kuzumm
Tam bir kalori bombasi hiç masum değil ama bende çoook seviyorum benim yerimede ye afiyetleKeşkek buğdaydan olunca masum göründü gözüme amagerçi yılda bir ya da iki kez yiyebiliyorjm masum olmasa da yerim Çok seviyorum düğünden olanı.hatta bi tabak da yarına ayırdım
sağ ol canımBiraz öyle oluyor ama keşkek benim isteğim dahilindeydi annem masum bu defa
Keşkek sevmeyen bir ben varım galibaKeşkek buğdaydan olunca masum göründü gözüme amagerçi yılda bir ya da iki kez yiyebiliyorjm masum olmasa da yerim Çok seviyorum düğünden olanı.hatta bi tabak da yarına ayırdım
sağ ol canımBiraz öyle oluyor ama keşkek benim isteğim dahilindeydi annem masum bu defa
Çok sevindi hatta benden daha çok sevindi
Ne alsa kiÇok sevindi hatta benden daha çok sevindine alayım aşkıma mezuniye hediyesi dedi
Sadece seni istiyorum dedim. 3 aydır buluşmuyoruz heralde biraz daha görüşmezsek bilmiyorum yani..Ne alsa ki
Bi ara bsikletli,yağmurlu günde yırtık kotlu bol romantizmli buluşmanız vardı.hah işte ondan mı istiyonSadece seni istiyorum dedim. 3 aydır buluşmuyoruz heralde biraz daha görüşmezsek bilmiyorum yani..
Yok bu sefer kalmalı falan istiyomBi ara bsikletli,yağmurlu günde yırtık kotlu bol romantizmli buluşmanız vardı.hah işte ondan mı istiyon
Annene yürüyüşlerinde eşlik et ama baklava vs gömerken ortalıktan sıvış.Annenle kilo verme iddianızı da sen kazanmıştın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?