Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tişört baskiyi bulamadim ne yapacagima onu düşünüyorum fikrin ne kuzum 105 kiloydum o zaman resimde 98 hedef 95 90 oyle planlama yaptım artik zamanla

Piknik konsept yapicimmm de ondan öyle düşünduydum bak şimdi karisti kafam napimm fikir ver
Hee ben evde yada kafede diye düşünmüştüm. O yüzden sen elbise giyerdin onlarda senin elbisene uygun kıyafet giyerdi diye düşündüm. Bide o tarz tişörtler kilolarımızı daha çok belli eder sanki esperenzaa ya sormak lazım

Afiyet olsun.Sporların şahane canım.Anne evinde olduğun için menüler az biraz şaşsa da sporla harika eksiler gelecek yine.

Canım bence karatayla devam et.başka diyete girme hiç.Çok zorda kalırsan bir defaya mahsus doğum gününden 2-3 gün önce ayran aşı detoksunu düşün .ben geçen yıl yapmıştım iyi kilo gitmişti.Çok azını geri almıştım gerçi
Diyorumki baska diyet mi uygulasam vucudu şaşırtsam... Karatay dan 15 gun kopsam ne dersin bebemmm ???

Kız naptın sen keşkekler reçeller
Keşkek buğdaydan olunca masum göründü gözüme ama gerçi yılda bir ya da iki kez yiyebiliyorjm masum olmasa da yerimÇok seviyorum düğünden olanı.hatta bi tabak da yarına ayırdım
Afiyet olsun.Sporların şahane canım.Anne evinde olduğun için menüler az biraz şaşsa da sporla harika eksiler gelecek yine.
sağ ol canımBiraz öyle oluyor ama keşkek benim isteğim dahilindeydi annem masum bu defa

Tam bir kalori bombasi hiç masum değil ama bende çoook seviyorum benim yerimede ye afiyetle

Keşkek sevmeyen bir ben varım galibaHele düğünlerde yapılandan hiç hazzetmem.Keşkek’in kalorisi çok yüksek ve karbonhidratı da bol canım.iki gün üst üstte yemek tartıda sana kötü sürpriz yapabilir.

Annene yürüyüşlerinde eşlik et ama baklava vs gömerken ortalıktan sıvış.Annenle kilo verme iddianızı da sen kazanmıştın değil mi?

Evet canım ben kazandım 5 kilo 300 gram verdim onunla iddalaştığım sürede. Kendisi söylemesi bile aynı kalmış sanırım
Yok zaten öyle bir hataya düşersem onu eritmek için iki saat mimüç saat mi yürümek gerek o riske girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…