Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiz hep aklimdasin vallahi :) ❤ kalbimde tasiyom seni.. cansin can
Geldiğin ilk günden bugüne azmin,kararlılığın güzel sohbetin ve candan oluşun ile takıma renk kattın .sevdirdin canım kendini.
Kötü dönem geçirdin bitti gitti.Şimdi tekrar kararlı,cesur ve hedefe kilitlenmiş çiğdem olarak geri döndün.ben senin başarı hikayeni yazacağını biliyorum.
Sen ki kaynananı dize getirdin,süt dökmüş kediye çevirdin kalan kiloları mi veremeyeceksin.

esperenzaa fattylamb94 15 temmuz sabahi 98 görmek istiyorum alin beni ne yapıyorsanız yapın vallahi gına geldi.. kafamda deli sorular d.gunu yaklasiyo hicbirsey yapmıyorum oyleee mal modundayim yaaa
Kız dur hele 15 gün var daha. Neler neler yaparız. Ama kilon güzel gidiyo çiğdoş bence ekstra bişey yapmana gerek yok. Detoks yap dicektimde o hakkını duraklamaya sakla derim

esperenzaa fattylamb94 15 temmuz sabahi 98 görmek istiyorum alin beni ne yapıyorsanız yapın vallahi gına geldi.. kafamda deli sorular d.gunu yaklasiyo hicbirsey yapmıyorum oyleee mal modundayim yaaa
1 aylık kötü dönemin olmasına rağmen 18 kilo verdin.Azminin elinden hiçbir şey kurtulamaz çiğdemim.
Yüzmeye de başlamışsın canım.Fırsatın varsa bol bol yüz inan çok daha rahat ve iyi kilo verirsin.
Başaracaksın kuzum sen.

Ayy valla öyle yaptım beter olsun uyuz... inşallah yazicam kuzumm... sayende motivasyon yerinde degil zoraki yapıyorum yalan yok... eskiden heyecan vardi bitti gitti anlamadim...

Yüzmeye başlamadım ya bugün arkadasi aradim napion diye dedi yuzmeye gidecem senide alayimmi dedi oylelikle gittim... trafik yasagim varya çıkmıyorum daha kendim

fattylamb94
Komşun olayım külüne muhtaç et beniKomşunun evini 2,5 saat temizlemek mi
O benim anne yarısı dediğim insan esperenzam. Menapoza girmişti 7 8 aydır gitmediği dr kalmadı, hepsi menapoza girmişsin dedi. Spiralle korunduğu halde 15 gün önce hamile kaldığını öğrendi. Tabiki bunalıma girdi en son bugün aldırdı. Ben de bikaç gün iş yapamaz diye evini sildim süpürdüm yemeğini yapıp çıktım.

Sen benim komşum olsan yanmıştın

İyi geceler hatunlar
Sabah (10.)
2 h yumurta, sucuk, ayva reçeli susam 1 dlm ekmek
Ara 16 da sade kahve
Akşam bi tabak keşkek üstüne nohuthem de düğünden gelme ( ben üşendim çocukla sıcakta)
Ara (22 )tarçınlı süt

Spor biraz önce 500 ip atladım 100 puan
3000 adım 45 puan
Toplam 145
esperenzaa fattylamb94 cgdmk S smygnc medgic26

Anladım canım.
Nasılsın datlum,ruh halin nasıl? 1 yaş olacak olan minnak nasıl iyi mi?
Oglum iyi.. bende sayılır iste... Psikolog gittim... zaman dedi... ilaci azaltmak istedigini söyledim.. mesguliyetleeini arttir dedi dr... kendime bir şey bulmam lazim... boyama yapıyorum haktan uyudukca sakinlestirio kitap okuyorum öyle kuzum

Canımm Allah yardımcısı olsun.Zor süreç geçirmiş komşun.
Ne yanacam ayolSeni çiğdeme ispiklerdim hakkından gelirdi evelallahYerli ve milli komşu savarımız çidomuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…