Motivasyon veren dillerine kurban olurum senin
İyi ki geldin canım takıma.
Hahahaha.Buradaki daha eski arkadaşlar bilir hislerim genelde çok iyidirKilonu yanlış yazmamışım senin bugunünü görmüşüm
Canımmm kilona göre verdiğin 500 gram aslında çok iyi.Boş yere kendini bir kilo diye sıkıyordun ama spor olsaydı inan çok daha iyisi olurdu.Giden kilo 500 gram olsa da sıkılığın daha çok olurdu.
Acıması bir iki güne geçer canım.Böyle devam canım.Kilo verme haricindeki sıkılaşma bile insanı iyi gaza getiriyor
rakibin çok iyi spor yapıyordu ama bir haftadır kayıp.
Canımm geçen cumaki kilo bildirimin kaçtı? Yanlış görmediysem bildirimin yoktu?geçen cuma yoksa seni
ben kabağı rendeleyip kendi suyu ile biraz zeytinyağında suyu çekene kadar pişiriyorum.Piştikten sonra biraz dere otu atıp kapağını kapatıyorum.
Yoğurtlu sarmısaklı çok güzel oluyor canım.
Canım geçen haftaki kilonun %0,9 ‘unu vermen lazım.Ama senin tek tek mesajlarına baktım geçen cuma kilo bildirimin yok.Ben mi bulamadım diyeceğim ama iki defa baktım yok canım.Yüzde kaç olması gerekiyor sanırım ben 1 kg verdim geçen haftadan beri
Canımmm bence yüzden gayet iyi çıkacak senin.Bir de canım listeye alacağım seni ,izne ayrılma kuralı gereği yeni üye 2 ay izne çıkamaz haberin olsun.Seni mezun etmeden bırakmayız.İzne ayrılmayı istesen de ayrılamaz,yarışmayı kendi isteğinle bırakmak zorunda kalır ve 6 ay boyunca burada yarışamazsın:)
Tabiki de buradayım , tahmin ettiğin gibiCanımmm bence yüzden gayet iyi çıkacak senin.Bir de canım listeye alacağım seni ,izne ayrılma kuralı gereği yeni üye 2 ay izne çıkamaz haberin olsun.Seni mezun etmeden bırakmayız.İzne ayrılmayı istesen de ayrılamaz,yarışmayı kendi isteğinle bırakmak zorunda kalır ve 6 ay boyunca burada yarışamazsın:)
Takımı,yarışmayı bırakmayacağını tahmin ediyorum .Liste öncesi son kez sorayım canım.Mezuniyete kadar buradasın değil mi canım?
Canım meyve azıcık olma kaydıyla var die biliyodum ama sen daha iyi bilirsin tabi
Tamam sağolasın
Geçen hafta takıma giremedim de...
Aynen
Aaa tamam sağolCanım karatay beslenmesinde az olmak şartıyla kahvaltida var ama seker orucunda yok hiç
Ben de izliyimHe vallah
That sugar filmini izledim, sen de izle izlemediysen, hepiniz izleyin baya guzel film.
Seker orucu aslinda sali, cars ve bugun tamam gibi benim ama kuru uzum vardi. Yarın o sıkı listeye uymaya caliscam, 21 gun denicem bakalim. Yani seker orucu acisindan benim yarin 1. Gunum olcak dostum, gittigi yere kadar. Dayanamazsam artik kuru uzumu ilave ederim, karatay devam ederim, bisey olmaz.
Simdik leslie yapcam, squati tamamlicam. Aksama kayinbirader geliyor, yapamam falan yanmasin
Ben de inanıyorum ve güveniyorum takımınıza 2.lik çok yakışacak
şıhsin kindi tıkımımı giviniyırım
İyiyiz sen nasılsınnnİyi akşamlar kızçeler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?