Yok kız ne bi kilosu 100 gör daha gitse 57.9 olsan yani 57yi ucundan görsen diye dedim
:))
Benim hedef 50. Kemiklerim falan ince oldugundan sanirim anca 52 itibariyle fit bir gorunumum oluyor, boy da kisa bende 160. O yuzden 50 :)
BOYLARIMIZ AYNI NEDEN O KADAR ZAYIF OLMAK İSTİYORSUN Kİ
Canim benim kemiklerim ince. Mesela 65 kilo arkadasim var, ben 59 kiloyum, kiz benden ince duruyor. Benim su anki goruntumu goren 65 der.
Mesela 64e cikmistim (64 bile degildi 62ydi galiba), herkes 70den fazla gorunuyosun niye boyle oluyor derdi. Ciddi ciddi oyle bir durumum var, kemiklerim ince, ve sporsuzluktan lombur lomburum.
Ama evlenmeden once 48 50 idim, tam fit bir goruntum vardi, hic sarkan yaglarim yoktu, o zaman derlerdi tamam daha kilo verme tam olmussun.
Bunye meselesi yanisi :)
ANLADIM CANIM mesela pazartesi günü arkadaşlarım geldi bana ki verdiğim 8 kilo çok zayıflamışsın acayip ince görünüyorsun dediler. Mesela 36 beden pantolon oluyo bana şuan , benim kemiklerim nasıl o vakitben 50 olsam iskelet muamelesi görürüm
Onlar zaten var canım, aynen karatayi yapiyorsun, arti bi de bunlari ilave ediyorsun seker orucundaOha... Boyle miymis, ben yanlis anlamisim valla.
Dur iyice okuyayim, ben adam gibi seker orucunda degilmisim ki.. gerci ben karatay kafasindaydim, seker orucu da bana gore abur cubur yemeycen ekmek yemeycen falandi da.. yuh zormus baya.
Cook sagolasin
O listede sadece kefir tuketilebilir kendin mayaladiysan. Dardanel ton ise paketli olduğu için yasak yoksa balik, konserve balik serbest kendin yapıyorsanesperenzaa
Ben ozellikle dardanel ton'u merak ediyorum. Misir yasaklidir kesin ama dunki salatama koydum biraz yoksa yenmiyi.
Dardanel ton'un light olaninin da tadi guzel degil.. kefir ve yulaf da haric bence gerisi komple yasaktir ya.
Bu pişmeden önceki hali canım aynen böyle pişiriyorumAfiyet olsun canim.
Kabagi hasladin mi? Cigden mi yiyorsun yoksam? Ben de bu aksam haslayip ustune yorgurtlan yiyeyim diyorum.
5 kilo verdim desen seni ısrarı ile yoldan çıkaramasa da kenafir gözü ile mahvederArkadaşa 2 kilo verdim diyince bile şaşırdı
Ama sen çok dikkat ediyorsun dio. E sen de et, tutan Mı var. 5 kg verdim sora toplamda ama söylemicem
Prim verir miyim hiç :)))
Sora başlıcaklar. Süzülmüşsün vb
Sadece tatlı yemiyorum e biraz da dikkat ediyorum demeye başladım
Ne birazı yaaa :) öğlenleri yemek yemeyip kahvaltıyla duruyorım
Söylemicem ohhhhhhh
Düşünceli azimli civcivim.Akşam geç satte çok su içme ki suyun şişkinliği de olmasın canımGünaydınlar dünkü menümü dün yazmıştım sıcağı sıcağına bugün günaydın demeye geldim
Sabah tartıldım tam 58 im bugün dikkatli gidicem akşam sadece salata düşünüyorum ki sabit çıkmayıp takımıma faydam olsun
birazdan 3.günü de tamamlarım:) kız kardeşim yarın sabah gidecek.Sonra ip atlama ve squat sıkı bacak ve popolular derneğini kurarızBi aferin de benden banaBen de seni çok seviyorum canım kaptaniçem
Ahan da bi kalkık popo daha geliii
belkş 57yi görürsün canım yarın
Leslieyi çok severim.Konuşa konuşa insanı lafa tutarak farkettirmeden spor yaptırıyor kerata
Acıması bir iki güne geçer canım.Böyle devam canım.Kilo verme haricindeki sıkılaşma bile insanı iyi gaza getiriyorSagolasin datlimm, spordan dolayi bacaklar muthis aciyor, birakirsam alisamicam basa donucek biliyorum. Bir kere basladik, ins devami gelicek
rakibin çok iyi spor yapıyordu ama bir haftadır kayıp.Tamamen rakipsiz bi hafta gecmis oldu benim icin.. @philosophergirl , arkadasim hic gelmedin ya, geleydin keskem .
Motivasyon veren dillerine kurban olurum senin
Hahahaha.Buradaki daha eski arkadaşlar bilir hislerim genelde çok iyidiresperenzaa sana malum olmus valla :)) 57.4u gordum ben de :))
Ama guncel kilomu yarin degistiricem bakalim kac cikicak yarin.
Foto ekleyesim geldi, tam yazdigin rakami 1 kez de olsa gormus oldum valla
Canımmm kilona göre verdiğin 500 gram aslında çok iyi.Boş yere kendini bir kilo diye sıkıyordun ama spor olsaydı inan çok daha iyisi olurdu.Giden kilo 500 gram olsa da sıkılığın daha çok olurdu.NE YAPTIN CANIM BİR GECEDE BİR KİLO MU GİDER 58 OLCAM NET BU SABAH ÖYLEYDİM ÇÜNKÜ
BAŞTAN ÜZÜLÜYORDUM BİR KİLO GİTMİYOR DİYE HAFTADA , ŞİMDİ İYİ OLDU DİYORUM 500 GRAM VERE VERE YEME ALIŞKANLIĞI KAZANDIM HEMEN HEDEF TUTSAYDI YİNE ÇABUK KİLO ALACAKTIM ÖĞLEN AKŞAM EKMEĞİ TAMAMEN KESTİM , SU İÇME ÖZELLİĞİ KAZANDIM, PAKETLİ GIDALAR YEMEYELİ HEMEN HEMEN 3 AY OLACAK, TATLI İSTEĞİM DE YOK ESKİSİ GİBİ
Ne yedin guzummÖĞLEN ŞEHRİYE VE DOLMA VAR NE YEMELİYİM KIZLAR BOL SALATA BİR DOLMA DİYE DÜŞÜNDÜM AMA PİRİNÇ VAR BİLEMEDİM
yeni hedef ilkKız evlendiğim zaman da bu kilodaydım
hep birlikte inşallah canımHerkese slm güpgüzel bir gün yaşamak dileğiyle
Bu akşam çok ağır zorlayıcı sporlar yapma canım.Spor ödemin oluşmasın.Akşam park aletlerine binicem aksilik olmazsa
Ve yürüyüş
Halsizlikten puanlarım düştü
Ben de 55 i göreceğim galiba yarın5 kilo verdim desen seni ısrarı ile yoldan çıkaramasa da kenafir gözü ile mahvederEn iyisini yapmışsın 2 kilocuk diyerek. Sanki onun boğazına zorla yemek boca ediyorlar.pisboğazlıyım demiyor da sen çok dikkat ediyorsun diyor.
Düşünceli azimli civcivim.Akşam geç satte çok su içme ki suyun şişkinliği de olmasın canım
birazdan 3.günü de tamamlarım:) kız kardeşim yarın sabah gidecek.Sonra ip atlama ve squat sıkı bacak ve popolular derneğini kurarız
Ben de reglim ve ikinci günüm bu arada
Leslieyi çok severim.Konuşa konuşa insanı lafa tutarak farkettirmeden spor yaptırıyor kerata
Walk walk walk diyen dillerine kurban olduğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?