Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BOYLARIMIZ AYNI NEDEN O KADAR ZAYIF OLMAK İSTİYORSUN Kİ

Canim benim kemiklerim ince. Mesela 65 kilo arkadasim var, ben 59 kiloyum, kiz benden ince duruyor. Benim su anki goruntumu goren 65 der.
Mesela 64e cikmistim (64 bile degildi 62ydi galiba), herkes 70den fazla gorunuyosun niye boyle oluyor derdi. Ciddi ciddi oyle bir durumum var, kemiklerim ince, ve sporsuzluktan lombur lomburum.
Ama evlenmeden once 48 50 idim, tam fit bir goruntum vardi, hic sarkan yaglarim yoktu, o zaman derlerdi tamam daha kilo verme tam olmussun.
Bunye meselesi yanisi :)

ANLADIM CANIM mesela pazartesi günü arkadaşlarım geldi bana ki verdiğim 8 kilo çok zayıflamışsın acayip ince görünüyorsun dediler. Mesela 36 beden pantolon oluyo bana şuan , benim kemiklerim nasıl o vakit ben 50 olsam iskelet muamelesi görürüm

Ciddi misin, masallah valla. 58 kilosun degil mi? Ben bak 58.4 ile basladim ve 40 beden pantolon giyiyorum . Benim 36 beden giyebilmek icin 50 olmam lazim ya..
Senin kemikler normal galiba bilemedim

Onlar zaten var canım, aynen karatayi yapiyorsun, arti bi de bunlari ilave ediyorsun seker orucunda

esperenzaa
Ben ozellikle dardanel ton'u merak ediyorum. Misir yasaklidir kesin ama dunki salatama koydum biraz yoksa yenmiyi.
Dardanel ton'un light olaninin da tadi guzel degil.. kefir ve yulaf da haric bence gerisi komple yasaktir ya.
O listede sadece kefir tuketilebilir kendin mayaladiysan. Dardanel ton ise paketli olduğu için yasak yoksa balik, konserve balik serbest kendin yapıyorsan

04.07.2018 menü

07.30
1 dilim süzme peynir
3 tane küçük domates
1 salatalık
Dereotu maydanoz
1 haşlanmış yumurta

12.30
Fırında tavuk
Yoğurt
Salata

19.00
6 7 y.k. zeytinyağlı bamya
3 y.k yoğurt

Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik 7 dk kol egzersizi 35 dk masa tenisi squatın 2.günü tamamlandı esperenzaa

5 kilo verdim desen seni ısrarı ile yoldan çıkaramasa da kenafir gözü ile mahvederEn iyisini yapmışsın 2 kilocuk diyerek. Sanki onun boğazına zorla yemek boca ediyorlar.pisboğazlıyım demiyor da sen çok dikkat ediyorsun diyor.

Düşünceli azimli civcivim.Akşam geç satte çok su içme ki suyun şişkinliği de olmasın canım
Bi aferin de benden bana Ben de seni çok seviyorum canım kaptaniçem

Ahan da bi kalkık popo daha geliii
belkş 57yi görürsün canım yarın
birazdan 3.günü de tamamlarım:) kız kardeşim yarın sabah gidecek.Sonra ip atlama ve squat sıkı bacak ve popolular derneğini kurarız
Ben de reglim ve ikinci günüm bu arada
Diyetisyenm bu videoyu önerdi @yolcukardelen

Leslieyi çok severim.Konuşa konuşa insanı lafa tutarak farkettirmeden spor yaptırıyor kerata
Walk walk walk diyen dillerine kurban olduğum

Sagolasin datlimm, spordan dolayi bacaklar muthis aciyor, birakirsam alisamicam basa donucek biliyorum. Bir kere basladik, ins devami gelicek
Acıması bir iki güne geçer canım.Böyle devam canım.Kilo verme haricindeki sıkılaşma bile insanı iyi gaza getiriyor
Tamamen rakipsiz bi hafta gecmis oldu benim icin .. @philosophergirl , arkadasim hic gelmedin ya, geleydin keskem .
rakibin çok iyi spor yapıyordu ama bir haftadır kayıp.

Sevgili fitcivciv ve simla0 , bugun dayanin hayyydiii. Aksam 6dan sonra bisey yemezseniz, 8den sonra suyu abartmazsaniz yarin tartida cook daha guzel sonuclar gorursunuz, haydiii siiizee guveniiyooozzz
Motivasyon veren dillerine kurban olurum senin

İyi ki geldin canım takıma.
esperenzaa sana malum olmus valla :)) 57.4u gordum ben de :))
Ama guncel kilomu yarin degistiricem bakalim kac cikicak yarin.

Foto ekleyesim geldi, tam yazdigin rakami 1 kez de olsa gormus oldum valla
Hahahaha.Buradaki daha eski arkadaşlar bilir hislerim genelde çok iyidirKilonu yanlış yazmamışım senin bugunünü görmüşüm
Canımmm kilona göre verdiğin 500 gram aslında çok iyi.Boş yere kendini bir kilo diye sıkıyordun ama spor olsaydı inan çok daha iyisi olurdu.Giden kilo 500 gram olsa da sıkılığın daha çok olurdu.

ÖĞLEN ŞEHRİYE VE DOLMA VAR NE YEMELİYİM KIZLAR BOL SALATA BİR DOLMA DİYE DÜŞÜNDÜM AMA PİRİNÇ VAR BİLEMEDİM
Ne yedin guzumm
Kız evlendiğim zaman da bu kilodaydım
yeni hedef ilk
Herkese slm güpgüzel bir gün yaşamak dileğiyle
hep birlikte inşallah canım
Akşam park aletlerine binicem aksilik olmazsa
Ve yürüyüş
Halsizlikten puanlarım düştü
Bu akşam çok ağır zorlayıcı sporlar yapma canım.Spor ödemin oluşmasın.

Ben de 55 i göreceğim galiba yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…