Sürekli izne ayrılanlar en çok bizim takımdan olduğu için yeni üye alırken çok iyi inceleyin deniyor canım.Senin katılımın ve diyetine sporuna özenin çok iyi haftaya da yüzdeni tutturursan listede olabilirsin canım,listeye girdikten sonra bizi bırakıp gitmezsen ve canım listeye girdikten sonra 2 ay boyunca izne ayrılamıyorsun.Bırakıp gitme durumunda diskalifiye olursun .
Bir kiloda gayet iyi canımBen daha deneme surecindeyim, gecen haftadan beri 1 kilo gitmis :)
Bir kiloda gayet iyi canım
Mutlu oldukça artacak motivasyonun daAynen, cok mutlu oldum valla
En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum canım.Fırsat buldukça uğra canım.Diyet vs için değil inan merak etmiştim seni.
Tekrar çok çok geçmiş olsun,Allah babanı size bağışlasın.Zorlu süreci biraz atlattınız diye tahmin ediyorum.Kalan süreç için Allah ;babana şifa,sana annene abine güç,kuvvet ve sağlık versin.Tez zamanda sağlıklı,huzurlu günlerinize kavuşursunuz inşallah:)
Çok teşekkür ederim çok daha iyi daha iyi olucak inşallah dualarla sabırlaCok gecmis olsun arkadasim. Allah tez zamanda sifalar versin. Simdi durumu nasil babanin?
İstesem de unutamam ki
İnsallah canim, dualarimiz seninle. Cok guzel haberlerini de alicaz insallahÇok teşekkür ederim çok daha iyi daha iyi olucak inşallah dualarla sabırla
Heyecanla bekliyorum, çok merak ediyorum seniCanım hoşgeldinTebrik ederim seni de çok güzel eksin Teşekkür ederim ayrıca Nasılsın?
Hee ne fenayım di mi
Yüzme tam sana göre o zaman boşver gerisini ama Squatı unutma tabiBen bu gece dönüyorum evime sabah evde olurum inşallah Dinlenirsem akşama foto paylaşalım özelden @fattylamb94 diyordu ya foto gecesi yapalım diye
bugüne kadar senin yüzdelerin sırtlamıştı takımı, aramızda hafta birincisi var mı senden başka? Kendine haksızlık etme, biz birlikte güçlüyüz, birbirimizin eksikliklerini Tamamlıyoruz
Açık artırma falan mı yapsakHeyecanla bekliyorum, çok merak ediyorum senitakimda yüzyüze tanismak, sohbet etmek istediklerim var. Keske bi yerde buluşup tanisabilsek
Moral için sağol canım, haftaya telafi edicem inşallah
Gecen hafta 4 kilo kabak alinca bu hafta bulamadikBu hafta kabaksızlık yaktı seni bencehaftaya bulamazsan haber et ben göndereyim Konya’dan ya da geçerken uğra bi çuval vereyim
He ya onlar çok kötü bu hafta ve resmen dediler misafirliğe gittiğimde, siz haftaya duraklarsınız biz geçeriz diye ama hiç altta kalmadım lütfen haftaya da altta kalmayalım
Aynen ben deAyy çok güzel olur hepimiz atalımtabi ben fiziklerden çok yüzleri merak ediyorum
Hosbuldum sen uzunsun benden yani daha zayıf görünürsün aynı kilodaHoş geldin canım kilomuz yakınmış. Benim boyum da 165
Biliyorum kızBen daha deneme surecindeyim, gecen haftadan beri 1 kilo gitmis :)
HosbuldumHoşgeldin canım
Gecen hafta 4 kilo kabak alinca bu hafta bulamadik
Geçerken senden alayim, uçağın ucuna bağlarım bi çuval
HosbuldumHosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?