Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveett, cok istiyorum. Buraya basladigimdan beri cidden daha duzenli oldum, 1.5 kilo gitti vee kahvaltiya basladim arkadas saka gibi ya mezun olana kadar burdayim insallah, o konuda icin rahat olsun

İnşallah canım çok teşekkür ederim
Çok şükür zorlu ve riskli dönemi atlattık daha iyi olucak bugün doktorlar da öyle dedi

İstesem de unutamam ki

Bazen insan kendisi icin en dogru olani yapmali. Cogu zaman da bu dogru olan sey cidden unutmak oluyor. Bence bir anne evlatlarindan once kendini dusunmeli. Yoksa zaten evlatlarini dusunemez. Ondan baska da hiiic kimse onun evlatlarini dusunmez. Kendisi guclu, kuvvetli, neseli olmali ki evlatlari da saglikli bireyler olsunlar. Evet zor sey ama insan cocugu icin neler yapmaz ki.. O yuzden arkadasim, once kendini dusun. Bak ne guzel kilo da veriyorsun, fisstik gibi de olucaksin, saglikli sihhatli olucaksin. İcini ferah tut, ölümden baska dert yok ki hayatta.

Heyecanla bekliyorum, çok merak ediyorum seni takimda yüzyüze tanismak, sohbet etmek istediklerim var. Keske bi yerde buluşup tanisabilsek
Moral için sağol canım, haftaya telafi edicem inşallah

Heyecanla bekliyorum, çok merak ediyorum seni takimda yüzyüze tanismak, sohbet etmek istediklerim var. Keske bi yerde buluşup tanisabilsek
Moral için sağol canım, haftaya telafi edicem inşallah
Açık artırma falan mı yapsak esperenzaa , en çok yüzdelik dilimi yakalayanlara foto atalım yüzümüzü parça parça tamamlasınlarben de seni çok merak ediyorum canım ben de isterim

Gecen hafta 4 kilo kabak alinca bu hafta bulamadik
Geçerken senden alayim, uçağın ucuna bağlarım bi çuval

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…