- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ayy çok güzel olur hepimiz atalımCanım hoşgeldinTebrik ederim seni de çok güzel eksin Teşekkür ederim ayrıca Nasılsın?
Hee ne fenayım di mi
Yüzme tam sana göre o zaman boşver gerisini ama Squatı unutma tabiBen bu gece dönüyorum evime sabah evde olurum inşallah Dinlenirsem akşama foto paylaşalım özelden fattylamb94 diyordu ya foto gecesi yapalım diye
bugüne kadar senin yüzdelerin sırtlamıştı takımı, aramızda hafta birincisi var mı senden başka? Kendine haksızlık etme, biz birlikte güçlüyüz, birbirimizin eksikliklerini Tamamlıyoruz
Belki de geçeceğine hiç inanmıyorumdurBenimki de küçüldü baya ama hala gitmedi, ayaktaysan çok sorun değil de oturunca katlanıyor vicdansızben de bu sebepten oturmuyorum hiç spnra eksiliyorum böyle böyle
Önce geçeceğine inanmalısın, zor evet hem de çok zor ama rabbim taşıyamayacağından fazlasını yüklemez.sendeleyelim ama yıkılmayalım
gönderin adresleri de imzalayıp postalayayım
Ben de ben deAyy çok güzel olur hepimiz atalımtabi ben fiziklerden çok yüzleri merak ediyorum
belki de unutmak istemiyorsundırBelki de geçeceğine hiç inanmıyorumdur
2-4-5 Temmuz’ları kontrol edeyim spor yapmadığım gün Yok die tahmin ediyorumSPOR LİSTESİ
29.06.2018
smygnc - 120 puan
asilsoy - 45 puan
giustizia_ - 305 puan
cgdmk - 20 puan
30.06.2018
asilsoy - 110 puan
yolcukardelen - 145 puan
giustizia_ - 235 puan
fattylamb - 202.5 puan
Ndymk - 155 puan
01.07.2018
asilsoy - 100 puan
giustizia_ - 199 puan
yolcukardelen - 185 puan
fitcivciv - 140 puan
Ndymk - 80 puan
02.07.2018
smygnc - 175 puan
fattylamb - 260 puan
asilsoy - 66 puan
yolcukardelen - 290 puan
fitcivciv - 30 puan
Ndymk - 10 puan
03.07.2018
medgic26 - 220,5 puan
giustizia_ - 240 puan
Ndymk - 170 puan
smygnc - 120 puan
yolcukardelen - 371 puan
asilsoy - 96 puan
fattylamb - 242 puan
cgdmk - 110 puan
04.07.2018
asilsoy - 36,5 puan
yolcukardelen - 95 puan
Ndymk - 85 puan
smygnc - 135 puan
05.07.2018
giustizia_ - 212,5 puan
Ndymk - 120 puan
fitcivciv - 90 puan
asilsoy - 185 puan
fattylamb - 214 puan
Kızlar kontrol eder misiniz, gözümden kaçanlar olabilir.
İstesem de unutamam kiBen de ben deMesela esperenzaya ve sümeyyeye yazarken gözümün önüne geliyo ama siz karanlıktasınız si bugünden başlayın ben de gece birde çıkacağım yola o zaman atayım eskilerden falan yenisini de eve gidince atayım inşallah
belki de unutmak istemiyorsundır
Muhakkak ki sonu var ama sonu kötü maalesefCanımm sıkıntını bilmşyorum ama hiçbir şey sonsuz değil.Mutlaka bir sonu var unutma. Anlatmak istediğinde anlatırsın.Ailevi sorunlar belli ki.Belki sadece anlatmak bile içini dökmene yardımcı olur ve sana iyi gelir.
Canım benimmmSlm kızlar maşallah herkes şahane, nasıl dökülmüş o pis yağlar, bir daha gelemeyeseciler
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.8
Aslında dün 64.6 çıkmıştım ödem var farkındayım buna da şükür
AmaCascade_ yı çok pis kıskandım ki
@yolcukardelen canım benim harikasın ya tebrik ederim
Kilo vermeye ver kendiniSağol canım ama işte o çok zorben erir giderim bir deri bi kemik kalırım ama sıkıntım çakılmış vaziyette
Ayy heycanlandım gece hep buralardayım öyleyseBen de ben deMesela esperenzaya ve sümeyyeye yazarken gözümün önüne geliyo ama siz karanlıktasınız si bugünden başlayın ben de gece birde çıkacağım yola o zaman atayım eskilerden falan yenisini de eve gidince atayım inşallah
belki de unutmak istemiyorsundır
Bende öyle tahmin ettimde geri dönmeye üşendim2-4-5 Temmuz’ları kontrol edeyim spor yapmadığım gün Yok die tahmin ediyorum
Evet olmaz artık@philosophergirl dilimde tüy bitti ayol.Listeye girdiğin haftanın ertesinde böyle yapılmaz ki canım.
19:30’a kadar bekler listeyi paylaşırım artık.
Geçen hafta da sıkıntılı süreç geçirdiğin için takıma uğramamıştın bildirim yaptığın için sorun değildi ama bu hafta bari bildirimini yap.
Ayy heycanlandım gece hep buralardayım öyleyse
Bende öyle tahmin ettimde geri dönmeye üşendim
Tebrik ederim harikasınSlm kızlar maşallah herkes şahane, nasıl dökülmüş o pis yağlar, bir daha gelemeyeseciler
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.8
Aslında dün 64.6 çıkmıştım ödem var farkındayım buna da şükür
AmaCascade_ yı çok pis kıskandım ki
@yolcukardelen canım benim harikasın ya tebrik ederim
Hep bu tembellik
Zaman her derde devadır derler... bize düşense biraz az biraz sabır... evlatlarımızın daha iyi şartları için...İstesem de unutamam ki
sen de beni heyecanlandırsanaAyy heycanlandım gece hep buralardayım öyleyse
Bende öyle tahmin ettimde geri dönmeye üşendim
Ben daha deneme surecindeyim, gecen haftadan beri 1 kilo gitmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?