- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Teşekkür ederim esperenzamMaşallahhh canımmm
Hepiniz harikasınız canlarım
Zor dönemde böyle harika eksilerle gelebilenleri de ayrıca kutlarım.
Ödeme rağmen 1 kilo vermişsin canım.
Yüzden de:1,52 canım
Ben haric sanırımBu hafta yüzdeler çok iyi birinci olabilir miyiz ki
Maşallahhh canımmm
Hepiniz harikasınız canlarım
Zor dönemde böyle harika eksilerle gelebilenleri de ayrıca kutlarım.
Ödeme rağmen 1 kilo vermişsin canım.
Yüzden de:1,52 canım
Teşekkür ederim canım, dikkat edicem, 28ine 55 olucam, hirs yaptımCanımm ,neden karalar bağlıyırsun ki.56 kilodasın artık.Bir hafta az bir kilo vermiş olman başarını gölgelemesin.Zaten ideal kilona da yaklaştın az gitmesi normal.Annenlerde ilk haftadan sonra iyice dengelersin.Sultan gibi spor yapabilirsen aile yanında olmana ve menülerde kaçamak olmasına rağmen çok iyi kilo verebilirsin canım:)
Tebrikler canımmm.
Üzme canım kendini.Olan oldu .Bir hafta ara verdin diyelimevine gidip bir de regl olunca çok iyi toparlarsın bence.
Eksi olunca da yüzde hesaplanıyır canım.
O göbek gitmiyor kuzum yaa, ben ysklastikya gider diye düşündüm ama gitmedi, cok da siritmiyor neyse kiTeşekkür ederim canım
ay ben şu an en zayıfınız mı oluyorumnapsak takım fotosu mu çektirsek acep hala göbüşüm el sallıyor ma bana
Sürekli izne ayrılanlar en çok bizim takımdan olduğu için yeni üye alırken çok iyi inceleyin deniyor canım.Senin katılımın ve diyetine sporuna özenin çok iyi haftaya da yüzdeni tutturursan listede olabilirsin canım,listeye girdikten sonra bizi bırakıp gitmezsen ve canım listeye girdikten sonra 2 ay boyunca izne ayrılamıyorsun.Bırakıp gitme durumunda diskalifiye olursun .esperenzaa sana bir sorum olacak canim, benim bu sali 2. Haftam doluyor, onumuzdeki cuma bugunki kiloma gore (56.9) %0.9 vermem gerekiyor degil mi? Boyle olunca onumuzdeki cuma listeye alinmis olacak miyim yuzdemle beraber?
İnşallah canım.Teşekkür ederim esperenzam
İnşallah daha iyi yüzdelerle burada sizlerle olurum
Hoşgeldin canımHoşbuldum
41yaşındayım ev hanımıyım su an kilom 70civarı yarin sabah tartılıp tam rakamı belirtirim
grup motivasyonuna ihtiyacım olduguna karar verip başvurdum çünkü tek başına kilo vermeyi başaramadım maalesef
En gazla 80kiloya çıkmıştım son hamileligimde 4tane çocuğum var büyüdüler şükür artık kendime bakma sıram.geldi diye düşündüm
Baskaca merak ettiginiz birsey olursa memnuniyetle cevaplarım
Sağol canım ama işte o çok zorİnşallah canım.
Ben de mezuniyetinizi görürüm inşallah.Gerçekten çok iyi kilo verdin canım.Sıkıntıların da kiloların gibi tıkır tıkır geçip gider inşallah.
Ben deeeeBen senden bi fotoğraf bekliyrum artık
Seni şöyle evire çevire döve döve kendine getirmek istiyorum.Ben haric sanırım
Doğumdan kaynaklı göbek çok zorluyor canım.Benim de küçüldü ama hâlâ istediğim kuvamda değilO göbek gitmiyor kuzum yaa, ben ysklastikya gider diye düşündüm ama gitmedi, cok da siritmiyor neyse ki
Canımm sıkıntını bilmşyorum ama hiçbir şey sonsuz değil.Mutlaka bir sonu var unutma. Anlatmak istediğinde anlatırsın.Ailevi sorunlar belli ki.Belki sadece anlatmak bile içini dökmene yardımcı olur ve sana iyi gelir.Sağol canım ama işte o çok zorben erir giderim bir deri bi kemik kalırım ama sıkıntım çakılmış vaziyette
Çarşamba sut detoksu, Perşembe de kabak kurtaricilarim olurSeni şöyle evire çevire döve döve kendine getirmek istiyorum.
Bol bol sporla bu hafta sen de Sultan gibi harika eksi ile geleceksin ki artı ya da sabit gelsen de ilk haftana ses çıkarmıyorum. Çok büyük artı olmasın ama 14. Takımla da yarışıyoruz ezikleyecekler bizi hahahahah
Doğumdan kaynaklı göbek çok zorluyor canım.Benim de küçüldü ama hâlâ istediğim kuvamda değil
İp ve squata başladım biraz da plunk düşünüyorum. Bakalım ne olacak?
Bu hafta çok kötüler hatta nota alabilirler sanki.Haftaya daha iyi yüzdeleri çıkacaktır bence.Çarşamba sut detoksu, Perşembe de kabak kurtaricilarim olurgider gitmez kabak bulmaliyim
Gecen yaz cok iyi spor yapiyordum oradayken, bu sene de o kadar yapamasam da simdiki gibi de olmaz
14. Takimi ezicez, keske bu hafta olsaydi, cok iyi sonuc alan arkadaşlar var.
14. Takim nasil ki normalde, aksam yuzdelerine bakayım.
Bizim takimda aksine bu hafta çok iyi, haftaya da iyi olur İnşallah ama dediğin gibi olur 14. Takim. Bi de sen dedin ya kesin olurlarBu hafta çok kötüler hatta nota alabilirler sanki.Haftaya daha iyi yüzdeleri çıkacaktır bence.
Hem bu hafta az kilo verdikleri hem de çok bilendikleri için dönüşleri muhteşem olacak gibi geliyor.
Tatilde biraz kontrollü ye,spora da dikkat ettin mi bence sen de haftaya güzel eksi ile geleceksin.Gelemezsen de canın sağolsun
Çocukları anneanneye dedeye verdiğin gibi fıldır fıldır dolaş.hareket et.kabak bulamazsan işte o zaman takımcak mıçtık
Canım hoşgeldinSlm kızlar maşallah herkes şahane, nasıl dökülmüş o pis yağlar, bir daha gelemeyeseciler
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.8
Aslında dün 64.6 çıkmıştım ödem var farkındayım buna da şükür
Ama @giustizia_ yı çok pis kıskandım ki
@yolcukardelen canım benim harikasın ya tebrik ederim
Hee ne fenayım di mitenks kuzum ama sende az değilsin 55 leri görmüşsün
Yüzme tam sana göre o zaman boşver gerisini ama Squatı unutma tabiOrada daha cok spor yapabilirim, yürüyüş için yer var, hemen her gün denize gideriz zaten. En azından terletmeyen sporlarsauata da devam ederim menulere de dikkat edince inşallah vermeye devam ederim diye düşünüyorum
bugüne kadar senin yüzdelerin sırtlamıştı takımı, aramızda hafta birincisi var mı senden başka? Kendine haksızlık etme, biz birlikte güçlüyüz, birbirimizin eksikliklerini TamamlıyoruzBen haric sanırım
Benimki de küçüldü baya ama hala gitmedi, ayaktaysan çok sorun değil de oturunca katlanıyor vicdansızO göbek gitmiyor kuzum yaa, ben ysklastikya gider diye düşündüm ama gitmedi, cok da siritmiyor neyse ki
Önce geçeceğine inanmalısın, zor evet hem de çok zor ama rabbim taşıyamayacağından fazlasını yüklemez.sendeleyelim ama yıkılmayalımSağol canım ama işte o çok zorben erir giderim bir deri bi kemik kalırım ama sıkıntım çakılmış vaziyette
gönderin adresleri de imzalayıp postalayayımBen deeee
Bu hafta kabaksızlık yaktı seni benceBizim takimda aksine bu hafta çok iyi, haftaya da iyi olur İnşallah ama dediğin gibi olur 14. Takim. Bi de sen dedin ya kesin olurlar
Keske demeyeydin iyiydi, sezilerin bu kadar kuvvetli, yazik ettin bizim takima keptin
Cevre köylere, ilcelere kabak aramaya gideyim barisultan da bamya yesin, civciv de salata yesin, yok yook ev yapımı pogaca yesin
Saka maka pogacayla mogacayla veriyor hatun, ben bi dilim ekmek yesem arti 48286
Hoş geldin canım kilomuz yakınmış. Benim boyum da 165Biraz karışık yazdigimi farkettim
Boyum:1.58
Kilom:69.8
Hedefkilom:58
Temennilerin icin cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?