Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallahhh canımmm
Hepiniz harikasınız canlarım
Zor dönemde böyle harika eksilerle gelebilenleri de ayrıca kutlarım.
Ödeme rağmen 1 kilo vermişsin canım.
Yüzden de:1,52 canım

bende regl olamama ragmen vermişim bunu haftada iki üç akşam salata yemekle geçirmeye borçluyum yada bulgur kurabiye bilemedim valla zararlı şeyler yiyince eksi gördüm şaka gibi

Teşekkür ederim canım, dikkat edicem, 28ine 55 olucam, hirs yaptım

esperenzaa sana bir sorum olacak canim, benim bu sali 2. Haftam doluyor, onumuzdeki cuma bugunki kiloma gore (56.9) %0.9 vermem gerekiyor degil mi? Boyle olunca onumuzdeki cuma listeye alinmis olacak miyim yuzdemle beraber?
Sürekli izne ayrılanlar en çok bizim takımdan olduğu için yeni üye alırken çok iyi inceleyin deniyor canım.Senin katılımın ve diyetine sporuna özenin çok iyi haftaya da yüzdeni tutturursan listede olabilirsin canım,listeye girdikten sonra bizi bırakıp gitmezsen ve canım listeye girdikten sonra 2 ay boyunca izne ayrılamıyorsun.Bırakıp gitme durumunda diskalifiye olursun .

Hoşgeldin canım

İnşallah canım.
Ben de mezuniyetinizi görürüm inşallah.Gerçekten çok iyi kilo verdin canım.Sıkıntıların da kiloların gibi tıkır tıkır geçip gider inşallah.
Sağol canım ama işte o çok zor ben erir giderim bir deri bi kemik kalırım ama sıkıntım çakılmış vaziyette

Ben haric sanırım
Seni şöyle evire çevire döve döve kendine getirmek istiyorum.
Bol bol sporla bu hafta sen de Sultan gibi harika eksi ile geleceksin ki artı ya da sabit gelsen de ilk haftana ses çıkarmıyorum. Çok büyük artı olmasın ama 14. Takımla da yarışıyoruz ezikleyecekler bizi hahahahah
O göbek gitmiyor kuzum yaa, ben ysklastikya gider diye düşündüm ama gitmedi, cok da siritmiyor neyse ki
Doğumdan kaynaklı göbek çok zorluyor canım.Benim de küçüldü ama hâlâ istediğim kuvamda değil
İp ve squata başladım biraz da plunk düşünüyorum. Bakalım ne olacak?

Sağol canım ama işte o çok zor ben erir giderim bir deri bi kemik kalırım ama sıkıntım çakılmış vaziyette
Canımm sıkıntını bilmşyorum ama hiçbir şey sonsuz değil.Mutlaka bir sonu var unutma. Anlatmak istediğinde anlatırsın.Ailevi sorunlar belli ki.Belki sadece anlatmak bile içini dökmene yardımcı olur ve sana iyi gelir.

Çarşamba sut detoksu, Perşembe de kabak kurtaricilarim olur gider gitmez kabak bulmaliyim
Gecen yaz cok iyi spor yapiyordum oradayken, bu sene de o kadar yapamasam da simdiki gibi de olmaz
14. Takimi ezicez, keske bu hafta olsaydi, cok iyi sonuc alan arkadaşlar var.
14. Takim nasil ki normalde, aksam yuzdelerine bakayım.

Bu hafta çok kötüler hatta nota alabilirler sanki.Haftaya daha iyi yüzdeleri çıkacaktır bence.
Hem bu hafta az kilo verdikleri hem de çok bilendikleri için dönüşleri muhteşem olacak gibi geliyor.
Tatilde biraz kontrollü ye,spora da dikkat ettin mi bence sen de haftaya güzel eksi ile geleceksin.Gelemezsen de canın sağolsun
Çocukları anneanneye dedeye verdiğin gibi fıldır fıldır dolaş.hareket et.kabak bulamazsan işte o zaman takımcak mıçtık

philosophergirl dilimde tüy bitti ayol.Listeye girdiğin haftanın ertesinde böyle yapılmaz ki canım.
19:30’a kadar bekler listeyi paylaşırım artık.
Geçen hafta da sıkıntılı süreç geçirdiğin için takıma uğramamıştın bildirim yaptığın için sorun değildi ama bu hafta bari bildirimini yap.

Bizim takimda aksine bu hafta çok iyi, haftaya da iyi olur İnşallah ama dediğin gibi olur 14. Takim. Bi de sen dedin ya kesin olurlar
Keske demeyeydin iyiydi, sezilerin bu kadar kuvvetli, yazik ettin bizim takima keptin
Cevre köylere, ilcelere kabak aramaya gideyim bari sultan da bamya yesin, civciv de salata yesin, yok yook ev yapımı pogaca yesin
Saka maka pogacayla mogacayla veriyor hatun, ben bi dilim ekmek yesem arti 48286

Canım hoşgeldin Tebrik ederim seni de çok güzel eksin Teşekkür ederim ayrıcaNasılsın?
tenks kuzum ama sende az değilsin 55 leri görmüşsün
Hee ne fenayım di mi
Yüzme tam sana göre o zaman boşver gerisini ama Squatı unutma tabiBen bu gece dönüyorum evime sabah evde olurum inşallahDinlenirsem akşama foto paylaşalım özelden fattylamb94 diyordu ya foto gecesi yapalım diye
Ben haric sanırım
bugüne kadar senin yüzdelerin sırtlamıştı takımı, aramızda hafta birincisi var mı senden başka? Kendine haksızlık etme, biz birlikte güçlüyüz, birbirimizin eksikliklerini Tamamlıyoruz

O göbek gitmiyor kuzum yaa, ben ysklastikya gider diye düşündüm ama gitmedi, cok da siritmiyor neyse ki
Benimki de küçüldü baya ama hala gitmedi, ayaktaysan çok sorun değil de oturunca katlanıyor vicdansız ben de bu sebepten oturmuyorum hiçspnra eksiliyorum böyle böyle
Önce geçeceğine inanmalısın, zor evet hem de çok zor ama rabbim taşıyamayacağından fazlasını yüklemez.sendeleyelim ama yıkılmayalım
gönderin adresleri de imzalayıp postalayayım

Bu hafta kabaksızlık yaktı seni bencehaftaya bulamazsan haber et ben göndereyim Konya’dan ya da geçerken uğra bi çuval vereyim
He ya onlar çok kötü bu hafta ve resmen dediler misafirliğe gittiğimde, siz haftaya duraklarsınız biz geçeriz diye ama hiç altta kalmadım lütfen haftaya da altta kalmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…