inşallah canııımİnş yemessin
Ben de bugün valla tam yicektim ekmek
Çünkü sinir vardı üstümde son anda vazgeçtim
Lütfen yeme
Menüye esperenzaa ve smygnc i etiketliyorsun spora benikızlar menüye kimleri spora kimleri etiketliyoruz (fattylamb94 spora sadece seni mi canım)
kusura bakmayın sormuştum ama unuttum menülere bakarken de tam anlayamadım
tamam inşallah unutmamMenüye esperenzaa ve smygnc i etiketliyorsun spora beni
Yok kız ben sadece yüzümü attim zayıfladığım falan yokkızlar menüye kimleri spora kimleri etiketliyoruz (fattylamb94 spora sadece seni mi canım)
kusura bakmayın sormuştum ama unuttum menülere bakarken de tam anlayamadım
Herkes etiketlediği için göre göre aklında kalır canım akşam 22 - 23 gibi herkes menü paylaşıyo genellikletamam inşallah unutmam
Tamam tamam gorusmeyizYaktın beni cgdmk
Kaçamıyom senden
Heryerden yakalıyorsun
Denk gelirsek olur görüşürüz
:)))))
Konuyu değiştirmek gibi olmasın . Az önce soracaktım zaten:)))
Nohut sınırlı dio karatayda
Mesela sen haftada kaç gün yiyosun ya da ayda
14 kilo vericem inşallahsimla0 ya ben o bebişi yeriiiiim nasıl tatllı maşallah Allah hayırlı evlat etsin ömrünü uzun ve bereketli eyleyin :)
ay maşallah tebarakallah sübhanallah Allahümme barik aleyh
canım maşallah ya
sen de öyle çok kilolu değilsin vermek istediğin kısmı da verirsin inşallah hemencicik:)
Kendimi bildim bileli basen var bende. Belim ince basenler var. Vücut tipim böyle
Sağolasın, evet genelde daha küçük tahmın ederler :) bana kalsa çoğu zaman kendimi çocuk gibi hissediyorum:)Ayy çok tatlısınnnnyüzünden dolayı yaşın küçük duruyo
Bende öyle çocuğuz zatenSağolasın, evet genelde daha küçük tahmın ederler :) bana kalsa çoğu zaman kendimi çocuk gibi hissediyorum:)
AA sanki ikincisinde bana zayıf geldin bacakların incenduruyor sanki yanlış mı gördüm benYok kız ben sadece yüzümü attim zayıfladığım falan yok
Tamam inşallah :) ben de akşam atacağımHerkes etiketlediği için göre göre aklında kalır canım akşam 22 - 23 gibi herkes menü paylaşıyo genellikle
Canım 14 kilo mu şu an kaçtın ve boyun kaç14 kilo vericem inşallahsağol canım aminn
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı kızlaar canınızı sıkmayın:)Kendimi bildim bileli basen var bende. Belim ince basenler var. Vücut tipim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?