Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kıyamam ya spor diyet iyidir benim bildiğim hamilelik için

Benim de aynı . Bi haftayı geçti yemiyorum tatlı . Geçmiyo isteğim . 1 ay dayanalım ömür boyu kurtulalım inşallAh
Tamam tamam gorusmeyiz
Nohut ayda bir küçük bi tabak yenilebilir. Glisemik indeksi yüksek epey.
Aşk olsun :)) ayda bir baya iyiymiş :)))

esperenzaa fattylamb94 smynin sesi çıkmıyo ama yinede etiketliyorum S smygnc fitcivciv pazar menüm ve sporum
Kahvaltım : klasik (ekmek, bal vb zaten yok)
Akşam yemeğim :tavuğun kızarmamış yerlerinden biraz. Ayran
Gün içi: sade soda
Ve su içemedim maalesef
Spor: 15 dak spor cezamı yerine getirdim sıfır puan
Egzersiz:60 dak (120 puan)
Dans: 30 dak(60 puan)
Toplam puan 180
(Sporları tamamlıyorum )

Kıyamam ya spor diyet iyidir benim bildiğim hamilelik için
Tabi ki iyi. Ama tedavi şe gebe kalmış ve düşükler yaşayan çok tanıdık var çevrede o yüzden panikler.

Valla canım ben çok rahatladım şu kiloları verince. Çok önemli sağlık için hareket ve az yemek. O yüzden ben sağlıklı beslenip mümkün olduğunca az yemeye özen gösteriyorum. İnşallah yarından itibaren spora başlarsam süper olacak.
Şu regl sancısı bitsin bugün 3. Gün bakalım haftaya güzel değerler olacak inşallah

Daha gün uzun şimdi başlasan 2 lt su içersin

sen diyince aklıma geldi bi ara burda ip atlamayın spiraliniz kayar mevzusu vardı
Bu hafta senden çok güzel bi sonuç gelecek inanıyorum. Spora yavaş yavaş başla zaten alışınca yapmadan duramıyosun vicdan azabı çekiyosun

Insan bu konularda destek arıyo cidden. Günlük hayatımızdakiler hep köstek olduğundan
Evet çok katlıyorum
Bak mesela benim arkadaş gelicek yıllık izinden
İzle bak nolcak
Süzülmüşsün , yok kötü görünüyorsun
Yoruldum dediğimde bile yemessen yorulursun tabi dicek
Ve o kadar gerilicem ki
Cidden çok sinir oluyorum
Ben sana mı iş yapıyorum dimi
İşimden amirler memnun mu tamam
Tatlıyı kesmekle yorgunluk değil dinamiklik olur dicem de çözüm yok işte
Offf çok stresli işler
O yokken rahattım

esperenzaa canım kolay gelsin işler ne durumda azaldı mı
neyden doktora yapıyorsun :) ismin çok güzelmiş
Hedefin kaç bu arada canım

Sen insanlara diyet yaptığını belli etme. Belli edersen hep seni ordan vurmaya çalışırlar. Bizim işyerinde bi kadın var 3 çocuk annesi 40 yaşında. Incecik. Yemeğe genellikle bizden sonra indiği için bizimle birlikte bitirmiyo. Ama yemeği aldığında görüyorum. Inanamazsın herşeyden tepeleme dolduruyo. Pilav makarna yanına ekmek almadığı şey kalmıyo ve hepsi inanılmaz çok. Erkekler bile o kadar yemiyo. Birgün bilerek onu izledim yemeğim bitmesine rağmen çıkmadım. Bi baktım kadın hepsinden 2 3 kaşık aldı hatta pilavım tadına bile bakmadı. Insanlarda çok yiyorum ama zayıfım deme hastalığı var bunu anladım. Sende yemediğini belli etme üstüne gelmezler

Valla şuan bile vicdan yapıyorum. Karnım ağrımasa mekik çekeceğim ama zorlamak istemiyorum malum yarın iş başı. İnşallah güzel sonuç olacağım bu hafta

Aynen valla doğru diyosun da işte
Ben de şöyle bi olay; kalori diyeti yapsaydım onlara belli etmezdim. Hani omlarla yerken kalorimi doldurdum ruhları duymazdı
Ama şimdi ben pilavı, tatlıyı, hamuru vb kestiğim için şöyle oluyo bak, ben yemekleri zaten evde yiyorum öğlen de , bazen haftada 1-2 diolar ki pizzacıya gidelim. Gidiyodum hatta üstüne sadece ben tatlı yiyodum , tiramısu. Tatlıyı geç de geçen dedim ben şimdi hamur yemiyim ya tatlıyı kestim die geçiştirdim de nereye kadar
Ve bizim işyerinde acaip abur cubur yeniyo
Hemen hemen hergün bisküvi uzatıyo
Geçen dedim “,,,.. abla dedim ya ben aburcubur yemiyorum diye” gülerek uzatıyo hâlâ. Al al gibi espiri yapıyo. Afedersin g.zekalı. Aptal mıdır nedir kavga edicem bu sefer de yemiyo die sinirli dicekler
Diğer iki arkadaş anlayışlı allahtan. “Doğru ya sen tatlı yemiyodun pardon” diolar bazen
Onlar benimsedi
Son bomba da birlikte çalıştığım arkadaş kendisi zapzayıf Emin’im dikkat ediyo . Sllıyo evde annemle kocaman dondurmayı bitirdik şunu bunu yedik
E normalde görmüyorum ki
Gerçi baklava falan denk geldiğinde ya da hamur Kızartması gerçekten yiyo baya
Benden de çok yiyo ama onlar istisna oluyo
Geçen sabah yumurta yiyordum tamam mı aklıma o geldi
Afedersin lan dedim anladım neden yediğini
Resmen tok tutsun die
Kim yerki yoksa yumurta
Ya da sağlıklı beslenen tipler
Son bi konu da şu
O izne çıkmadan ben ona demiştim dikkat ediyorum die
O izinden gelince u dönüşü yaparsam çok saçma yalancı olurum
Daha gülünç duruma düşerim
Keşke söylemeseydim

esperenzaa canım kolay gelsin işler ne durumda azaldı mı

neyden doktora yapıyorsun :) ismin çok güzelmiş
Hedefin kaç bu arada canım
Moleküler biyoloji den, hedef kilom 52 gelecek ay memlekete gidiyorum, surpriz olacak anama :))
Misafirlikte hayır de pilava yağlı ve yasak olanlara, İnan sen yemezsen onları bir yerin eksilmeyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…