Tam da o moddaydım .Neyse işim bitti.Misafirlerim balık istemişti.Ohh en kolayı.Balık,salata,acılı ezme ve şakşuka bir baş soğan var menüde.Tatlı yokKolay gelsin esperenzam çok da şey etme
maşallah canımKızlar resim paylaştım :))
her yeriniiiiİşte bunu öğrendiğim gün büyüdüm akıllandım diyebileceğim
neremi neremiben de seni seveyrum kaptaniöem
ne şanslısın yawEki Görüntüle 2166501 Selam kızlar
Pazar kahvaltısı ve denizzzzzzzz
Maşallah canım kızına ve sana.Çok datlusunuz.3 aylık anne için de çok iyi fiziğin biraz dikkat ederek ve bölgesel çalışarak daşş hatta çakıl taşı olursun canımKızımı ve kendimi albüme koydum görmek isteyenleri izleyebilirim:)
Merhaba adim Lavinia,Evet canım özellikle önceki konuda (cgdmk ile oradan tanışıyoruz mesela kalori sayıyordum 1000 i geçmedikçe kaçamak yapabiliyordum geçince ceza
Sen kaç yaşındasın ve kilodasın :) ve öğrenci misin sen de ?
Çok yeme ha seni ispiyonlarım esperenzaya :))Kızlaar misafirliğe gidiyorum gazam mübarek olsun
Daha ne olsun harika menü yemede yanında yat. Ayıptır sorması ne balığı yaptın esperenzam
Tam da o moddaydım .Neyse işim bitti.Misafirlerim balık istemişti.Ohh en kolayı.Balık,salata,acılı ezme ve şakşuka bir baş soğan var menüde.Tatlı yokAlıp gelirlerse yerler
maşallah canımÇok güzelsin azimlim
her yeriniiii
ne şanslısın yawtası tarağı toplayıp bir sayfiye kasabadına yerleşmek isteyen emekli amcaları çok iyi anlıyorum şu an:)
Maşallah canım kızına ve sana.Çok datlusunuz.3 aylık anne için de çok iyi fiziğin biraz dikkat ederek ve bölgesel çalışarak daşş hatta çakıl taşı olursun canım
Günaydın vardınız mı hataya
Bende aynı sebepten 32 yaşındaki canım dayımı kaybettim. Öyle bişeye şahit olunca hayata bakış açısı çok değişiyo
İşte bunu öğrendiğim gün büyüdüm akıllandım diyebileceğim
neremi neremiben de seni seveyrum kaptaniöem
Dün ki menüm
10.00
1 dilim ezine peyniri
2 3 çatal çeçil peyniri
Söğüş salata
9 zeytin
1 gün kurusu içinde yarım ceviz
12 ye kadar falan kahvaltı devam ettiği için sanırım 5 bardak çay içtim ama benim çayım imamın abdest suyu dedikleri cinsten
(Kahvaltımı arkadaşlarımla dışarda yaptım, nutellelar reçeller börekler ama tuttum kendimi tebrik ediyor başarılarımın devamını diliyorum)
13.00
Türk kahvesi
17.30
5 köfte (ev yapımı galeta, ekmek vs yok)
4 y.kaşığı yoğurt
80 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik 15 dk pilates 3 dakika pilates halkasıyla iç bacak çalıştım 7 dakika kol egzersizi 20 mekik
@smygncesperenzaa asilsoy
Beni de izlemeyi unutmaTamam inşallah :) ben de akşam atacağım
Az önce çiğdemin önerdiği 30 min fat burning cardio workout u yapayım dedim ama cidden kalp krizi geçircetim. Onu yapabilirsin. Ip atlayabilirsin squat ve bölgesel çalıştıran egzersizler yapabilirsinHeytt maşallahh.
Senin hızına yetişilmez. Ya evde yapılacak sporlardan bana önereceğin bir şey var mı? Valla imrendim güzel çok güzel sporların.
Evet canim cok zor geldi bana dacgdmk sen bu cardioyu nasıl yapıyosun ya canım çıkti kalpten gidiyodum bunun dakikasına 20 puan falan vermemiz lazım
Az önce çiğdemin önerdiği 30 min fat burning cardio workout u yapayım dedim ama cidden kalp krizi geçircetim. Onu yapabilirsin. Ip atlayabilirsin squat ve bölgesel çalıştıran egzersizler yapabilirsin
Allah allah niye kikız bunlar ne ola ki isimlerden araştırayım.
Valla çok istiyorum ip atlamak bs ama eşimde kaynanam da izin vermiyor bu tarz aktivitelere.
ParanoyaklıklarındanAllah allah niye ki
Bu fizik gruba girdiğimden beri oldu. İlk doğum yaptığım halimi de eklerim:)
Tam da o moddaydım .Neyse işim bitti.Misafirlerim balık istemişti.Ohh en kolayı.Balık,salata,acılı ezme ve şakşuka bir baş soğan var menüde.Tatlı yokAlıp gelirlerse yerler
maşallah canımÇok güzelsin azimlim
her yeriniiii
ne şanslısın yawtası tarağı toplayıp bir sayfiye kasabadına yerleşmek isteyen emekli amcaları çok iyi anlıyorum şu an:)
Maşallah canım kızına ve sana.Çok datlusunuz.3 aylık anne için de çok iyi fiziğin biraz dikkat ederek ve bölgesel çalışarak daşş hatta çakıl taşı olursun canım
Töbe töbeParanoyaklıklarından
Hamileymişim gibi davranıyorlar
Töbe töbehiç güleceğim yoktu kız
Şimdi görebilirsin sanırım )))
Eski fotolarında kıyafetin bol çok anlayamadım ama gayet incesin canım boyun kaçŞimdi görebilirsin sanırım )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?