Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin esperenzam çok da şey etme
Tam da o moddaydım .Neyse işim bitti.Misafirlerim balık istemişti.Ohh en kolayı.Balık,salata,acılı ezme ve şakşuka bir baş soğan var menüde.Tatlı yokAlıp gelirlerse yerler
Kızlar resim paylaştım :))
maşallah canım Çok güzelsin azimlim
İşte bunu öğrendiğim gün büyüdüm akıllandım diyebileceğim
neremi neremiben de seni seveyrum kaptaniöem
her yeriniiii
Eki Görüntüle 2166501 Selam kızlar
Pazar kahvaltısı ve denizzzzzzzz
ne şanslısın yaw tası tarağı toplayıp bir sayfiye kasabadına yerleşmek isteyen emekli amcaları çok iyi anlıyorum şu an:)
Kızımı ve kendimi albüme koydum görmek isteyenleri izleyebilirim:)
Maşallah canım kızına ve sana.Çok datlusunuz.3 aylık anne için de çok iyi fiziğin biraz dikkat ederek ve bölgesel çalışarak daşş hatta çakıl taşı olursun canım

Merhaba adim Lavinia,
Onu Cok fazla kaçamak yaptığım için yeni nike değiştirdim,
27 yaşındayım, doktora yapıyorum, boyum 160cm kilo 56 şimdi, Mayıs’tan beri burdayım , en çok kaçamak yapan biriyim galiba, 63 kg başladım diyette...

Daha ne olsun harika menü yemede yanında yat. Ayıptır sorması ne balığı yaptın esperenzam

Günaydın vardınız mı hataya

Günaydın diyeceğim ama akşam olacak
Vardık ama yorulduk uyuya kalmışım

Bende aynı sebepten 32 yaşındaki canım dayımı kaybettim. Öyle bişeye şahit olunca hayata bakış açısı çok değişiyo

Allah rahmet eylesin. Çok Zor bu durumu yaşamak. dediğin gibi böyle bir duruma şahit olunca insanın hayata bakılşı değişiyor.

İşte bunu öğrendiğim gün büyüdüm akıllandım diyebileceğim
neremi neremiben de seni seveyrum kaptaniöem

Hayata bakış açısınacı tatlı deneyimlerle değişiyor. Dilerim acısız deneyim sahibi olursun canım. Tüm tatlılıklar güzellikler seninle olsun.

Heytt maşallahh.
Senin hızına yetişilmez. Ya evde yapılacak sporlardan bana önereceğin bir şey var mı? Valla imrendim güzel çok güzel sporların.

Heytt maşallahh.
Senin hızına yetişilmez. Ya evde yapılacak sporlardan bana önereceğin bir şey var mı? Valla imrendim güzel çok güzel sporların.
Az önce çiğdemin önerdiği 30 min fat burning cardio workout u yapayım dedim ama cidden kalp krizi geçircetim. Onu yapabilirsin. Ip atlayabilirsin squat ve bölgesel çalıştıran egzersizler yapabilirsin

Az önce çiğdemin önerdiği 30 min fat burning cardio workout u yapayım dedim ama cidden kalp krizi geçircetim. Onu yapabilirsin. Ip atlayabilirsin squat ve bölgesel çalıştıran egzersizler yapabilirsin

kız bunlar ne ola ki isimlerden araştırayım.
Valla çok istiyorum ip atlamak bs ama eşimde kaynanam da izin vermiyor bu tarz aktivitelere.

Bu fizik gruba girdiğimden beri oldu. İlk doğum yaptığım halimi de eklerim:)

Töbe töbe hiç güleceğim yoktu kız

Kız valla bende gülüyorum ama yazık ikiside bebek özlemi nedeniyle herşeyi abartıyorlar.
Diyet yapmama bile karşıydılar doktor insülin direnci için iyi hamileliğe katkı sağlar deyince razı geldiler doktor onayı olmadan bir şey yaptırmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…