• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün ki menüm
10.00
Klasik karatay kahvaltısı
19.00
4 tane köfte
Yoğurt
Salata

Su 2 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 30 dk cardio squatın kaçıncı günü bilmiyorum ama 80 tane yaptım 7 dakika kol egzersizi 150 ip

Bugün menüm

07.30
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim süzme peynir
Dereotu

12.30
Yarım kepçe düğün çorbası
6 y.kaşığı nohut
1 bardak cacık

19.00
Büyük bir tabak salata (semizotu, nane,dereotu,domates,salatalık,yoğurt)
Salata muhteşmdi.

Su 2 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 250 ip 7 dk kol egzersizi 250 ip

esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun canım.Maşallah hatta 41 bin kere maşallah sana:nazar:
Menülerin,sporun çok iyi.Emeklerinin karşılığını fazla fazla alacaksın datlum:anne:

İyi geceler herkese:

Menum:
Sabah:
Peynir, eski kasar, kirmizi biber, yesil biber, 2 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin

Oglen:
1 tabak etsiz taze fasulye
Yarim kase corba
Biraz yogurt
Limonlu rendelenmis havuc

Aksam:
Ton balikli (light) salata. ( Balik pek sevmem, arada bir ton baligi yemem iyi oluyor)
1 soda

Su: cok azaldi bugun, 1 litre anca. Cok icmem lazim ama bugun modum, neşem normale gore cok cok dusuktu, bu hafta boyle suratsiz suratsiz gecmez ins
Spor: hic yok bugun.
1 karisik bitki cayi
3 kupa kahve

İyi geceler tekrardan :)
Menün harika afiyet olsun :KK200:

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel. su hariç tabi ki:KK66:
Kahveyi azalt canım.Biliyorum 5’ten üçe düştü ama biraz daha azalt.ödem yapar fazlası:)
Ne oldu süpürgen yanınca sporların da kesildi mi:KK70:Aldın mı süpürge:))

Ay valla oyle oldu, supurge gitti spor bitti:KK70:
Yok ya alamadik daha, assiri pahali :(
Once bi eskisini tamir ettirmeye calisicaz, olmazsa alicaz mecbur :(

Dandik bi supurge var, biraz onla idare edicem, hani bimde falan satilanlar var ya el supurgesi de yapilabilenler. Ev şaha kalkmasa bari :(
Kahve 5ten 3e dustu sukur ama hala cok biliyorum... Basetmem lazim bir sekilde bakalim artik :(

Esroooow esrooow bana baksana perugun düsmüş geri taksana pjmanı giy odanı toparlaaa:KK75: sana bir sarkıyla döndüm bebegim nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor okulu bitirdinmi ben cok afedersin dötü döbegi saldım kuyrugumu süre süre klübüme geri dönmeye karar verdim
ahhh canııım bidenem fıstık kaptanım hedefimi tutturmustum am calkantılı hayatm sebebiylen geri aldım muhtemelen suan kac kilo oldugumu da bilmşyorum bulunduum yerdede tartılma ihtşmalim yok esimin işi dolayısıyla sehir dusındayız esyalı bir ev kiraladık adamı tek gönderemedim ellere birkac ay uzak kalıcaktık yoksa:confused:
Senin çalkantılı hayatını yisinler:KK70:Adam kısmı o kadar ay boş bırakılmaz. :KK70:İyi yapmışsın canım.yavrucukların nasıl iyi mi?
Sana dön bebeeem demekten dilimde tüy bitti. Dön artık şuraya.

Ay valla oyle oldu, supurge gitti spor bitti:KK70:
Yok ya alamadik daha, assiri pahali :KK43:
Once bi eskisini tamir ettirmeye calisicaz, olmazsa alicaz mecbur :KK43:

Dandik bi supurge var, biraz onla idare edicem, hani bimde falan satilanlar var ya el supurgesi de yapilabilenler. Ev şaha kalkmasa bari :KK43:
Kahve 5ten 3e dustu sukur ama hala cok biliyorum... Basetmem lazim bir sekilde bakalim artik :KK43:

Ucuz hiçbirşey yok ne yazık ki:KK43: Tamir ile kullanılabilecek durumda ise tamir ettirmek en mantıklısı canım.
Kahveyi biraz daha azaltırsan iyi olur.El titremesi,ödem, uykusuzluk, çarpıntı yapar ya fazlası.menülerini çok güzel yola koydun (maşallah) ,kahveyi de halledersin tatlım:KK66:

Ucuz hiçbirşey yok ne yazık ki:KK43: Tamir ile kullanılabilecek durumda ise tamir ettirmek en mantıklısı canım.
Kahveyi biraz daha azaltırsan iyi olur.El titrmesi,ödem,uykusuzluk,çarpıntı yapar ya fazlası.menülerini çok güzel yola koydun (maşallah) ,kahveyi de halkedersin tatlım:KK66:

İnanilmaz ama el titremem bayagi azaldi cidden :)
Halledicem ins bakalim, halletmek zorundayim En Büyük KK

İnanilmaz ama el titremem bayagi azaldi cidden :)
Halledicem ins bakalim, halletmek zorundayim En Büyük KK
Ben çay tiryakisiydim, Çayı az içtiğim gün başım ağrırdı.Şimdi hafta sonu aikece kahvaltı yaptığımızda içiyorum desem yeridir.Alışkanlıkların değişmesi zor olsa da inkansız değil canım.

Ben çay tiryakisiydim, Çayı az içtiğim gün başım ağrırdı.Şimdi hafta sonu aikece kahvaltı yaptığımızda içiyorum desem yeridir.Alışkanlıkların değişmesi zor olsa da inkansız değil canım.

Cayi bile sekersiz icmeye basladim, 32 yasimda ilk kez.. 10 gun olmustur. Dolayisiyla cidden degismeyecek sey yok, yeter ki pes etmeyelim :)

Günaydın hanımlar bugünkü tartım 69.7
Maalesef sadeceeksi100gr
Haftasonu :olamaz:
Evet spora devam birazdan dönerim
Bugün kilo bildirmek kurallar arasindaydi yanılmıyorsam degilmi
Yeni olunca unuttuğum olursa hatırlatin lutfen
Maşallah canım.100 gram da olsa eksilmen var canım.Tebrikler tatlım.
Cuma 55,5
Bugün 56:KK43:
Ödem sanırım bi de dün 11 e doğru süt içmiştim akşam o da tetiklemiş olabilir yoksa dün de bin ip atladım yine☺️☺️
Bu yolun ödemi ne zaman geçer ki:KK43:
@cgdmk
esperenzaa esperenzaa @
Ödemdir canım.Bende yol ödemi 2 -3 gün sürüyor.Gün gün ödemim azalsa da normale dönmem 3 günü buluyor canım.
İmplant yaptıracağım dişçide sıra bekliyorum 15 dk geçti randevu saatimi:KK43:
Geçmiş olsun diyeceğim geç ol
Slm kızlar çok şükür kalbinde bir sıkıntısı yokmuş 3 yaşında tekrar bir kontrol ederiz çok iyi dedi 2 de ortopedi kontrolümüz var doktor bacağında ki boğumlara da takmıştı oğlumun onu göstercem şimdi de inşallah yine iyi haberlerle gelirim
çok sevindim canım.Üzerinden büyük bir yük kalkmış ve çok rahatlamışsındır.

sabah
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay

öğlen
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay (pilav vardı öğlen yemek istemedim)

akşam
yeşillik salatası
3 4 köfte tost makinasında yapcam
yoğurt yada ayran

su 2 litre yi geçmiştir
spor akşama belli olur esperenzaa esperenzaa @giustizia_ @medgic26 fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun canım.
Eşinle olan sıkıtına da üzüldüm:( arkadaşlar da yazmışlar onlara ilave olarak diyebileceğim erkekler eleştrilmeyi yada hatalarını yüzüne vurulmayı pek sevmezler.Benim yolum ise yumuşak cümlelerle vicdan yaptırarak eleştiririm genelde. Hatta önce eşimi över sonra araya eleştrimi sıkıştırır sonra övgü ve kapanış yaparım:KK70:
Eşim evlendiğimiz ilk dönem çok içerdi ki eskiden ben de iyi içerdim. Tedavi,hamilelik ,doğum derken içmeyi bıraktım ve artık hiç içmiyor gibiyim.
Evliliğimizin 5. ya da 6. Ayında eşime çok net tavrımı koydum.sosyal içiciliği aştığın noktada eve gelme almam seni dedim dediğim bir kulağından girip diğerinden çıkmış tabi.Tekrarı durumunda eve almadım:KK70:Nerede sızdı umurumda bile olmadı.Ertesi gün iyice ayılınca geldi konuştuk benim iznimin olduğu kişilerle ve belli ölçüde içmesine izin verdim.tekrarı durumunda evliliğimizin biteceğini ve onu ailesine ispikleyeceğimi de söyledim .Ailesi epey muhafazakardır.
Yıllardır aynı düzende devam ederiz ama çocuktan sonra eşim de daha az içmeye başladı şimdi ise yok denecek kadar az içer.
Tatlı dille sakin bir şekilde konuşmayı dene,olmadı ailesinden de yardım iste canım.

İyi geceler hatunlar:KK73::KK73:
Ya da günaydınnlar:KK73:
Okuyamadığım sayfaları yarın okuyacağım;)
Cumaya az kaldı,beni 14. Takıma madara ederseniz hepinizi ayaklarınızdan tavana asarım:confused:

Back
X