Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En sevdiğim motivasyon şekillerinden biri. İnşallah çok para vermişsindir
Çok para verince daha çok azim geliyor
Civcivim iyi olduğuna sevindim datlum

iyiyim geldi mi kalabalık geliyorlar dağıtamıyorum akşama kadar sürdü dün

299 dan 74,90 a düşmüş tek ti aldım nasip artık

Ayda bir tane yenebilir diye biliyorum canım
Haftada 1/4 lahmacunu kana kana doya doya ye haticem
Ayda 1
Çok iyi yaa
:)))
Allahtan et serbest
Valla şakın 1 tane biftek falan demeyin
2 tane yicem :)) tek ona uyamam
Çünkü kardeşim de diyo doyana kadar
Hem ben bi yerde okudum
3-4 kalem pirzola da oluyo
Hem ot mu yicez

15 Temmuz’da 62 olursam
5 kilocuk kalıyo
1 ağustos-15 ağıstos arası 57 kg olup mezun olacağıma (ekstra bi durum olmassa) söz veriyorum esperenzaa
Ekstra bir durum olmaz canım inşallah.Yaz bitmeden hedefini tutturur sonra da korumaya geçersin
İş yerindeki diyet katili arkadaşın gelmeden verebildiğin kiloyu ver de gözleri yuvalarından fırlasın

Ayda 1
Çok iyi yaa
:)))
Allahtan et serbest
Valla şakın 1 tane biftek falan demeyin
2 tane yicem :)) tek ona uyamam
Çünkü kardeşim de diyo doyana kadar
Hem ben bi yerde okudum
3-4 kalem pirzola da oluyo
Hem ot mu yicez
Canım et ile ilgili sıkıntı yok.Daha doğrusu serbestlerde doyana kadar yiyebiliyorsun.Et zaten inanılmaz tot tutuyor.Et seviyor olman da şans.Ben et,balık severim ve yiyince de kuş kadar yemem.

philosophergirl neredesin canım? Böyle yapılmaz ki.İzinden döndün katılımın gayet iyi iken listeye girdikten sonra kayıplardasın.böyle devam edersen hiç istemesem de diskalifiyeyi düşünmeye başladım. İki haftadır tek mesajın yok,geçen çarşamba siteye girmişsin ama tek kelime yazmadın.Geçen cuma bildirimin de yok.
Diyetine sporuna devam ediyorsan bildirimlerini yap ve seni mezun edelim. Yoksa dediğim gibi takımın ortalaması ve motivasyonu için diskalifiyeyi düşüneceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…