- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Allah razı olsun Canım aminAllah rahmet eylesin canim, mekanini cennet eylesin... Geride kalanlara sabirlar versin...
iyi geceleeercanım menün güzelmiş spor da olsa tam olmuşİyi geceler herkese:
Menum:
Sabah:
Peynir, eski kasar, kirmizi biber, yesil biber, 2 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin
Oglen:
1 tabak etsiz taze fasulye
Yarim kase corba
Biraz yogurt
Limonlu rendelenmis havuc
Aksam:
Ton balikli (light) salata. ( Balik pek sevmem, arada bir ton baligi yemem iyi oluyor)
1 soda
Su: cok azaldi bugun, 1 litre anca. Cok icmem lazim ama bugun modum, neşem normale gore cok cok dusuktu, bu hafta boyle suratsiz suratsiz gecmez ins
Spor: hic yok bugun.
1 karisik bitki cayi
3 kupa kahve
İyi geceler tekrardan :)
Teşekkür ederiim :)Buğday daha güzel oluyor bence deAkşamdan ıslat daha kolay pişer.
Kalori sayma yöntemini kullanıyorsun sanırım.Ton balığı birçok diyette önerilir bence dengeledikten sonra sorun olmaz. Ama mısır konserve şeklindeyse gdo vs gibi sebeplerle yememeni tavsiye ederim. Şayet kendin haşlayıp kullanacaksan kontrollü bir miktar yenebilir.100 gramı 100 kalori civarındaydı mısır ama karbonhidrat oranı yüksek olduğu için çok abartmamak gerek.
Karatay tarzı besleniliyorsa zaten yasak diye biliyorum
Semizotu Harika bir şeyDün ki menüm
10.00
Klasik karatay kahvaltısı
19.00
4 tane köfte
Yoğurt
Salata
Su 2 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 30 dk cardio squatın kaçıncı günü bilmiyorum ama 80 tane yaptım 7 dakika kol egzersizi 150 ip
Bugün menüm
07.30
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim süzme peynir
Dereotu
12.30
Yarım kepçe düğün çorbası
6 y.kaşığı nohut
1 bardak cacık
19.00
Büyük bir tabak salata (semizotu, nane,dereotu,domates,salatalık,yoğurt)
Salata muhteşmdi.
Su 2 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 250 ip 7 dk kol egzersizi 250 ip
esperenzaa
Canım internetten alışveriş yapıyor musunuz bilmiyorum ama ben bi bakın derimAy valla oyle oldu, supurge gitti spor bitti
Yok ya alamadik daha, assiri pahali
Once bi eskisini tamir ettirmeye calisicaz, olmazsa alicaz mecbur
Dandik bi supurge var, biraz onla idare edicem, hani bimde falan satilanlar var ya el supurgesi de yapilabilenler. Ev şaha kalkmasa bari
Kahve 5ten 3e dustu sukur ama hala cok biliyorum... Basetmem lazim bir sekilde bakalim artik
Günaydın ya ben de dün biraz zorlandım uyurkenKızlar aşırı yorgun ve uykusuzum ama uyuyamıyorum(
Sabah göreceksiniz büyük ihtimalle hayırlı sabahlar :)
Teşekkür ederimmgeçmiş olsun canım ben de yeni okuyorum
56 kilo musun canım?
Cuma ve pazartesi bildirimlerini yap tatlım.nasıl gidiyor,tez,yeni arkadaş,hayat vs?
,
bundan sonra ceza vermen inşallah
Evet esperenza, 56,7 sabah gördüm, bir haftadir 56,6-56,7 görüyorum, tıkandı sanki kilo, ev arkadaşımla çok şükür iyi anlaşıyoruz, onun baya fazla kilosu var, dolayısıyla evde pek sağlıklı besleniyoruz, okula zaten salata ve meyve götürüyorum... boyoz olmasaydı iyidi...
Tezimi hocamdan çok sen soruyorsun hoşuma gidiyor, bir şeyler karaladım, iyi gidiyor hayat bir haftafır bin 1 saat yürüyüş yapınca baYa mutlu oldum
Canım senin menülerin ve sporun gayet iyi.Motivasyon olarak da iyisin aslında.
Şeker alışkanlık olduğu için başlangıçta zorlansan da inan bir süre sonra hiç aramıyorsun.Ben tatlı bağımlısıydım resmen.Şimdi bir lokma yesem içim bayılacak gibi oluyor
hahaha sorma ne günlerdi onlar.
Takım ip atlamayı bırakmıştı Elifin komşusunun yalanı tüm takımı yakmıştı:))
esperenzaa S smygnc fitcivciv fattylamb94
Dünkü menü ve spor
Sabah klasik kahvaltı
Akşam ; levrek, salata, çeşitli mezeler (şakşukadan iki çatal aldım)
Su 1 litre içebildim. bugün telafi edicem inşallah
İki dilim kavun yedim bu sefer
Karpuz da vardı yasak die yemedim tabi
Spor sadece 32 dakika yürüyüş 32 puan
canım kaç öğün?
fitcivciv selamlar! nasılsın civcivim? Ne yapıyorsun ? Sen resim paylaştın mi ?
Afiyet olsun canım.
Eşinle olan sıkıtına da üzüldümarkadaşlar da yazmışlar onlara ilave olarak diyebileceğim erkekler eleştrilmeyi yada hatalarını yüzüne vurulmayı pek sevmezler.Benim yolum ise yumuşak cümlelerle vicdan yaptırarak eleştiririm genelde. Hatta önce eşimi över sonra araya eleştrimi sıkıştırır sonra övgü ve kapanış yaparım
Eşim evlendiğimiz ilk dönem çok içerdi ki eskiden ben de iyi içerdim. Tedavi,hamilelik ,doğum derken içmeyi bıraktım ve artık hiç içmiyor gibiyim.
Evliliğimizin 5. ya da 6. Ayında eşime çok net tavrımı koydum.sosyal içiciliği aştığın noktada eve gelme almam seni dedim dediğim bir kulağından girip diğerinden çıkmış tabi.Tekrarı durumunda eve almadımNerede sızdı umurumda bile olmadı.Ertesi gün iyice ayılınca geldi konuştuk benim iznimin olduğu kişilerle ve belli ölçüde içmesine izin verdim.tekrarı durumunda evliliğimizin biteceğini ve onu ailesine ispikleyeceğimi de söyledim .Ailesi epey muhafazakardır.
Yıllardır aynı düzende devam ederiz ama çocuktan sonra eşim de daha az içmeye başladı şimdi ise yok denecek kadar az içer.
Tatlı dille sakin bir şekilde konuşmayı dene,olmadı ailesinden de yardım iste canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?