Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam hanımlar. Valla sıcaktan ölmezsek iyidir.
Öğle arası 15 dklık cezamı yaptım. Bol egzersiz bira sokuk soluğa kaldım ama olsun ayaklarım yürümediğindenmidir nedir hareketler nedeniyle ağrıdı. Toplam 17 dk kol, bacak, bel hareketi yaptım. Merdiven inip çıktım hızlı hızlı. Hava sıcak üflüyor ama akşam arkadaşla yürüyeceğiz. Cezalar üzerimde yük gibi.
esperenzaa fattylamb94

Tünaydın dün arkadaşlarım gelmişti yazamadım hala çok yorgunum çocukla çok zor oluyo koşturmak. Bir de hıysuzluğu tuttu ki sormayın... kendime sebze yemeği yapamadım. İktamlklardan yedim mecburen

Sabah-öğle

Klasik kahvaltı

Akşam

1 dilim kek
1poğaça
Türk kahvesi

Yazık canım, sıcakta pancar gibi olmuşsundurMaşallahımı da şuraya bırakayım
Cezaları hafif de tutmuştum oysa
Bu hafta 14. Takım ensemizde ona göre hareket edin

Haftada 1 falan beklerken çeyrek demen üzdü iyiyim esperenzam çalışıyorum sen nasılsın, bakıcıdan haber var mı ?
Hevesini çok kırmamak için 1/4 dedim
Bakıcımız bu sabah geldi ama çok da iyi değil gibi
kadına nazar değdi.Oturduğumuz sitedeki herkes bakıcımızı övüp duruyordu.Zalımlar bi maşallahı esirgediler mahvettiler gül gibi kadını.

Yazık canım, sıcakta pancar gibi olmuşsundurMaşallahımı da şuraya bırakayım
Cezaları hafif de tutmuştum oysa
Bu hafta 14. Takım ensemizde ona göre hareket edin

Yok yok inşallah iyi olacak bu sefer. Daha akşam yürüyüşüm var inşallahh diyeyim de dünkü gibi olmasın
Bugün herkes diyettemisin, nasıl vermişsin, kaç kilo verdin deyip durdu. Maşallah nazar değmesin son hız devam. ( regl 5. Günü sabah tartıldım moralim yükseldi cuma inşallah süprüz olacak) - bu arada kabak fayda sağlar inşallah

Maşallah canım 41 kere yetmez 41 yüzbinmilyoncuk kere maşallah sana.
Sağlık sorunu,aile ziyareti ca derken iyi toparladın yine de:)
Kabak uçuracak seni desene
Tartının söylediğinden çok başkalarının sözleri beni daha çok gaza getiriyor.
Etrafındakiler kesin senin öldürücü yürüyüşlerine katılmaya çalışacak

medgic26 datlumm kolay gelsin telaşın büyük farkındayım.Sen evelallah halledersin de o attığın taş kafamı yardı şu satırları pekmezim akar vaziyette yazıyorumDüşüneceğim demiştim aklımdan uçmuş gitmiş
Nasılsın yavru ceylanım iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…