- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Keşke benim de öyle olsaydımaalesef heryerim gitti onlar maşAllah ilk günkü gibi duruyorlar
Afiyet olsun canımmİyim kraliçem :)) keyfim yerinde yeşil mercimek aalatamı yedim :))
Yap yap :) ben içine tonbalık ve maydanoz , chia tohumu marulda kattım, güzel oldu...Afiyet olsun canımmYeşil mercimek dedin de akşama ben de yapayım.
Haftada kaç kez diye sormuş kızı cevaplarımızla mahvettikAyda 1 adet
Yap yap :) ben içine tonbalık ve maydanoz , chia tohumu marulda kattım, güzel oldu...
Böylede deneyeceğim :)Eline sağlık tadı da kesin çok güzeldir.Ben ton balığını pek sevmediğim için maydonoz,nane gibi bol yeşillikli ve bol acılı yapıyorum.
Yazık canım, sıcakta pancar gibi olmuşsundurSelam hanımlar. Valla sıcaktan ölmezsek iyidir.
Öğle arası 15 dklık cezamı yaptım. Bol egzersiz bira sokuk soluğa kaldım ama olsunayaklarım yürümediğindenmidir nedir hareketler nedeniyle ağrıdı. Toplam 17 dk kol, bacak, bel hareketi yaptım. Merdiven inip çıktım hızlı hızlı. Hava sıcak üflüyor ama akşam arkadaşla yürüyeceğiz. Cezalar üzerimde yük gibi.
esperenzaa fattylamb94
Haftada 1 falan beklerken çeyrek demen üzdüHaftada kaç kez diye sormuş kızı cevaplarımızla mahvettik
Nasılsın gül yüzlü,datlu dilli Esramm
Keşke benim de öyle olsaydıBi kısmını bana viirr gız
Benim dağ gibi meniktolar şimdi bildiğin çukur oldu
Hevesini çok kırmamak için 1/4 dedimHaftada 1 falan beklerken çeyrek demen üzdüiyiyim esperenzam çalışıyorum sen nasılsın, bakıcıdan haber var mı ?
Neden olduğunu anlarsan bana da bi anlat hayrınabenimde önceden hemen süzülürdü bu sefer niye böyle oldu anlamadım
Yazık canım, sıcakta pancar gibi olmuşsundurMaşallahımı da şuraya bırakayım
Cezaları hafif de tutmuştum oysa
Bu hafta 14. Takım ensemizde ona göre hareket edin
Merhaba canım hoşgeldin.kusura bakma mesajını yeni gördüm.Merhaba. Ben de katılabilir miyim sizlere?
Sağol yaaAyda 1 adet
Yaşasın biftekkkCanım et ile ilgili sıkıntı yok.Daha doğrusu serbestlerde doyana kadar yiyebiliyorsun.Et zaten inanılmaz tot tutuyor.Et seviyor olman da şans.Ben et,balık severim ve yiyince de kuş kadar yemem.
Maşallah canım 41 kere yetmez 41 yüzbinmilyoncuk kere maşallah sana.Yok yok inşallah iyi olacak bu sefer. Daha akşam yürüyüşüm var inşallahh diyeyim de dünkü gibi olmasın
Bugün herkes diyettemisin, nasıl vermişsin, kaç kilo verdin deyip durdu. Maşallah nazar değmesin son hız devam. ( regl 5. Günü sabah tartıldım moralim yükseldi cuma inşallah süprüz olacak) - bu arada kabak fayda sağlar inşallah
Bifteği bugün ya da yarın ye tatlım.Dalgınlığına gelip de perşembeye bırakma canım.Tartı ödemin olmasın yineYaşasın biftekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?