Neden olduğunu anlarsan bana da bi anlat hayrına
Afiyet olsun canım eminim kekiniz harika olmuştur keşke takım arkadaşlarınıza da ikram etseydiniz şöyle bol çikolata soslu , poğaçada varmışTünaydın dün arkadaşlarım gelmişti yazamadım hala çok yorgunum çocukla çok zor oluyo koşturmak. Bir de hıysuzluğu tuttu ki sormayın... kendime sebze yemeği yapamadım. İktamlklardan yedim mecburen
Sabah-öğle
Klasik kahvaltı
Akşam
1 dilim kek
1poğaça
Türk kahvesi
kuzum şu an işim var mutfağa girmem gerek saat 5 de misafirlerimiz gelecek (gerçi cevap alamadım daha ama olsun gelirler bence davete icabet etmek gerekirmiş demiş atalarımıztugbaFB gel canım gel 6. Takım ödem yapmış bu hafta
Kızlar Yeni yaşam koçunuz Tuğba ile tanışın sizin için gerekeni yapacağından emin olabilirsiniz
Geldim canım uyandıklarında yine acıkmış olurlar elimizi bol tutalımkuzum şu an işim var mutfağa girmem gerek saat 5 de misafirlerimiz gelecek (gerçi cevap alamadım daha ama olsun gelirler bence davete icabet etmek gerekirmiş demiş atalarımız)
hadi yardıma gel sende
malzemeden kaçmam hiç bi zamanGeldim canım uyandıklarında yine acıkmış olurlar elimizi bol tutalım
6. Takım 5 çayındayken biz spora gidelim mimalzemeden kaçmam hiç bi zaman
yediklerini izlemek daha güzel olmaz mı6. Takım 5 çayındayken biz spora gidelim mi
Maşallah canım 41 kere yetmez 41 yüzbinmilyoncuk kere maşallah sana.
Sağlık sorunu,aile ziyareti ca derken iyi toparladın yine de:)
Kabak uçuracak seni desene
Tartının söylediğinden çok başkalarının sözleri beni daha çok gaza getiriyor.
Etrafındakiler kesin senin öldürücü yürüyüşlerine katılmaya çalışacak
Yoo iyi olmuş canım sadece ben parça parça mı 2 öğün mü merak ettim :/3 ana 3 ara öğün. Toplamda 6 öğünüm var canımAyrıntılı yazıyordum ama baktım herkes sıralamış benim de işime geldi
Tamam canım iyi eğlenceler :)Ben memlekete geldim canım dün, eve gece girdik, bugun de yerlesiyorum. Ara ara bakarım
evet canım bugün daha iyiyim oda akşam baya alttan aldı
Canım internetten alışveriş yapıyor musunuz bilmiyorum ama ben bi bakın derim
Bazı markalarda fiyatlar dönem dönem çok düşüyor
tugbaFB gel canım gel 6. Takım ödem yapmış bu hafta
Kızlar Yeni yaşam koçunuz Tuğba ile tanışın sizin için gerekeni yapacağından emin olabilirsiniz
Afiyet olsun canım eminim kekiniz harika olmuştur keşke takım arkadaşlarınıza da ikram etseydiniz şöyle bol çikolata soslu , poğaçada varmış
Haydi 6. Takım sıvayın kolları mutfağa giriyoruz simla arkadaşınız yemiş siz niye geri kalasınız.
Herkese afiyet olsun
6. Takım biz çıktık sizi artılarınızdan + öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?