Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım eminim kekiniz harika olmuştur keşke takım arkadaşlarınıza da ikram etseydiniz şöyle bol çikolata soslu , poğaçada varmış
Haydi 6. Takım sıvayın kolları mutfağa giriyoruz simla arkadaşınız yemiş siz niye geri kalasınız.
Herkese afiyet olsun

selam kızlar nasılsınız ?
öğle yemekleri yenildi mi? umarım biraz yer kalmıştır çünkü sizleri davet etmeye geldik 5 çayına (sadece çay değil ikramlıklarımızda olacak tabisi )

çıkın çıkın gelin bekliyoruz

tugbaFB gel canım gel 6. Takım ödem yapmış bu hafta
Kızlar Yeni yaşam koçunuz Tuğba ile tanışın sizin için gerekeni yapacağından emin olabilirsiniz

tugbaFB gel canım gel 6. Takım ödem yapmış bu hafta
Kızlar Yeni yaşam koçunuz Tuğba ile tanışın sizin için gerekeni yapacağından emin olabilirsiniz
kuzum şu an işim var mutfağa girmem gerek saat 5 de misafirlerimiz gelecek (gerçi cevap alamadım daha ama olsun gelirler bence davete icabet etmek gerekirmiş demiş atalarımız )
hadi yardıma gel sende

Az önce esperenzaa kaptanım gelin dedi geldik yardıma ihtiyacınız varmış ama şimdi kimse kalmamış sanırım yemek üstü şekerleme yapıyorsunuz.
Neyse Cumaya görüşürüz

kuzum şu an işim var mutfağa girmem gerek saat 5 de misafirlerimiz gelecek (gerçi cevap alamadım daha ama olsun gelirler bence davete icabet etmek gerekirmiş demiş atalarımız )
hadi yardıma gel sende
Geldim canım uyandıklarında yine acıkmış olurlar elimizi bol tutalım

Merdivenleri inip çıkıyorum yoğruldum arkadaşım niye inip çıkıyorsun dedi. Spor yapıyorum dedim. Manyakmısım böyle spor mu olur ayakların ağrır diyor Hareket berekettir dedim bende
Çok mutlu etti sözler beni de ama korktum da. Nazar değmesin bana
İnşallahhhh Cuma 75leri göreceğim

3 ana 3 ara öğün. Toplamda 6 öğünüm var canım Ayrıntılı yazıyordum ama baktım herkes sıralamış benim de işime geldi
Yoo iyi olmuş canım sadece ben parça parça mı 2 öğün mü merak ettim :/

Simla arkadasimiz cok da dikkatli biridir, taam mi? O spor yapar yakar onu, taam mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…