Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya ben kendimi bildim bileli diyorum ya 38 im ama kilom 68.8 ken de 38 bedenim
56 yken de

Aahh ben 36lar xslar da gordumm, large'lar da gordumm... Her seyin dadina baktim yani.
fitcivciv ben de pileli pantolon aldim, hani bu sira moda ya genis genis, 38 beden aldim. Simdik basenlerime tayt gibi oluyo, pileler kayboluyo ama ins ay sonunda guzelcene giyebilcem. Agustos sonu da 36 giyerim artiks ins

esperenzaa ve kizlar ben dun squat da yapmadim. Ve de squati biraktim. Kardesim beceremedigimi soyledi, onun gosterdigi gibi yapmaya calisinca hakkaten cook zormus. Zaten sol diz kapagim da azcik aciyo gibiydi squattan sonra, demek ki beceremedigimden. Kardesim kick box yap dedi, o da popo sekillendiriyomus. Kick box'a baslicam yanisi yakinda (yarin, ins).

Canım ben,doğuma kadar tam gaz çalıştım,doğumdan 8 ay sonra tekrar işe başladım biraz zorlanınca işi bir süreliğine bıraktım.Eylül’de oğlum kreşe ben işe başlarım.
Hayırlısı

İyi geceler hatunlar
Ya da günaydınnlar
Okuyamadığım sayfaları yarın okuyacağım
Cumaya az kaldı,beni 14. Takıma madara ederseniz hepinizi ayaklarınızdan tavana asarım
Bize degil listedekilere demi bu göz dağı:)

Ben de iyiyim canım.Dışarda ziv ziv dolanıyorum şimdi kahve molası verdimOğluma kreş bakıyorum da
Hangi sehirdesin kres isi zor İnşaAllah düzgün bir yer denk gelir

Ya ben kendimi bildim bileli diyorum ya 38 im ama kilom 68.8 ken de 38 bedenim
56 yken de
o nasıl işmiş spirda yapıyorsan inmesi lazim

Ben de basta sok diyet yapmani hic onermem, ben 2 3 senemi yedi o sok diyetler, ne gerek var, kendine eziyetmis cidden.
Duraklama evresine gecenlere cidden boyle kisa sureli sok diyet oneriyorlar galiba. Mesele 2 hafta tartida ayni rakami gorunce belki de sok diyet yapmali cok kisa sureli.
Ama bu konuda pek bir bilgim yok. Belki de aksine rejimden cikip 1 2 gun ara vermeli. Bunu da oneriyorlar bazisi.
Gerci benim cevremden duydugum sok diyet olayiydi.
Acaba hangisi mantiklidir?

esperenzaa

Eki Görüntüle 2167265 36 beden aldım ama olur mu kafamda deli sorular alt bedenim 36 da üst fazla benim üstüde bol duruyor ama bana bir akıl verin fabrika marka iade sorunu yok ama kafamda deli sorular

Olur bence ya cok da şık bişeymiş
Kalibi asiri dar falan gelirse, olmicak gibiyse degistirirsin artik.
Gule gule, guzel gunlerde giyin

Şok diyete bende karşıyım hatta sık sık yemekte bana göre değil ama dedigin gibi sadece kisa sureli duraklama doneminde yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…