Ya ben kendimi bildim bileli diyorum ya 38 im ama kilom 68.8 ken de 38 bedenim
56 yken de
Dostum regl oncesi haftasi odemi denen sey cidden var imis, sen daha dikkatli olursun ama onu da hesaba kat15 Temmuz’da 62 olursam
5 kilocuk kalıyo
1 ağustos-15 ağıstos arası 57 kg olup mezun olacağıma (ekstra bi durum olmassa) söz veriyorumesperenzaa
HayırlısıCanım ben,doğuma kadar tam gaz çalıştım,doğumdan 8 ay sonra tekrar işe başladım biraz zorlanınca işi bir süreliğine bıraktım.Eylül’de oğlum kreşe ben işe başlarım.
Bize degil listedekilere demi bu göz dağı:)İyi geceler hatunlar
Ya da günaydınnlar
Okuyamadığım sayfaları yarın okuyacağım
Cumaya az kaldı,beni 14. Takıma madara ederseniz hepinizi ayaklarınızdan tavana asarım
Hangi sehirdesin kres isi zor İnşaAllah düzgün bir yer denk gelirBen de iyiyim canım.Dışarda ziv ziv dolanıyorum şimdi kahve molası verdimOğluma kreş bakıyorum da
Ya ben kendimi bildim bileli diyorum ya 38 im ama kilom 68.8 ken de 38 bedenim
56 yken de
@fattylamb94 dün bahsettiğim listeden vazgectim onda cay kahve yasak zaten diyet yapmış duraklama.devrine gecmisler icinverilen bir diyetisyen listesi onun icinbiraz vereyim öyle yapacağım nasipse ama istersen özelden atayım toplamda 4gün arkadaslar iyi sonuc almıştı
Eki Görüntüle 2167265 36 beden aldım ama olur mu kafamda deli sorular alt bedenim 36 da üst fazla benim üstüde bol duruyor ama bana bir akıl verin fabrika marka iade sorunu yok ama kafamda deli sorular
Olur bence ya cok da şık bişeymiş
Kalibi asiri dar falan gelirse, olmicak gibiyse degistirirsin artik.
Gule gule, guzel gunlerde giyin
düğünümüz var canım , kalıbı normal kalıp yazıyor üstü de geniş duruyor mankene bol gelmiş dimi
Hee ben de dolabinda dursun, ozel gunlerde giymelik olarak aldin sandimdi.
Dugun ne zaman??
düğünümüz var canım , kalıbı normal kalıp yazıyor üstü de geniş duruyor mankene bol gelmiş dimi
Aynen ust kismi bol duruyor, yani ust kismi senin uzerine tam oturabilir
Ee senin hedefine bisey kalmamis ki, 57.5 degil miydin sen bu hafta? Sen bu ay mezun olursunagustos hedefim 55 zaten
Ee senin hedefine bisey kalmamis ki, 57.5 degil miydin sen bu hafta? Sen bu ay mezun olursun
Ust kismi da uyar bence sana ya
Şok diyete bende karşıyım hatta sık sık yemekte bana göre değil ama dedigin gibi sadece kisa sureli duraklama doneminde yapılabilirBen de basta sok diyet yapmani hic onermem, ben 2 3 senemi yedi o sok diyetler, ne gerek var, kendine eziyetmis cidden.
Duraklama evresine gecenlere cidden boyle kisa sureli sok diyet oneriyorlar galiba. Mesele 2 hafta tartida ayni rakami gorunce belki de sok diyet yapmali cok kisa sureli.
Ama bu konuda pek bir bilgim yok. Belki de aksine rejimden cikip 1 2 gun ara vermeli. Bunu da oneriyorlar bazisi.
Gerci benim cevremden duydugum sok diyet olayiydi.
Acaba hangisi mantiklidir?
esperenzaa
AĞUSTOSU BULUR MEZUN OLMAM 57,90 DIM hemde az az veriyorum ben
Yoo iyi olmuş canım sadece ben parça parça mı 2 öğün mü merak ettim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?