Afiyet olsun yarasınHanım hatınnn gızlar,kaçamak yapmayın içim sızlar
Neler yiyeceksiniz yada neler yediniz gızlar
Bizde kıymalı yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt pilav varpilav yemem diğerlerini çatlayana kadar yerim.
Çok ayrıntılı incelememiştim canım ama bazı haftalar daha az kilo veriliyor.Ertesi hafta genelde daha iyi oluyor.esperenzaa şimdi dank etti
Listeleri inceledim de
Onlarca kişi arasından, kimse geçen hafta 2 kg verememiş mi ben mi yanlış anladım
Bol bol yürü,harekette bereket vardırSağol canım, cok sukur geldik, yolunda herşey. Birazdan da yuruyuse cikicam inşallah. Dün de yürüdümama yazmiyorum dedigim gibi caagggnim rakibem beni ezdigi icin.
Sen nasılsın canımmm
Şimdilik kaçıyorum canım.Dönüşte ayrıntılı yazarım da listeKaptan bana liste yollarına nasıl girilir bi anlatır mısın?
DoğruÇok ayrıntılı incelememiştim canım ama bazı haftalar daha az kilo veriliyor.Ertesi hafta genelde daha iyi oluyor.
Bir de şayet diyete yeni başlanmadıysa haftada 2 kilo zor olabiliyor. Bana göre kilosu çok olanlar 2 kilo verebilir ama kilosu az olanların 2 kilo vermesini doğru bulmuyorum.
İyim yorgunum, ama ip atlamaya gidecem:))İyiyim canım da bende rakiplik durum kalmadi peksen nasılsın
İste iki hafta deneme suresinin ardindan nasıl bor performans listeye girmemi sağlarŞimdilik kaçıyorum canım.Dönüşte ayrıntılı yazarım da listeyolları derken tam anlamadım tatlım
Açım da kafam basmiyeeah
Patates kızartması misafirlikte denk gelmiş de
E bana haftasonu kır düğününde patates kızartması denk geldi
Harika duruyordu
Yemedim
Bunlar bahane olmuyo ama çok da mantıklı değil
Ben de bazen dayanamayıp lokum yedim ama o benim evimdeydi
İnsanlar benim günümü bozamaz
Sen de bir daha izin verme
Bi örnek daha veriyim
Arkadaşlarımla kahvaltı yapmıştık ya bi sürü kızarmış ekmek yemiştim
Amaaaaaaaa
Şeker orucunda değildim
Gerçi sen de değilsin
Düzgün gidiyodum da beynim yandı yine
Foto atmadan nasil bulunabilirim, müneccim oldugumu düşünmüyorsun herhalde
Esperenzam bugun dusundum de ben kalori hesabi yapsam memlekette daha iyi mi olur acaba? Böylelikle porsiyon kontrolu yaparak hepsinden tatmis olurum. Ne dersin? Sence faydasi olur mu?Bol bol yürü,harekette bereket vardır
Ben de iyiyim canımanalı oğullu takılıyoruz.yemek öncesi birkaç dakika bakayım dedim
Şimdilik kaçtım.Müsait olunca tekrar gelirim:)
Ben de yuruyuse cikicamİyim yorgunum, ama ip atlamaya gidecem:))
Hahaha emzirme+spor hem deSimla arkadasimiz cok da dikkatli biridir, taam mi? O spor yapar yakar onu, taam mi?
Yok ben yapamam fitigim var ya zorlar brni canimCanım şu an diZlerini zorlayabilir biraz daha bekle atlamak için yine de dr sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?