Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hanım hatınnn gızlar,kaçamak yapmayın içim sızlar
Neler yiyeceksiniz yada neler yediniz gızlar
Bizde kıymalı yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt pilav varpilav yemem diğerlerini çatlayana kadar yerim.

Hanım hatınnn gızlar,kaçamak yapmayın içim sızlar
Neler yiyeceksiniz yada neler yediniz gızlar
Bizde kıymalı yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt pilav varpilav yemem diğerlerini çatlayana kadar yerim.
Afiyet olsun yarasın
Eşim tokmuş
Ben de kabak yerim
cgdmk gibi oldum
Bi de leziz yapabilsem şu kabağı

Menümü yazayım
Sabah
Yumurta salatasi(bol yesillikli)
Salatalık domates
Peynir zeytin

Öğlen
Sütlü kahve yaklasik 1,5ceviz içi 2adet bitter
Aksam
Yarım kase corba
Salata yoğurt
Yaz türlüsü
Sadece 1lokma karpuz
Sanki bugün daha iyi gibiKK54:)
Ayrica yarım saat bolgesel hareket bol ev işi

esperenzaa şimdi dank etti
Listeleri inceledim de
Onlarca kişi arasından, kimse geçen hafta 2 kg verememiş mi ben mi yanlış anladım
Çok ayrıntılı incelememiştim canım ama bazı haftalar daha az kilo veriliyor.Ertesi hafta genelde daha iyi oluyor.
Bir de şayet diyete yeni başlanmadıysa haftada 2 kilo zor olabiliyor. Bana göre kilosu çok olanlar 2 kilo verebilir ama kilosu az olanların 2 kilo vermesini doğru bulmuyorum.

Sağol canım, cok sukur geldik, yolunda herşey. Birazdan da yuruyuse cikicam inşallah. Dün de yürüdüm ama yazmiyorum dedigim gibi caagggnim rakibem beni ezdigi icin.
Sen nasılsın canımmm
Bol bol yürü,harekette bereket vardır
Ben de iyiyim canım analı oğullu takılıyoruz.yemek öncesi birkaç dakika bakayım dedim
Şimdilik kaçtım.Müsait olunca tekrar gelirim:)

Doğru
Ben onu hesaba katmayı unutmuşum
En iyisi açken susmak
Saçmalıyıeum :))

Cascade_

Rejim terminatoru arkadasindan bahsettiginden beridir bu yazdigin aklimda, aradim taradim buldum

"İnsanlar benim günümü bozamaz"

!!!! Kimse bozamaz, bozmamali, 80 kilo oldugunda senin yerine rejim yapmicaklar !!

Bol bol yürü,harekette bereket vardır
Ben de iyiyim canım analı oğullu takılıyoruz.yemek öncesi birkaç dakika bakayım dedim
Şimdilik kaçtım.Müsait olunca tekrar gelirim:)
Esperenzam bugun dusundum de ben kalori hesabi yapsam memlekette daha iyi mi olur acaba? Böylelikle porsiyon kontrolu yaparak hepsinden tatmis olurum. Ne dersin? Sence faydasi olur mu?

İyi akşamlar bugün 2 öğünle bitirdim yine

Sabah

Klasik kahvaltı

Ara
2 top dondurma

Akşam

1 porsiyon etsiz sebze yemeği
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…