Yapan arkadaslar baya memnun bende biraz devam edeyim durursa eger başlayacağım durması icinde once hareket etmesi lazım demi bakacaz bu cuma harekete gectimi
Bende birsey sorayım kaptanaesperenzaa acaba iki kucuk kare bitter yiyebilirmiyim kahve icerken başka tatlı yemekten iyi gibi geliyor bana
esperenzaa bence bu bir cok kisinin aklindaki super bir soru!!!!
Oteki soru da şu, diyelim ki bitter yasak;
"Neden ben bitter yiyemiyorum uleeen, nedeenn? Kaç puan ulan bir kare bitter, kaaaaç puaann" :)
Simla arkadasimiz cok da dikkatli biridir, taam mi? O spor yapar yakar onu, taam mi?
Aynen bütün melonlar yasakHahahaWatermelon- melon yassak hatice
O nasıl oluyor??Ya ben kendimi bildim bileli diyorum ya 38 im ama kilom 68.8 ken de 38 bedenim
56 yken de
Yoo belime oturuyorO nasıl oluyor??
Acaba bol kesimli seçince mi 38 her şekilde oluyor ?
O beden olucak halim yok kızHayırlısı
Bize degil listedekilere demi bu göz dağı:)
Hangi sehirdesin kres isi zor İnşaAllah düzgün bir yer denk gelir
o nasıl işmiş spirda yapıyorsan inmesi lazim
Hep şişim :)))Dostum regl oncesi haftasi odemi denen sey cidden var imis, sen daha dikkatli olursun ama onu da hesaba kat
Yok yok emin ol yemem :)) sağol hatırlama içinBifteği bugün ya da yarın ye tatlım.Dalgınlığına gelip de perşembeye bırakma canım.Tartı ödemin olmasın yine
İyiyim canım da bende rakiplik durum kalmadi pek
AhahaaaOooffffff cevaba baak
Ağlayarakesperenzaa ' ya koşasım geldi.
Espeyenzaaa, drdotty bana neleyy diyo yaa
NaaptınKızlar aşırı yorgun ve uykusuzum ama uyuyamıyorum(
Sabah göreceksiniz büyük ihtimalle hayırlı sabahlar :)
Bundan iyisi Şam’da kayısı@tgb1907 gel canım gel 6. Takım ödem yapmış bu hafta
Kızlar Yeni yaşam koçunuz Tuğba ile tanışın sizin için gerekeni yapacağından emin olabilirsiniz
Sağol canım, cok sukur geldik, yolunda herşey. Birazdan da yuruyuse cikicam inşallah. Dün de yürüdümcgdmk nasılsın canım.Sağlıkla vardınız ve herşey yolundadır inşallah.
Teşekkürler canımcımEkstra bir durum olmaz canım inşallah.Yaz bitmeden hedefini tutturur sonra da korumaya geçersin
İş yerindeki diyet katili arkadaşın gelmeden verebildiğin kiloyu ver de gözleri yuvalarından fırlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?