Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hic cozum bulamiyom ki, onlarin tanidigi bildigi guvendigi birileri yok mudur acaba, gecici sureligine gelmeleri icin?

Nabayim ben, fistik gibin yaptim sporumu, mayıştım kaldım. (((cinim cik kihvi istiyi ama uyuyamam sonra biliyorum )))

Yihhuu Hafta sonu bitterimi yiycem

20 mekik için 2 puan mı demek istedin okuduğumu anlayamadım

Biraz karışık yazdım, anlatamadım. Dakika ve adet eşdeğer olmasi açısından ortalama bi sayi belirleyelim diyorum. Eskisi gibi 5 egzersiz 1 puan olmasın.

Maşallah sana ve sporuna canım
Bu saatten sonra içme canım.kahve etkisini 45dk kadar sonra gösteriyor cin gibi olur yatakta dört dönersin.
Cinim cik kihvi mi isyiyir bi yidim si iç

Biraz karışık yazdım, anlatamadım. Dakika ve adet eşdeğer olmasi açısından ortalama bi sayi belirleyelim diyorum. Eskisi gibi 5 egzersiz 1 puan olmasın.
Canım dediğini anladım ben.Aynı şeyi dedim hatta.1 dakikalık mekik=20 adet=1 puan mesela.
Diğerleri için nasıl bir ortalama sayı bulalım dedim:))

Canım spor vakit ayıramadım. Plan yapmayacağım. Birde haftaya sınavım var bir kaç soru çözme çabasına giriştim son günler

Menülerin eskisi gibi olursa ve fırsat buldukça hareket edersen sıkıntı olmaz canım.
Sınav için de kolay gelsin canım.Şimdiden başarılar

Ben anlamadım diye okudum 2.okuğumda jeton düştü esperenzam bir kaptan olarak kalk dene bütün egzersizleri ortalamayı bul
Bu gece senden bombastik fikirler geliyor canım.Şöyle yapalım datlu kaptan yardımcımıza havale etsem ve o sabaha kadar yapıp havale geçirse diyorum

Menumu paylasayim:

Sabah : karatay kahvalti, 1 seftali, 1 kara erik. 5 - 6 dilim sucuk kizartmasi yagsiz ( isil islem gormemistir yaziyodu ama bilemedim )

Gun icinde 1-2 avuc kan uzumu yedim
2-3 bardak kahve

Sabahki yedigim sucuklardan heralde, sicakti da hava bugun, hiic bisey yiyemedim ya. Kabak yaptiydim aksama ben de ama yiyesim gelmedi.

Su: 2.5 litreydi en son sonra saymadim ama baya ictim bugun
Ev isi 1 saat: 20 puan
Spor: 50 dakika leslie: 150
25 dakika egzersiz: 50
30 dakika yuruyus: 30 puan
Toplam: 250 puan fattylamb94
esperenzaa

Son düzenleme:
Akşam da birşeyler yiyebilseydin iyi olurdu canım.
Menün çok iyi ve sporlarına şapkam olsa da çıkarsam.Harikasınn

Akşam az da olsa yiyebilseydin iyi olurdu, meyveler çok fazla ama spor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…