- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
KaptanicemTünaydınnn
Okudum ama alıntı yapamayacağım
Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı
Kesin bilgi yayalım
fitcivciv elbise güzel ama spor yaparsan çok güzel olur Yumurta kapıya dayanmadan spora başlasaydın böyle endişe etmezdin
Basen sorununun olmaması çok güzel ama belinin biraz incelmesi gerek.Memiktolar aynı kalsa şahane olurYürüyen sex bomb olursun kız
Tünaydınnn
Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı
Kesin bilgi yayalım
fitcivciv elbise güzel ama spor yaparsan çok güzel olur Yumurta kapıya dayanmadan spora başlasaydın böyle endişe etmezdin
Basen sorununun olmaması çok güzel ama belinin biraz incelmesi gerek.Memiktolar aynı kalsa şahane olurYürüyen sex bomb olursun kız
Dün gece komşun yaktı seniYok canım nerdeyol ödemini atamadım daha evde durmadığımdan ama bugün evdeyim, çamaşır ve temizlikle geçecek günüm fırsat buldukça da yatarım Ödemim yarına geçse cumaya da bi yarı. Kilo gitse oh mis İp atlamadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum bugün ve yarım Sende durumlar nasıl?
ben de aynı fikirdeyim
Yok canım nerdeyol ödemini atamadım daha evde durmadığımdan ama bugün evdeyim, çamaşır ve temizlikle geçecek günüm fırsat buldukça da yatarım Ödemim yarına geçse cumaya da bi yarı. Kilo gitse oh mis İp atlamadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum bugün ve yarım Sende durumlar nasıl?
ben de aynı fikirdeyim
Aklını seveyim senin canım.Dün gece aklımdaydı ölçü işi:)KaptanicemBugün ayın 10u ve öalum 12 is ölçü günümüz Bugünden yayalım arkadaşlara
Aklını seveyim senin canım.Dün gece aklımdaydı ölçü işi:)
Hahaha unutmama konusunda pinokyo benim yanımda doğrucu davut kalırçakma pinokyo
Senin aklına kurban olurum ki
ben yazdım ki
Senin aklına kurban olurum ki
Bu kadar akıllı bir insan neden spor yapmaz onu düşünüyorum
tutumlu kadın seniBirazdan pazara çıkacağımPazar dönüşü burada olurum.
Bakalım fiyatlar ne olmuşDomates markette 10 liraydı vay anasını demiştim
Su içme alışkanlığın biraz oturdu.Spor yapsaydın bence şimdiki kilon senin hedef kilon olabilirdi.Sporun sıkılığı inan minimum 2-3 kilo farkettiriyor.:D: D tembellikten başlıyorum bu akşam ip atlamaya hodri meydan
Su içme alışkanlığın biraz oturdu.Spor yapsaydın bence şimdiki kilon senin hedef kilon olabilirdi.Sporun sıkılığı inan minimum 2-3 kilo farkettiriyor.
Hahahahahahstutumlu kadın senibende fena değilimdir bu konuda
evet canım su işi oturdu artık içiyorum wc ye gidiyorum uslu uslu
Aaa kadın dediğin mazoşist olur hiç bir kötü sözü unutmazBen unuturum
He tamam doğru biliyomuşm ama civcivle hemen hemen ayni zamanda giren biri vardı işyerime çok yakın oturuyodu bak şimdi ben kafaya takarım onuTünaydınnn
Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı
Kesin bilgi yayalım
Aaa beyaz ekmek yeme kız salata ye o zamantam buğday ekmeği yok beyaz ekmek var kabuğunu yerim yarım dilim olur mu
Aaa beyaz ekmek yeme kız salata ye o zaman
Aaa beyaz ekmek yeme kız salata ye o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?