Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar efendim! @yolcukardelen naber kapişiyoruz demi :)
@cgdmk nasılsın rakibem?
Canım iki gündür işlerim vardı dışardaydım ve dün 9 u geçiyordu eve girdiğimde.buna rağmen atlamakta kararlıydım ki komşumun biri sağ olsun benimle girince kapıdan yapamadım
İyim yorgunum, ama ip atlamaya gidecem:))
Yeter artık atlama
kız atlama yazıktır sana ama en çok da bana

Bu hafta nasıl gidiyor veriyor musun kilo canısı

geçen akşam tv izliyoz eşime dedim bu yabancı kadınlar neden hep zayıf, nerden bileyim dedi neden olacak dedim çoğu marifetsiz pasta poğaça yapmayı mı biliyor ama Türk kadını öyle mi çok güzel yemek yapıyor dedim

Yani hemen kendime pay çıkartırım diyosun aslında onların daha kötü hep facefooda alışmışlar ama yemeyeni yemiyo işte

Tünaydınnn
Okudum ama alıntı yapamayacağım
Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı
Kesin bilgi yayalım

fitcivciv elbise güzel ama spor yaparsan çok güzel olurYumurta kapıya dayanmadan spora başlasaydın böyle endişe etmezdin
Basen sorununun olmaması çok güzel ama belinin biraz incelmesi gerek.Memiktolar aynı kalsa şahane olurYürüyen sex bomb olursun kız

Bu hafta nasıl gidiyor veriyor musun kilo canısı
Yok canım nerde yol ödemini atamadım daha evde durmadığımdan ama bugün evdeyim, çamaşır ve temizlikle geçecek günüm fırsat buldukça da yatarımÖdemim yarına geçse cumaya da bi yarı. Kilo gitse oh mis İp atlamadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum bugün ve yarım Sende durumlar nasıl?
adamlar çaktırmıyor ama zayıf seviyor anladım iyice
ben de aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…