Minyonlar evli olmuyo muymuş
6.30da eve gidiyosan süperbenim sabah akşam 6,30 gibi soyun dökün mutfak eşle cilveleşmesaat dokuz sen hazır yemeğe gidersin evde, birde evlende
Bazı insanlar küçük gösteriyo benide Antalya otogarında yaşım 18in altında diye güvenlik çevirip polis cağırdıydıparmağımda yüzük de var onu da geçtim , dedim nerdeyse 10 yıllık evliyim
Aylarca sporsuz denedim olmadı şimdi kilom çok gitmese bile belim çok inceldisen benden hızlı kilo verdin ama canım ama spor da yaptın
Canım iki gündür işlerim vardı dışardaydım ve dün 9 u geçiyordu eve girdiğimde.buna rağmen atlamakta kararlıydım ki komşumun biri sağ olsun benimle girince kapıdan yapamadım
Yeter artık atlamaİyim yorgunum, ama ip atlamaya gidecem:))
kız atlama yazıktır sana ama en çok da banaGünaydınlar efendim!
Dün çok yorulmuştum, çünkü iyi uyuyamamıştım.
Kahvaltıda: 2 havuçlu yumurta, peynir
Ara: yarım elma
Öğlen: tonbalıklı yeşil mercimek salatası
Ara: yarım elma
Akşam: tarhana çorbası
Spor:
500 ip=100 p
13000 adım =195p
Toplam 295p
esperenzaa fattylamb94 @yolcukardelen @cgdmk
Canım iki gündür işlerim vardı dışardaydım ve dün 9 u geçiyordu eve girdiğimde.buna rağmen atlamakta kararlıydım ki komşumun biri sağ olsun benimle girince kapıdan yapamadım
Yeter artık atlama
kız atlama yazıktır sana ama en çok da bana
6.30da eve gidiyosan süperhazır yemeğe konuyorum ama bulaşık temizlik vs derken yatmam en erken 1 buluyor
Asıl kız dal gibi olursun vallaevet canım bahane aramamalı yapmalıyım aslında gelsin şu elbise de çok begenirsem sıkı da olursa asılcam spora
Asıl kız dal gibi olursun valla
E heralde korkudan söyleyemiyolar çünkü söyleseler kadınların bir ömür içinden çıkmazadamlar çaktırmıyor ama zayıf seviyor anladım iyice
E heralde korkudan söyleyemiyolar çünkü söyleseler kadınların bir ömür içinden çıkmaz
Menülerin çok iyi olmaya başladı canım.Spor da geldi eminim bir hafta on güne çok iyi sıkılaşma ve eksilme gelecek:)
Yani hemen kendime pay çıkartırım diyosungeçen akşam tv izliyoz eşime dedim bu yabancı kadınlar neden hep zayıf, nerden bileyim dedineden olacak dedim çoğu marifetsiz pasta poğaça yapmayı mı biliyor ama Türk kadını öyle mi çok güzel yemek yapıyor dedim
Hangi kadın unutur kiTamda o karakterde insanım hiç unutmam
Yani hemen kendime pay çıkartırım diyosunaslında onların daha kötü hep facefooda alışmışlar ama yemeyeni yemiyo işte
Hangi kadın unutur ki
Yok canım nerdeBu hafta nasıl gidiyor veriyor musun kilo canısı
ben de aynı fikirdeyimadamlar çaktırmıyor ama zayıf seviyor anladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?