OlsunBen bugün iyiyim hiçbir iş yapmadan oturuyorum.
Ayy valla ben neler yaşamışımKardeşinin askerlik süreci ve baban ile sorununu ailevi sorun diye üstü kapalı biraz bahsetmiştin canım
Teyzenin nikahı,evin tadilatı ve savaş alanına dönen evin hallerini unutmuşsun canım
bir de sevgilinin dedesi rahatsızlanmıştı çocukkcazzz arayamamıştı kendi kendine celallenip ilişkini bitirme teşebbüslerini de unutmuşsun
Ay inanmıyorum yaa
Teşekkür ederim sizler sayesinde zayıflayacağım biliyorumSonuna kadar yanındayız
Kendini şartlandırmaya çalış canım.Çok ama çokkk haklısın akışına bırakmayı becerebilmeye çalışıyorum.Çok pimpirikli herşeyi ayrıntısına kadar hesaplayan bir babanın kızıyım ve evdede iştede sorumluluklarım çok şu yaşıma kadar stresle hep yiyerek başa çıkmışım uzun yılların alışkanlığını yenmeye çalışıyorum.Olacak inanıyorum.
Böbreklerine yazık kuzum ihmal etme suyu
Canım benim 8inde de 1000 ipim var 200 puan ama yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi görünce yazayım dedimDün de 7000 adım 105 puan
Çok şükür camım çamaşır ütü yemek uğraşıyorum
iç Anadolu var canım
Hadi inşallah güzel bir eksi ile gelirsin canım
Afiyet olsun canım.Çok iyi yapmışsın:)
Regl de yavaşlatıyordur canım.Bir de az kilon kaldı azdan az gidiyor.Spor olsa inan hem daha çok kilo verir hem de daha sıkı olursun.Bir de tekrar doktora gidebilirsen iyi olur canım
Haftada iki kilo verip sağlıksız olacağına kilosu az olanların haftada 500gram-1 kilo arası sporla kilo vermeleri daha iyi bence.
Kendini şartlandırmaya çalış canım.
Bak o kadar gerildin,stres yaptın nişanın kazasız belasız ağız tadı ile geçmedi mi? Geçti olan senin sinirlerine oldu.
Evdeki işteki sorumluluklarını tahminimce layıkıyla yerine getiriyorsundur.Kendini yiyip bitirme pahasına yapıyırsun ama bırak yetebildiğine yet,yetemediğin için yarına bırak.
Baban mükemmeliyetçi ve aşırı ayrıntıcıysa zaten ağzınla kuş tutsan onun aklımdakini yapamazsın .Babanı öyle kabul et,ve onu birşekilde idare etmenin yolunu bul.Çok haklısın baba de gönlünü yap çaktırmadan bildiğini oku.
Annen denge görevi görebiliyorsa iyi olur ama o da dengeleyemiyorsa babana karşı bile olsa politik ol babanı pohpohla ,haklısın de çekil kenara.
Teşekkür ederim sizler sayesinde zayıflayacağım biliyorum
On kere yüz kere bin kere aminnnnnHep beraber birlikte vercez bu kiloları canım 55 e de düşşsem ben buralardayım Ağustos 20 den sonra asarım biraz o kadar..
Bizden giden yağlar özleyip bizi dönmesin inş, isteyipte kilo alamayan müminlere gitsin inş, Canan Karatay ın yolu yolumuz olsun sonuna kadar inş , bizi zayıf gören zorla yedirmeye çalışan eş dost olmasın inş
On kere yüz kere bin kere aminnnnnseneye senin kilonda olsan yetece artık bana 50de falan gözüm yok
Her iki hedefinede bişeycik kalmadıBEN 55 İ göreyim hele de bu elbise olmazsa 53 e çekcem hedefi
Yaa ne güzel heycanlarGelinlik ayakkabılarım geldiGiyindim gezdim işyerinde deliymiş gibi baktılar ama olsun
Evet evet buralarda ev yaptiriyormus, haberlerini alıyorum
Rihannayla şişmanlık yine moda olur dedim ama yok o da tutmadıSabah
1 dilim ekmek
soğanlı domatesli kıyma
ayran
ara
şekersiz çay
hurma
öğlen
4 5 kaşık etli bezelye
ara
4 erik yeşilden
akşam
yeşillik salatası limonlu
ara
süt
su 2 litreye yakındır
akşama ip atlamaya çalışıcam
ben bugünde açlık çekiyorum dünde çektim kuş kadar yiyorum resmen yiter yaeskiden 40 beden den aşağı kadın begenilmezmiş, sen kalk kadınların 34 bedeninin makbul olduğu döneme denk gel şansımı seveyim
fattylamb94 esperenzaa Cascade_
Rihannayla şişmanlık yine moda olur dedim ama yok o da tutmadı
Canım bu şekilde mutlaka küçülür inşallah menün de çok güzelDünkü menüm
sabah
yarım dilim ekmek
peynirli tereyağlı yumurta
şekersiz çay
kuru incir
öğlen
1 kase cacık
akşam
5 6 kaşık kıymalı soğan
yeşillik salatası
ayran
ara
süt
hurma
dün çok açlık çektimküçülmedi benim mide gitti su 1,5 litre kesin vardır
esperenzaa Cascade_ fattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?