Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy valla ben neler yaşamışım obezite olmadığıma şükrettim şuan şimdi sadece eylülde işten çıkma durumum var da hiç sallamıyorum

Kendini şartlandırmaya çalış canım.
Bak o kadar gerildin,stres yaptın nişanın kazasız belasız ağız tadı ile geçmedi mi? Geçti olan senin sinirlerine oldu.
Evdeki işteki sorumluluklarını tahminimce layıkıyla yerine getiriyorsundur.Kendini yiyip bitirme pahasına yapıyırsun ama bırak yetebildiğine yet,yetemediğin için yarına bırak.
Baban mükemmeliyetçi ve aşırı ayrıntıcıysa zaten ağzınla kuş tutsan onun aklımdakini yapamazsın .Babanı öyle kabul et,ve onu birşekilde idare etmenin yolunu bul.Çok haklısın baba de gönlünü yap çaktırmadan bildiğini oku.
Annen denge görevi görebiliyorsa iyi olur ama o da dengeleyemiyorsa babana karşı bile olsa politik ol babanı pohpohla ,haklısın de çekil kenara.

sen konyalısın sultancım bundan eminim :)

Birde bir hafta 200 300 gram veriyorsam ertesi hafta 500 gram veriyorum .

Bence psikolojiye geç sen :) bu kadar güzel yazılır ancak

Teşekkür ederim sizler sayesinde zayıflayacağım biliyorum

Hep beraber birlikte vercez bu kiloları canım 55 e de düşşsem ben buralardayım Ağustos 20 den sonra asarım biraz o kadar..
Bizden giden yağlar özleyip bizi dönmesin inş, isteyipte kilo alamayan müminlere gitsin inş, Canan Karatay ın yolu yolumuz olsun sonuna kadar inş , bizi zayıf gören zorla yedirmeye çalışan eş dost olmasın inş

On kere yüz kere bin kere aminnnnn seneye senin kilonda olsan yetece artık bana 50de falan gözüm yok

Sabah
1 dilim ekmek
soğanlı domatesli kıyma
ayran

ara
şekersiz çay
hurma

öğlen
4 5 kaşık etli bezelye

ara
4 erik yeşilden

akşam
yeşillik salatası limonlu

ara
süt

su 2 litreye yakındır
akşama ip atlamaya çalışıcam
ben bugünde açlık çekiyorum dünde çektim kuş kadar yiyorum resmen yiter ya eskiden 40 beden den aşağı kadın begenilmezmiş, sen kalk kadınların 34 bedeninin makbul olduğu döneme denk gel şansımı seveyim

fattylamb94 esperenzaa Cascade_

Rihannayla şişmanlık yine moda olur dedim ama yok o da tutmadı

Canım bu şekilde mutlaka küçülür inşallah menün de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…