Beni yorumlarsan yandım ben.Cezalarda kurtaramazCanımm sen ben geldiğimde izne ayrıldın sonra iş okul staj stresinden ipin ucunu kaçırdın ama gerçekten çok iyi toparlamaya başladın.Moralini hiç bozma.Sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi anlamında çok çok dolusun senin eksiğin iradeli bir başlangıçtı ki sen bunu bayramdan sonra başardın.Buraya o kadar güzel dönüş yaptın ki menülerini sporunu ve tartıda gördüğümüz eksileri gördükçe inan seninle çok çok gurur duyuyorum sen de duy.
Geçen zaman aktı gitti yapabileceğimiz birşey de yok.Sen bugüne bak tatlımmmbir dönem yedik içtik mokunu çıkardık şimdi toparlanma zamanı.
Pazar dönüşü bildiriyorum domates 7 lira,bamya kilosu 15-20 arası değişiyor,barbunya taze fasulye 6 lira,soğan kilosu 4-5 lira arası,beyaz incir 15 ,çilek 10,kiraz 10 lira.Neyy 10 lira miben en son gecen yaz yani kendi evimdeyken pazara çıkıyordum patates 1 - 1.5 civari soğan 50 kuruş domates 1 2 lira patlıcan 1.5 tl olurdu bu fiyatlar ne böyle ya
Hadi inşallah güzel bir eksi ile gelirsin canımCuma gümünü iple öekiyorum
Afiyet olsun canım.Çok iyi yapmışsın:)YOK YEMEDİM EKMEK, ETİ ÇOK BEZELYESİ AZ YEMEK YEDİM 4 5 KAŞIK YEMEKHANE KALABALIK ZEYTİN PEYNİR HİÇ BİŞİ İSTEYEMEDİM LAF OLUYOR SONRA
Regl de yavaşlatıyordur canım.Bir de az kilon kaldı azdan az gidiyor.Spor olsa inan hem daha çok kilo verir hem de daha sıkı olursun.Bir de tekrar doktora gidebilirsen iyi olur canımMAALESEF HAPTA İÇTİM HALEN REGL OLAMADIM BENİ BUDA MI YAVAŞLATIYOR BİLMİYORUM
KASIKLARIM AĞRIYOR GELEN GİDEN YOK TEST Mİ ALCAM ACABA
Haftada iki kilo verip sağlıksız olacağına kilosu az olanların haftada 500gram-1 kilo arası sporla kilo vermeleri daha iyi bence.Aynen öyle oluyo
Belli bi kilodan sora
Düşmüyo
Habire haftada iki kilo verdiğini düşünsene 40a düşer insan
Kutsal cuma öncesi harika planlar bunlarYarın kesinlikle et met yemicem
Suyu da 1 litreden fazla içip şişmicem
Sabah hâlâ inmiyo midem sudan
canım sen spora bolCanım
6.07.2018 de 8000 adım =15*8=120 puan
07.07.2018 de 12.000 adım = 180 puan
10.07.2018 de toplam = 319,50 puan
Konya var,adıyaman var,hatay varBURDA BAŞKA BÖLGEDEN YOK SANIRIM YA MARMARA YA EGE
Evet esperenzam çok zorlu bir süreçten geçtim. Şimdi düşününce nasıl kaldırıyormuşum diyorum. Okul, iş, ingilizce kursu, bir de o zamanlar kimseye anlatamadığım babamla problemler. Arkadaşım olmaması yani yalnızlık. Herşey üst üste gelmişti. Tek mutluluğum yemek yemekti. Ama şimdi öyle değil ki sadece iş var, eve gidince kafam çok rahat dışarı çıkıp yürüyüşümü sporumu yapabiliyorum. Ayrıca seneye nişan düşünmekte ayrı bir motivasyon sağlıyor. Inşallah başta sen ve takımdaki bütün arkadaşların desteğiyle fazlalıklarımdan kurtulurumCanımm sen ben geldiğimde izne ayrıldın sonra iş okul staj stresinden ipin ucunu kaçırdın ama gerçekten çok iyi toparlamaya başladın.Moralini hiç bozma.Sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi anlamında çok çok dolusun senin eksiğin iradeli bir başlangıçtı ki sen bunu bayramdan sonra başardın.Buraya o kadar güzel dönüş yaptın ki menülerini sporunu ve tartıda gördüğümüz eksileri gördükçe inan seninle çok çok gurur duyuyorum sen de duy.
Geçen zaman aktı gitti yapabileceğimiz birşey de yok.Sen bugüne bak tatlımmmbir dönem yedik içtik mokunu çıkardık şimdi toparlanma zamanı.
Aman allahım bu ne yaPazar dönüşü bildiriyorum domates 7 lira,bamya kilosu 15-20 arası değişiyor,barbunya taze fasulye 6 lira,soğan kilosu 4-5 lira arası,beyaz incir 15 ,çilek 10,kiraz 10 lira.
Domates rusyaya çok miktarda ihraç edildiği için fiyatlar iyice yükselmiş diyorlar.
AynenHadi inşallah güzel bir eksi ile gelirsin canım
Afiyet olsun canım.Çok iyi yapmışsın:)
Regl de yavaşlatıyordur canım.Bir de az kilon kaldı azdan az gidiyor.Spor olsa inan hem daha çok kilo verir hem de daha sıkı olursun.Bir de tekrar doktora gidebilirsen iyi olur canım
Haftada iki kilo verip sağlıksız olacağına kilosu az olanların haftada 500gram-1 kilo arası sporla kilo vermeleri daha iyi bence.
Seni bir elime geçirsemBeni yorumlarsan yandım ben.Cezalarda kurtaramaz
Böbreklerine yazık kuzum ihmal etme suyunırmalde yazın bile gümde 1 bardak içiyorım benim için çok zor da olsa başarıyorum
Canım benim 8inde de 1000 ipim var 200 puan ama yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi görünce yazayım dedim06.07.2018
asilsoy - 67,5 puan
guistizia_ - 121 puan
Ndymk - 110 puan
fattylamb - 330 puan
Azyiyen_azimli - 195 puan
07.07.2018
guistizia_ - 246 puan
asilsoy - 37,5 puan
fmad - 106,5 puan
Ndymk - 110 puan
yolcukardelen - 100 puan
medgic26 - 180 puan
Azyiyen_azimli - 270 puan
08.07.2018
fattylamb - 394 puan
guistizia_ - 180 puan
Azyiyen_azimli - 120 puan
fmad - 105 puan
Ndymk - ? puan
asilsoy - 5 puan
09.07.2018
smygnc - 235 puan
asilsoy - 43,5 puan
Azyiyen_azimli - 510 puan
fmad - 43 puan
fattylamb - 264 puan
guistizia_ - 32 puan
@Ndymk 08.07 deki sporunu anlayamadım tekrar bakar mısın ? Kızlar sizde kontrol eder misiniz yanlış olmasın
Çok şükür camım çamaşır ütü yemek uğraşıyorumIyiyim Sultanım sen nasılsın ?
iç Anadolu var canımBURDA BAŞKA BÖLGEDEN YOK SANIRIM YA MARMARA YA EGE
Güveniyoruz sana06.07.2018
asilsoy - 67,5 puan
guistizia_ - 121 puan
Ndymk - 110 puan
fattylamb - 330 puan
Azyiyen_azimli - 195 puan
07.07.2018
guistizia_ - 246 puan
asilsoy - 37,5 puan
fmad - 106,5 puan
Ndymk - 110 puan
yolcukardelen - 100 puan
medgic26 - 180 puan
Azyiyen_azimli - 270 puan
08.07.2018
fattylamb - 394 puan
guistizia_ - 180 puan
Azyiyen_azimli - 120 puan
fmad - 105 puan
Ndymk - ? puan
asilsoy - 5 puan
09.07.2018
smygnc - 235 puan
asilsoy - 43,5 puan
Azyiyen_azimli - 510 puan
fmad - 43 puan
fattylamb - 264 puan
guistizia_ - 32 puan
@Ndymk 08.07 deki sporunu anlayamadım tekrar bakar mısın ? Kızlar sizde kontrol eder misiniz yanlış olmasın
Kardeşinin askerlik süreci ve baban ile sorununu ailevi sorun diye üstü kapalı biraz bahsetmiştin canımEvet esperenzam çok zorlu bir süreçten geçtim. Şimdi düşününce nasıl kaldırıyormuşum diyorum. Okul, iş, ingilizce kursu, bir de o zamanlar kimseye anlatamadığım babamla problemler. Arkadaşım olmaması yani yalnızlık. Herşey üst üste gelmişti. Tek mutluluğum yemek yemekti. Ama şimdi öyle değil ki sadece iş var, eve gidince kafam çok rahat dışarı çıkıp yürüyüşümü sporumu yapabiliyorum. Ayrıca seneye nişan düşünmekte ayrı bir motivasyon sağlıyor. Inşallah başta sen ve takımdaki bütün arkadaşların desteğiyle fazlalıklarımdan kurtulurum
MerhabaMerhabalar bu arada.Birden selam vermeden daldım yazmaya.Nasılsınız?
Sonuna kadar yanındayızEvet esperenzam çok zorlu bir süreçten geçtim. Şimdi düşününce nasıl kaldırıyormuşum diyorum. Okul, iş, ingilizce kursu, bir de o zamanlar kimseye anlatamadığım babamla problemler. Arkadaşım olmaması yani yalnızlık. Herşey üst üste gelmişti. Tek mutluluğum yemek yemekti. Ama şimdi öyle değil ki sadece iş var, eve gidince kafam çok rahat dışarı çıkıp yürüyüşümü sporumu yapabiliyorum. Ayrıca seneye nişan düşünmekte ayrı bir motivasyon sağlıyor. Inşallah başta sen ve takımdaki bütün arkadaşların desteğiyle fazlalıklarımdan kurtulurum
Maşallah canımAynen
Zaten kilo azalınca istesek de veremeyiz
Ben bu haftadan sora TEK’e düşerim sanırım
Bu hafta da 2
Kolay gelsin cep herkülümBöbreklerine yazık kuzum ihmal etme suyu
Canım benim 8inde de 1000 ipim var 200 puan ama yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi görünce yazayım dedimDün de 7000 adım 105 puan
Çok şükür camım çamaşır ütü yemek uğraşıyorum
iç Anadolu var canım
Çok ama çokkk haklısın akışına bırakmayı becerebilmeye çalışıyorum.Çok pimpirikli herşeyi ayrıntısına kadar hesaplayan bir babanın kızıyım ve evdede iştede sorumluluklarım çok şu yaşıma kadar stresle hep yiyerek başa çıkmışım uzun yılların alışkanlığını yenmeye çalışıyorum.Olacak inanıyorum.Seni bir elime geçirsem
Senin hatan canım harika menü ve yapmış olduğun sporlarının kıymetini bişmiyorsun.Arada strese girip attığın adımları çöp ediyorsun.Stresinle baş edebilmenin yolunu bulabilsen sen bu zamana mezundun bence.
Çok iyi kilo verdiğin dönenlerini bir ara ortadan kaybolup yazık ediyorsun.
Stres hepimizin hayatında var ve ne yazıkki olmaya da devam edecek.
mesela, evin tüm idare ve sorumluluğu evin alış verişi,tamir ve tadilatları,oğlumun yemesi içmesi uykusu,doktoru,kreşi,tatil planları,ödemeler vs hep bende.Eşim haftada 4 gün yok biliyorsun.2 haftadır bakıcımız da hasta.
Bütün bunlarda aksamalar olmuyor mu oluyır canım. Ama sağlık sorunu haricindekilerin aksaması hiç umurumda değil.
Yetişebildiğim tüm işlere yetişiyorum, yetişemediğime de sabah ola hayrola diyorumPlanlı hareket ediyorum ama arada planlarımın dışına çıkıldığında hiç karalar bağlamıyorum.
Biraz rahat bırak kendini.
Evlilik hazırlıkları streslidir hepimiz az çok biliyoruz ama herşey yeni gelin evi gibi cicili bicili olmak zorunda değil.
Kaldı ki evlilik içinde zamanla birlikte emek vererek evin ihyiyaçlarını gidermek daha doğru bence.
Ben nişanlandım 15 gün sonra babamın prostat kanseri olduğunuöğrendik.
Hiç unutmam 1 hazirandı öğrenme zamanımız.babamın tahlili ameliyatı vs ile ben ilgilendim.Adam temmuz sonunda ameliyat oldu ve ben eylül başında evlendim.babamın tüm tedavisi ankarada devam etti ben ankara istanbul arası mekik dokudum o süreçte.
Düğün hazırlıkları ,gelinlik kına vs herşey de yetişti.Hoş yetişmese ne olacaktı ki? Canım sağolsun derdim .
Demem o ki canım hayat küçük ayrıntılarda boğulup ahlanıp vahlanacak kadar uzun değil. Akışına bırak.
Ben bugün iyiyim hiçbir iş yapmadan oturuyorum.Merhaba
İyiyiz çok şükür
Sennn
İnşallahhh (bu arada iki kilo vermedim 1 küsür ama tahmin ediyorum cumaya kadar. Yalan olmasın) aynen haftada 1 veriyim yeterMaşallah canım
Bundan sonra 500 gram ile 1 kilo arası senin için bence normal canım.
Ay inanmıyorum yaaPazar dönüşü bildiriyorum domates 7 lira,bamya kilosu 15-20 arası değişiyor,barbunya taze fasulye 6 lira,soğan kilosu 4-5 lira arası,beyaz incir 15 ,çilek 10,kiraz 10 lira.
Domates rusyaya çok miktarda ihraç edildiği için fiyatlar iyice yükselmiş diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?