Canım nasılsın?
Ay çok merak ettim
tabi ki yavaşlatır canım niye hapa rağmen olmadı kitekrar dr mı gitsen acaba?
Ama iste orası tam da bizim oralar nasıl bilmem kiyarından itibaren her gün oraya denize gideriz. Oraya varmadan bi sapak var, oradan donunce küçük bi koy var, orada gireriz denize, kumluk ve tertemizdir. Eski iskele ya da deveboynu ismiyle gecer. Sude motel levhasindan dönünce bulabilirsiniz.
Hatta bu sitenin kurucusu kazen de oralarda
Boyun kaç canımBugün spora yüklenicem
Şimdiden sabah çıkmadan 30 dak egzersizim var
İkindiden sonra azalt suyu bu sıcakta bir litre ile durulur mu hiçYarın kesinlikle et met yemicem
Suyu da 1 litreden fazla içip şişmicem
Sabah hâlâ inmiyo midem sudan
olabilir canım allahım beterinden korusunKAZA FALAN ÇOK STRES YAPTIM YA BİLEMİYORUM CANIM ONDAN OLABİLİR
CANIM SENİN İŞİN NEYDİ
nırmalde yazın bile gümde 1 bardak içiyorım benim için çok zor da olsa başarıyorumİkindiden sonra azalt suyu bu sıcakta bir litre ile durulur mu hiç
olabilir canım allahım beterinden korusun
VayyyyyŞu anda iskele mevkiindeyiz(Hatta Hacı Burnu)... kim geldi buralara da bize uğramadı ? Burada benim karavanı görmeden gitti ?
Kamuda görevli memurumCANIM SENİN İŞİN NEYDİ
Iyiyim Sultanım sen nasılsın ?Canım nasılsın?
Ay çok merak ettim
tabi ki yavaşlatır canım niye hapa rağmen olmadı kitekrar dr mı gitsen acaba?
1 62Boyun kaç canım
Ne kadar küçük bir yer.Bende Marmara bölgesinde ve küçük bir şehirde yaşıyorum.Merak ettimyok canım kocaeliye gezmeye gidicem dedim arkadaşlarda bursaya git dediaksineben küçük yerde yaşıyorum dedim
Canım06.07.2018
asilsoy - 67,5 puan
guistizia_ - 121 puan
Ndymk - 110 puan
fattylamb - 330 puan
Azyiyen_azimli - 195 puan
07.07.2018
guistizia_ - 246 puan
asilsoy - 37,5 puan
fmad - 106,5 puan
Ndymk - 110 puan
yolcukardelen - 100 puan
medgic26 - 180 puan
Azyiyen_azimli - 270 puan
08.07.2018
fattylamb - 394 puan
guistizia_ - 180 puan
Azyiyen_azimli - 120 puan
fmad - 105 puan
Ndymk - ? puan
asilsoy - 5 puan
09.07.2018
smygnc - 235 puan
asilsoy - 43,5 puan
Azyiyen_azimli - 510 puan
fmad - 43 puan
fattylamb - 264 puan
guistizia_ - 32 puan
Ndymk 08.07 deki sporunu anlayamadım tekrar bakar mısın ? Kızlar sizde kontrol eder misiniz yanlış olmasın
Ne kadar küçük bir yer.Bende Marmara bölgesinde ve küçük bir şehirde yaşıyorum.Merak ettim
Benim ki Marmarayla Batı Karadenizin ortası sayılırBURDA BAŞKA BÖLGEDEN YOK SANIRIM YA MARMARA YA EGE
Kamuda görevli memurum
EsraEsra kimdi
Menülerini yaz canım.Bol bol yüzersen inanılmaz incelme gelir bence:)Evet canım karatay zor oluyor evimde olmayinca. Haftaya cumaya kadar deneyeyim, iyi geleceğini umuyorum. Yoksa boyle kötü olacak.
Bugunden itibaren yediklerimi yazmaya başlıyorum.
Ben dünkü sporumu yazayımfattylamb94
1.5 saat tempolu yürüyüş 225 puan
Ptesi de 1.5 saat yavaş tempo yürüyüş 90 puan
Bir kac gun eksik kalan squatlarim vardi onlari da bugun ve yarin toparlayip yazarim
canımmm inşallah hepinizin hayırlı haberlerinizi alırım:)İnşallah canım. Allah gönlümdekini hayırlı eyler inşallah.
Canımm sen ben geldiğimde izne ayrıldın sonra iş okul staj stresinden ipin ucunu kaçırdın ama gerçekten çok iyi toparlamaya başladın.Moralini hiç bozma.Sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi anlamında çok çok dolusun senin eksiğin iradeli bir başlangıçtı ki sen bunu bayramdan sonra başardın.Buraya o kadar güzel dönüş yaptın ki menülerini sporunu ve tartıda gördüğümüz eksileri gördükçe inan seninle çok çok gurur duyuyorum sen de duy.Ahh ahh ben 40 bedenimmm XL giyiyorum şaka gibi ya ne ara aldım bu 20 kiloyu
TeşekkürlerrrKOLAY GELSİN CANISI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?