Tamam canım sagol ❤Sporlardafattylamb94 etiketlitoruz
İyi hadi en başından uğraşmamışsın iki deneme yaptım dondurmaya hiç kalmadı benim 8 10 yumurtadanBiraz da polikistik etkileri var sürekli tatlı isteği , şerbetli tatlıda çok sevmem ama browniler sıcak çikolatalar kakaolu damla çikolatalı kekeler zaafım
Spor ve kilo verme kapışmaları başlıyor.
*Esleşmeler birbirine kilo denk kilolar baz alınarak yapılmıştır.
*Rakipler,birbirinin menü ve sporlarını takip ederek, birbirleri ile sohbet edip kaynaşmak zorundadır.
*Yapılan sporlar türü ve puanı yazılarakfattylamb94 etiketlenmedir.
*Puan yazılmayan sporlar geçersizdir
*Menü,spor vs paylaşımı yapmayan rakiplerinizi bana bildirmeniz gerekmektedir.
1)asilsoy & fattylamb94
2)@cgdmk &Azyiyen_azimli
3)@fmad & @giustizia_
4)@wine82 & @smyngnc
5)@meva06tr &simla0
6)@ndymk &fitcivciv
7)@medgic26. &lyeaph & M mutsuzdrn
( bu üçlü kapışmada kilo verme yüzdesi esastır.Kilolarınız sebebi ile sağlığınızı zorlayacak sporlar yapmanızı istemiyorum)
*takımda haklı gerekçesi olmayan herkes spor yapmak zorundadır.
asilsoy fattylamb94 cgdmk Azyiyen_azimli @fmad @giustizia_ wine82 S smygnc M Meva06tr simla0 Ndymk fitcivciv medgic26 lyeaph M mutsuzdrn
Aminnnmİnşallah tutar hayırlısıyla
Kuzum bende de pcos var ama bu dondurulmuşlar ancak 4. Denemede yapıldı ondan önce 2 den fazla embriyo kalmıyordu.
İnşallah yüzümüz güler canım. Bende çok severim ama aklıma önceliklerimi getiriyorum.
ben dünkü menümü akşam dışarda olduğum için yazamadım hemen şimdi yazıyorum
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1 kk light beyaz peynir 4 yeşil zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği söğüş salata
ara: 2 ceviz içi 1 adet küçük muz
öğlen 4 kaşık tavuk sote 1 kase light yogurt
ara: bir avuç leblebi 1 adet şeftali
akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği 4 kaşık tavuk sote 1 kase yogurt söğüş salata
yatmadan light süt ile sekersiz nescafe
3.5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş
esperenzaa
Kızlar 9 dan 11.30 a kadar sınava gireceğim bana dua edin :)
Valla benimde çok sevdiğim tatlılar vardı ancak içeriğine bakıtığımda nasıl yedim diyorum. Ben içeriğindeki glukoz ve palm yağı nedeniyle tüketmiyorum.
Canım daha çnce dondurulmuş 2 embriyom vardı sadece transfer yapılacak
Hayirliii olsunnn, gulu gule kullan rakibeemm.Günaydınlar elbisem çok güzel oldu: D ama 55 olsam çok daha güzel olacak 36 beden kalmış iyi ki 38 i bol olurmuş
Bırakmana sevindim canım insan kendini bilir bu yaptığımız diyet değil beslenme tarzımızı en doğruya yakın yapmak. Ben en başından sabah 1 dilim ekmekten vazgeçmem dedim yeri geldi yarım dilim yedim ama yedim. Tatlı tamamen hayatımdan çıkartmam dedim ama minimum tüketmek için kendime alışkanlık kazanmak içi yaptım. En çok paketli gıdalar konusunda yol aldım ayda yada onbeş günde 1 yiyorum artık .Yani ben karatay yapamam patatessiz hayat olmazbir kere
Kuzum bende de pcos var ama bu dondurulmuşlar ancak 4. Denemede yapıldı ondan önce 2 den fazla embriyo kalmıyordu.
İnşallah yüzümüz güler canım. Bende çok severim ama aklıma önceliklerimi getiriyorum.
Spor ve kilo verme kapışmaları başlıyor.
*Esleşmeler birbirine kilo denk kilolar baz alınarak yapılmıştır.
*Rakipler,birbirinin menü ve sporlarını takip ederek, birbirleri ile sohbet edip kaynaşmak zorundadır.
*Yapılan sporlar türü ve puanı yazılarakfattylamb94 etiketlenmedir.
*Puan yazılmayan sporlar geçersizdir
*Menü,spor vs paylaşımı yapmayan rakiplerinizi bana bildirmeniz gerekmektedir.
1)asilsoy & fattylamb94
2)@cgdmk &Azyiyen_azimli
3)@fmad & @giustizia_
4)@wine82 & @smyngnc
5)@meva06tr &simla0
6)@ndymk &fitcivciv
7)@medgic26. &lyeaph & M mutsuzdrn
( bu üçlü kapışmada kilo verme yüzdesi esastır.Kilolarınız sebebi ile sağlığınızı zorlayacak sporlar yapmanızı istemiyorum)
*takımda haklı gerekçesi olmayan herkes spor yapmak zorundadır.
asilsoy fattylamb94 cgdmk Azyiyen_azimli @fmad @giustizia_ wine82 S smygnc M Meva06tr simla0 Ndymk fitcivciv medgic26 lyeaph M mutsuzdrn
sİGARA SEVER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?