Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nisan ayinda epey belli canim, ha boyun olduğu için 90 da durmuyorsun ama pehlivan gibiymissin maasallah heybetli
Suan da benim hayalimdeki gibi incecik
Boyumun uzunluğu be biraz da kemiklerimin kalınlığı kilomu iyi gizliyorCanım sen de ulaşacaksın. Ben oğlum 1 yaşındayken danadan halliceydimsen şimdi bile çok iyisin canım.

Sen aslında diger topikte hiç sıkmıyordun kendini, burada cok iyi gidiyorsun, ben de seni merakla bekliyorum mezun olduğun zamanı. Sana demek ki esperenza gibi eli masalı bi hatun lazımmis
Gerçekten
Mesela sıkmadığım halde(buradaki gibi) vermiştim demekki o zaman gelsem daha önceden ulaşacaktım..
Ya da öyle deneyim belki de zor gelirdi
Şu an daha bilinçli daha doğrusu kararlıyım

Komşumuzun kızına da baskı yapıyprum çok samimi arkadaşım Leslie yi birlikte yapıyoruz
Yemekten kısmak en büyük sorunumdu malum misafirler
Annem yokken gelmiyorlar
Ondan daha kolay oldu galiba :)

İnşallah o mezuniyet günleri yakındır

Canım senin verecğin 200-300 gramın yüzdesi ile 90 kilo birinin vereceği 200-300 gramın yğzdesi de bir değil.azdan az gidiyor. Kaldı ki ben nisan ayında hiç kaçamak yapmadığım halde 1,6 kilo verdim sanırım.66,6 da çakılıp kaldım.
Oluyor canım yani.
Menüsüne,sporuna dikkat etmeyip çok az kilo veren,sabit yada artı gelene kızarım ama çabalayıp direnç kilosuna takılana bişey demiyorum .

Boyumun uzunluğu be biraz da kemiklerimin kalınlığı kilomu iyi gizliyorCanım sen de ulaşacaksın. Ben oğlum 1 yaşındayken danadan halliceydimsen şimdi bile çok iyisin canım.
Ama sen emzirdin oğlunu canım benim, benimki de emseydi bu kadar sıkı diyet yapamazdim ben. Yoksa kizim 1 yasindayken ben de minik panda gibiydim (dananin kemikleri iri )

Leslie mi daha etkili cardio mu acaba, spordan anlamayisima ver sadece yüzmeyi bi de yurumeyi bilirim ben
Yüzme efsane
Harika muhteşem

Yürümek zaten en iyisi ve en kolayı hiçbir alet edevata da ihtiyaç yok
Herkesin de yapabileceği türden
Her şeye faydalı

Ya cardio daha etkili aslında Leslie de bir nevi cardio gibi
Ama Leslie müzikli ya ve sürekli konuşuyor bana daha kolay geliyor bir de alıştığım için hareket sırasını bile neredeyse hep tahmin diyorum arada kendim zorlaştırıyorum bile :)
Güzel oluyor :)

Fitness Blender ın Harika bir videosu var mesela cardio çok etkili ama çok zor geliyor bana 2 tur Leslie yi tercih ediyorum ama tabi tercih meselesi:)

Annene söyle mezuniyetine kadar gelmesin

Son düzenleme:
Peki anlastik keptın

Canım maşallah:) çok sevindim ya
İnşallah başarırım

Canım şu an ne durumda diyabet ve pkos
Genelde hareket ve kilo ile tip 2 özellikle gerileyebiliyor
HbA1C (3 aylık şeker...zaten biliyorsundur ) kaçlarda
Kilo ve hareket ile birlikte hem pko sendromlarım hem de tip iki iyice geriledi.HbA1C de normal gibi %5,2 sınırda.

Ben de circir konuşuyorlar diye ses kısık yaparim egzersizleri
Leslieyi denemeden olmayacak sanırım, yarin bi deneyeyim olmazsa

Kilo ve hareket ile birlikte hem pko sendromlarım hem de tip iki iyice geriledi.HbA1C de normal gibi %5,2 sınırda.
Benim babam da tip 2 canım
Kilo vermeye başlama kararımda bu çok etkili oldu
Dikkat etmesem direkt risk altındaykm diye ki iyi ki karar verdim

Çok sevindiğim :)
Okulda işliyoruz mesela hocalarım diyor kilosunun yüzde onunu verip günde 30 dk hareket edilince hastaların %52 ya da 48 i idi geriliyor (ilaca bile gerek kalmıyor diye-tip2 için) o yüzden sordum ve çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…