- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Boyumun uzunluğu be biraz da kemiklerimin kalınlığı kilomu iyi gizliyorNisan ayinda epey belli canim, ha boyun olduğu için 90 da durmuyorsun ama pehlivan gibiymissin maasallah heybetli
Suan da benim hayalimdeki gibi incecik
Sen aslında diger topikte hiç sıkmıyordun kendini, burada cok iyi gidiyorsun, ben de seni merakla bekliyorum mezun olduğun zamanı. Sana demek ki esperenza gibi eli masalı bi hatun lazımmis
Leslie mi daha etkili cardio mu acaba, spordan anlamayisima verAhahha ya Leslie yapıyorum ya maalesef ben de terliyorum baya
Ama olsun zaten hızlıyımdır
GerçektenSen aslında diger topikte hiç sıkmıyordun kendini, burada cok iyi gidiyorsun, ben de seni merakla bekliyorum mezun olduğun zamanı. Sana demek ki esperenza gibi eli masalı bi hatun lazımmis
Canım senin verecğin 200-300 gramın yüzdesi ile 90 kilo birinin vereceği 200-300 gramın yğzdesi de bir değil.azdan az gidiyor. Kaldı ki ben nisan ayında hiç kaçamak yapmadığım halde 1,6 kilo verdim sanırım.66,6 da çakılıp kaldım.
Tartı evet onemli olmayabilir ama neticede burasi yarış topigi, insan ister istemez stres oluyor takıma mahcup olmamak için. Yoksa bu spor ve yemelerimle belki de bir sure sonra inceldigimi farkedecegim. Ondan da aslında izin almak istedim, en azından inceleyim ki motivem kaybolmasin, eylulde de kaldığım yerden devam ederim diye ama hadi bi agustosu göreyim bakalım. İnsallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Ama sen emzirdin oğlunu canım benim, benimki de emseydi bu kadar sıkı diyet yapamazdim ben. Yoksa kizim 1 yasindayken ben de minik panda gibiydim (dananin kemikleri iriBoyumun uzunluğu be biraz da kemiklerimin kalınlığı kilomu iyi gizliyorCanım sen de ulaşacaksın. Ben oğlum 1 yaşındayken danadan halliceydim sen şimdi bile çok iyisin canım.
Yüzme efsaneLeslie mi daha etkili cardio mu acaba, spordan anlamayisima versadece yüzmeyi bi de yurumeyi bilirim ben
Terlemek iyi kilo verdirir minnakımAhahha ya Leslie yapıyorum ya maalesef ben de terliyorum baya
Ama olsun zaten hızlıyımdır
Annene söyle mezuniyetine kadar gelmesinGerçekten
Mesela sıkmadığım halde(buradaki gibi) vermiştim demekki o zaman gelsem daha önceden ulaşacaktım..
Ya da öyle deneyim belki de zor gelirdi
Şu an daha bilinçli daha doğrusu kararlıyım
Komşumuzun kızına da baskı yapıyprumçok samimi arkadaşım Leslie yi birlikte yapıyoruz
Yemekten kısmak en büyük sorunumdu malum misafirler
Annem yokken gelmiyorlar
Ondan daha kolay oldu galiba :)
İnşallah o mezuniyet günleri yakındır
Peki anlastik keptınCanım senin verecğin 200-300 gramın yüzdesi ile 90 kilo birinin vereceği 200-300 gramın yğzdesi de bir değil.azdan az gidiyor. Kaldı ki ben nisan ayında hiç kaçamak yapmadığım halde 1,6 kilo verdim sanırım.66,6 da çakılıp kaldım.
Oluyor canım yani.
Menüsüne,sporuna dikkat etmeyip çok az kilo veren,sabit yada artı gelene kızarım ama çabalayıp direnç kilosuna takılana bişey demiyorum .
Evet canım haklısın :) o yüzden devam hazır alışmışken ilk hedef annemin gelişi bakalım bu cuma nasıl gelecek :)Terlemek iyi kilo verdirir minnakım
Bol bol toksin atarsın.
Ahahha yaaa gelsinAnnene söyle mezuniyetime kadar gelme diye
Kilo ve hareket ile birlikte hem pko sendromlarım hem de tip iki iyice geriledi.HbA1C de normal gibi %5,2 sınırda.Canım maşallah:) çok sevindim ya
İnşallah başarırım
Canım şu an ne durumda diyabet ve pkos
Genelde hareket ve kilo ile tip 2 özellikle gerileyebiliyor
HbA1C (3 aylık şeker...zaten biliyorsundur ) kaçlarda
Dondurmacı,çekirdekçi babayı napıcazAnnene söyle mezuniyetime kadar gelme diye
Ben de circir konuşuyorlar diye ses kısık yaparim egzersizleriYüzme efsane
Harika muhteşem
Yürümek zaten en iyisi ve en kolayı hiçbir alet edevata da ihtiyaç yok
Herkesin de yapabileceği türden
Her şeye faydalı
Ya cardio daha etkili aslında Leslie de bir nevi cardio gibi
Ama Leslie müzikli ya ve sürekli konuşuyor bana daha kolay geliyor bir de alıştığım için hareket sırasını bile neredeyse hep tahmin diyorum arada kendim zorlaştırıyorum bile :)
Güzel oluyor :)
Fitness Blender ın Harika bir videosu var mesela cardio çok etkili ama çok zor geliyor bana 2 tur Leslie yi tercih ediyorumama tabi tercih meselesi:)
Hahhh şöyle canımPeki anlastik keptın
Leslie abla cırcır konuşurken iyi gaz veriyor.Ben de circir konuşuyorlar diye ses kısık yaparim egzersizleri
Leslieyi denemeden olmayacak sanırım, yarin bi deneyeyim olmazsa
Dondurmacı,çekirdekçi babayı napıcaz
Benim babam da tip 2 canımKilo ve hareket ile birlikte hem pko sendromlarım hem de tip iki iyice geriledi.HbA1C de normal gibi %5,2 sınırda.
Bu kadar gazdan sonra dogalgazda disa bagimliligimiz kalmayacak sanırımHahhh şöyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?