Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin baban tam diyet kırıcı
Anneciğin de öyleyse işimiz zor
Annemi ben sıkıyorum da babama kıyamıyorum
Diyo karım da gitti zayıflarsam bana iyi bakamamışsın diye kızar sana diyip ama duygusallık yapıyoroysa annem zayıflasın istiyor ama ..

Canım tatil nasıl gidiyor ne kadar daha oradasınız
İyi gidiyor canım çok sukur
En erken agustos 28inde döneriz. İnsanin memleketi tabi ki, aile ve arkadaslarimin hepsi burada. Bebege de annem sağolsun bakiminda yardimci oluyor. Şu diyeti de burada bi kivirabilsem cok daha mutlu olucam
Sen nasilsin canım? Anladığım kadarıyla ailen İstanbul'da yani eviniz?

Evet canım :) annem memlekette ev bana kaldı
Biz bayramda gideceğiz annem cuma gelecek

İstanbul çok sıcak ya çok bunalıyoruz 2 gün az iyiydi ama yine de ter
En azından güneşlikleri açabiliyoruz bizim ev çok Sıcak diye güneşlikler kapalı oluyor gündüz
Tatil modundayım ev kızı oldum :)

Senin memleket neresiydi canim
Bazen sessizlik, sakinlik cok iyi gelir insana. Ben de bu saatleri seviyorum mesela. Herkes uyudu. Balkonda gecenin hafif serinliği, bizim ev köyün kenarinda, onumuzde bag, bahce, yesillik. Gece tabi belli olmasa da kokusu, huzuru yetiyor. Bu sakinlikte kitap okumayı da çok severim tabi ama laklak olunca o kaldı benim minnak da 7ye on kala alarm gibi kalkiyor, o da ayrı tabi

Ahahaha ya hep çok özenmişimdir öyle uyanmaya tam uykucuyum ya
Harika bir tasvir oldu canım muhteşem bir yere benziyor
Kastamonu :)
Dağlık bölgedeyiz annemler yorganla yatıyor şu an mesela ben de essin diye evde koşuyorum

Hic ozenilecek bi uyanma şekli değil kuzum ya sen bence bol bol deliksiz uyu ben geceleri wc ye kalkmaya bile usenirken simdi bu minnaka kalkiyorum
Kastamonu evet soguktur sanki sanki
Hele ki yorgan..
Sort ve askiliyla balkonda karanlikta oturuyorum gecenin o hafif, guzel serinliginde
İstanbul'da betonlardan evlere serinlik girmiyordur tabi. İnsan korkudan cam, pencere de acamaz. Ben İstanbul'da yasayamazdim yaa

Bizde artık her yer açık çünkü geç saate kadar uyumuyoruz uyuyamıyoruz maalesef :/
7 ayetel kürsi okumaya çalışıyoruz bir de Allah tan demirli ev sonuçla tedbirsiz olmaz
O yüzden açık camlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…