Annemi ben sıkıyorum da babama kıyamıyorumSenin baban tam diyet kırıcı
Anneciğin de öyleyse işimiz zor
Yoook yemedim hiç ağzıma sürmedimÇekirdek ne kadar yedin ki?
İyi gidiyor canım çok sukurCanım tatil nasıl gidiyor ne kadar daha oradasınız
Sagol canımCanım gayet güzel maşallahhhh
Evet canım :) annem memlekette ev bana kaldıİyi gidiyor canım çok sukur
En erken agustos 28inde döneriz. İnsanin memleketi tabi ki, aile ve arkadaslarimin hepsi burada. Bebege de annem sağolsun bakiminda yardimci oluyor. Şu diyeti de burada bi kivirabilsem cok daha mutlu olucam
Sen nasilsin canım? Anladığım kadarıyla ailen İstanbul'da yani eviniz?
Sagol kaptanicemAfiyet olsunnn canımm
Hem sporun hem de menülerin çok iyi.
Dedi ya yatincaya kadar 2. Posta da olur diye@giustizia_ benim rakibem bu gece erken gitti
ayyy ben anlamamıştım şimdi düştü jeton diyorum ne olurDedi ya yatincaya kadar 2. Posta da olur diye
Senin memleket neresiydi canimEvet canım :) annem memlekette ev bana kaldı
Biz bayramda gideceğiz annem cuma gelecek
İstanbul çok sıcak ya çok bunalıyoruz 2 gün az iyiydi ama yine de ter
En azından güneşlikleri açabiliyoruzbizim ev çok Sıcak diye güneşlikler kapalı oluyor gündüz
Tatil modundayım ev kızı oldum :)
ayyy ben anlamamıştım şimdi düştü jeton diyorum ne olur
Rahatsız etmeyelim o zaman çok
Hemmennn bakiyorum, tam da ihtiyacim varken cok iyi gelecekMotivasyon fotosu atıyorum
Ahahaha ya hep çok özenmişimdir öyle uyanmayaSenin memleket neresiydi canim
Bazen sessizlik, sakinlik cok iyi gelir insana. Ben de bu saatleri seviyorum mesela. Herkes uyudu. Balkonda gecenin hafif serinliği, bizim ev köyün kenarinda, onumuzde bag, bahce, yesillik. Gece tabi belli olmasa dakokusu, huzuru yetiyor. Bu sakinlikte kitap okumayı da çok severim tabi ama laklak olunca o kaldı benim minnak da 7ye on kala alarm gibi kalkiyor, o da ayrı tabi
Beni izlemeyi biraktin miMotivasyon fotosu atıyorum
Canım senin günün nasıl geçti sana sormadım sanırımMotivasyon fotosu atıyorum
Hic ozenilecek bi uyanma şekli değil kuzum yaAhahaha ya hep çok özenmişimdir öyle uyanmayatam uykucuyum ya
Harika bir tasvir oldu canım muhteşem bir yere benziyor
Kastamonu :)
Dağlık bölgedeyiz annemler yorganla yatıyor şu an meselaben de essin diye evde koşuyorum
İyiydi Feyza’cım teşekkür ederim.Canım senin günün nasıl geçti sana sormadım sanırım
İnşallah Harika geçmiştir
Bizde artık her yer açık çünkü geç saate kadar uyumuyoruz uyuyamıyoruz maalesef :/Hic ozenilecek bi uyanma şekli değil kuzum yasen bence bol bol deliksiz uyu ben geceleri wc ye kalkmaya bile usenirken simdi bu minnaka kalkiyorum
Kastamonu evet soguktur sanki sanki
Hele ki yorgan..
Sort ve askiliyla balkonda karanlikta oturuyorum gecenin o hafif, guzel serinliginde
İstanbul'da betonlardan evlere serinlik girmiyordur tabi. İnsan korkudan cam, pencere de acamaz. Ben İstanbul'da yasayamazdim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?