Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşin ilginci en kilolu fotomu bi türlü kabul etmedi.albüme çok zor sığdırdım o fotoyu.
Ondan uğraştım biraz
Aslında gecen sene nisan ayinda bile aman aman bi kilon yokmus ve eylule kadar zayiflamissin. Su an cok zayif gorunuyorsun, cok hos ve zarif duruyor, ve tabi ki daha genc ama ben eyluldeki halini de begendim
Yanlış hatırlamıyorsam boyundan yaklaşık 10 kilo kadar dustun. Benim senin gibi gorunmem icin 46 olmam lazım sanirim

Bizde artık her yer açık çünkü geç saate kadar uyumuyoruz uyuyamıyoruz maalesef :/
7 ayetel kürsi okumaya çalışıyoruz bir de Allah tan demirli ev sonuçla tedbirsiz olmaz
O yüzden açık camlar :)
O sicakta da mecbur yani dimi cam pencere acmadan da yatilmaz ki.

Geçen yıl nisan fotom belki çok belli etmemiş olabilir ama iyice dikkat edersen canım,göğüs ,göbek bacak epey kalın:)
90 kilo olduğum zaman.diyete başlayalı bir hafta on gün olmuştu sanırım.
1.72 boyundayım canım şu an 63-64 arasında gidip geliyorum.

O sicakta da mecbur yani dimi cam pencere acmadan da yatilmaz ki.
Kesinlikle bir de ben alerjiğim biraz o yüzden parfüm falan kullanamıyorum hele deoderant falan kötü yapıyor
Sıcak spor ter banyoda yatıp kalkıcam

Canım maşallah :)
Ne kadar sürede verdin kilonu ve koruma dönemin nasıldı

Tamam canım en azindan agustosa kadar bütün el, kol ve bacaklarimla sarilicam diyete
İyi ki varsin, kaptan gibi kaptansin

Ben görsem hayyatttaaaa 60 demem kesinlikle
Boyun da var ama cidden çok fit duruyorsun canım
Cılız da değil fit yani bu çok güzel bir şey

Ayyy inşallah veririm
Az Boğaz tutup az da spor inşallah

Nisan ayinda epey belli canim, ha boyun olduğu için 90 da durmuyorsun ama pehlivan gibiymissin maasallah heybetli
Suan da benim hayalimdeki gibi incecik

Tamam canım en azindan agustosa kadar bütün el, kol ve bacaklarimla sarilicam diyete
İyi ki varsin, kaptan gibi kaptansin
Spor inan çok farkettiriyor canım.
Feyzaya da yazdım az önce ünv kilomdayım ama daha zayıf görünüyorum. Bazen tartı herşey demrk değil.sporla öyle bir sıkılaşıp incelirsin ki 46 kilodan daha sıkı ve zarif durursun canım.
Ben sana her zaman inanıyırum canım

Kesinlikle bir de ben alerjiğim biraz o yüzden parfüm falan kullanamıyorum hele deoderant falan kötü yapıyor
Sıcak spor ter banyoda yatıp kalkıcam
Benim gibi terleten spor yapma
Ama ben de deniz sonrası yikaniyorum tabi
Sıkıntı banyoda değil de ayy o vicik vıcik terlemek yok mu, hiç sevemedim terlemeyi, ondandir spor sevmeyisim

Ben de kendimden çok Çiğdem’e inanıyorum bak şakın vazgeçmeee cgdmk :)

Ben görsem hayyatttaaaa 60 demem kesinlikle
Boyun da var ama cidden çok fit duruyorsun canım
Cılız da değil fit yani bu çok güzel bir şey

Ayyy inşallah veririm
Az Boğaz tutup az da spor inşallah
Ben geçen yıl nisanda diyete başladım eykül ,ekim gibi ara verdim canım.
Sonra mart ayında tekrar diyete başladım,mayıs sonu gibi hedefime ulaştım canım. 90 ile başladım, martta 72 civarındaydım mayıs sonunda 63,9 ile mezun oldum buradan.
Pkosluyum,tip iki diyabetliyim,insülin direncim doğal olarak vardı.yaş 39 ,bi yaramaz oğlum var.tüm bunlara rağmen ben başardıysam sen de inan çok kolay başarırsın canım

Benim gibi terleten spor yapma
Ama ben de deniz sonrası yikaniyorum tabi
Sıkıntı banyoda değil de ayy o vicik vıcik terlemek yok mu, hiç sevemedim terlemeyi, ondandir spor sevmeyisim
Ahahha ya Leslie yapıyorum ya maalesef ben de terliyorum baya
Ama olsun zaten hızlıyımdır

Tartı evet onemli olmayabilir ama neticede burasi yarış topigi, insan ister istemez stres oluyor takıma mahcup olmamak için. Yoksa bu spor ve yemelerimle belki de bir sure sonra inceldigimi farkedecegim. Ondan da aslında izin almak istedim, en azından inceleyim ki motivem kaybolmasin, eylulde de kaldığım yerden devam ederim diye ama hadi bi agustosu göreyim bakalım. İnsallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Canım maşallah:) çok sevindim ya
İnşallah başarırım

Canım şu an ne durumda diyabet ve pkos
Genelde hareket ve kilo ile tip 2 özellikle gerileyebiliyor
HbA1C (3 aylık şeker...zaten biliyorsundur ) kaçlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…