Gerçekten ne ter hem de .. ilk zamanlar hem ölüyor hem su içindeydim ..Leslie abla cırcır konuşurken iyi gaz veriyor.
Tanısan seversin ama terlersen sevmezsin( terletiyor kafırın kızı)
Ahahahha geçen video attıkO da belki hatununu özlemiştir
Darısı babanın başına olsun canım. Sen de çok yerinde bir karar vermişsin. Risk grubunda olup bunun önlemini peşin peşin almak en akıllıca olanı.Benim babam da tip 2 canım
Kilo vermeye başlama kararımda bu çok etkili oldu
Dikkat etmesem direkt risk altındaykm diye ki iyi ki karar verdim
Çok sevindiğim :)
Okulda işliyoruz mesela hocalarım diyor kilosunun yüzde onunu verip günde 30 dk hareket edilince hastaların %52 ya da 48 i idi geriliyor (ilaca bile gerek kalmıyor diye-tip2 için) o yüzden sordum ve çok sevindim :)
Kesinlikle canımDarısı babanın başına olsun canım. Sen de çok yerinde bir karar vermişsin. Risk grubunda olup bunun önlemini peşin peşin almak en akıllıca olanı.
Kilo verdikten sonra bariz şekilde farkediyorum gerilediğini.
Oyyy Allah muhabbetlerini arttırsın.Ahahahha geçen video attıközledim dediği evlilik yıldönümleri idi
Anneme diyorum annecim üzülme babam beni yemeğe çıkarır sen dağda gez
Ama diyet malum gidemedik
Kolay gelsiiin :)O zaman ben usul usul squatimi yapmaya devam ediim, hem totisim hem gobisim sekillensin, hem de terlemiyim
Ahahah amiiiiin canım :)Oyyy Allah muhabbetlerini arttırsın.
HahahahahaO zaman ben usul usul squatimi yapmaya devam ediim, hem totisim hem gobisim sekillensin, hem de terlemiyim
Ufaklığı da yerimize öpİyi geceler canlarım
Ufaktan uyuyayım benim canavar erkenden uyanır
Çok öpüyorum.
İyi gecelerrr :)Ben yatıyorum artik irkidisler, iyi geceler
Cardio yaptigimda kacamaksiz artı görüyorum hatun ama bu kez karpuz yemis olabülürümHahahahahasquat,yüzme birde kabaklar arasında cardio yap diyeceğim ama cardio yaptığında kaçamak oluyordu
İyi geceler canımİyi geceler canlarım
Ufaktan uyuyayım benim canavar erkenden uyanır
Çok öpüyorum.
İyi yapmışsınSenin mesajını(önceki) okuduktan sonra yiyemedim bir şey
Sadece yemeklerimin az tadına baktımçay kaşığı ile
Yoğurt yedim evet pul biberliTamamdır canım ama çook az olmuş mu
Kahvaltın iyi de kalanı çook az
Akşam saldırma sakın yemeğe bak
Kendini tut
Yoğurt ye en fazla
Ben de çok severim :)))Muz yemeyi özledimne zamandır unutuyorum hep almayı
Muzlu dondurma yapabilir miyim evdeeeesperenzaa
Allah rahmet eylesinnCanım haber veremedim eniştemin vefat yıldönümüydü İstanbula geldim çok yoğundum ve telefonda sıkıntı oldu giremedim nete.Az önce telefoncu yaptı.Diyetimi yaptım sıkıntı yok.
Bence iyi canımSelam kızlar :)
bugün tartıda 59.9 çıktım
cuma 60.2 idim
Menü:
Kahvaltı (9.15)
1/5 simit
zeytin (9 tane sanırım)
1 kk peynir
Öğlen (14,00)
havuç kavurup yoğurtladım - 3 yk civarı
yarım poğaça
(poğaça ve simit kalsa bozulacaktı ısıttık babamla kalmasın diye çavdar yerine onlardan azar azar yedim)
Akşam ( 18,00)
2 yk mıhlama (komşudaydım ye ye diye çok ısrar ettiler ekmek yemedim(sadece tek seferinde ekmeğin kenarıyla aldım kalanında çatal ile yedim)
1 yk çoban salata
peyir 1kk
1 yk patates haşlama
biber 5-6(tost makinesinde ızgara gibi olmuş yağ falan yok)
,
sanırım bu kadar
sonra bizimkilere yemek yaptım ama yemedim malum simit ve poğaça olunca oysa köfte falan yapmıştım da çok da canım istemiyordu yesem de fazla olacaktı
ara: soğuk kahve yaptım gold ile içine yarım su bardağı sür bir çay kaşığı çikolata sosu çünkü çok acı olduo da zaten yapıştı bardağa
Su:2 olmuştur belki de geçmiştir emin olamıyorum suyu sayamıyorum
spor:
90 dk leslie 3 mil 5 k : 450 puan
150 ip : 30 puan
30 sn plank : 10 puan
2000 adım : 30 puan
540 puan
esperenzaa @smygnc @medgic26 fattylamb94 Cascade_
inşallah yarın eksi eksi eksi çıkarım
Ben dikkat etmeyip de alsam bir iki gun sonra motivem yerine gelir devam ederim ama hem memlekette olup hem de bu kadar dikkat edip üstüne arti gorursem motivem etkileniyor ister istemez. Yani aslinda takımda olmasam belki etkilenmem, çünkü dikkat ediyorum en azindan, vermesem de gecici aldığımı biliyorum. Ama takımda olunca her hafta arti cikmaya yuzum olmaz canım ya. Sizlere haksızlık etmiş olurum.
kızlar ben babamla çay içmeye gidiyorum bahçeye
inşallah bir şey yemem
Allah’a şükür pul biberli kür yapıp yedimEkmeği kilona uygun dilimde tutarsan ve kahvaltıda tüketirsen sıkıntı olmaz.Tatlıdan kastın diyete uygun tatlılar değilse işte orada sıkıntı olur
Birincilik konusunda ise,feyza ile olan kilo verme ve spor yarışından bahsedip şaka yapmıştım
Ne yedin merakımdan çatlayacağım
Bakayım canım Karatay usulüne
Cumaya 58 lere inmek istiyorum zor olsa daannem de yok komşumuzun kızı ile yaptım ev boş diye evde de yaptım spor güzel oldu :)
Evettt uyumuşum
Pert oldumDedi ya yatincaya kadar 2. Posta da olur diye
ayyy ben anlamamıştım şimdi düştü jeton diyorum ne olur
Rahatsız etmeyelim o zaman çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?