Canım kesinlikle çok etkiliBak yumurta çok etkili
Temizlik yap o haldeAnnemdeydim canısı ne sporu
öğlen bişeyler yiyebilseydin iyi olurdu canım. Zor bir hafta olacak ya senin için, enerjin düşmesin datlumSu iciyom, karnim agriyi, oglen yemegi olarak yürüyüş yedim :) bi de ayraan :)
Sen napiyon?
Kayfe çok olmuş cınımEeeee, kahve miktariimmm, seeyy,....
Bosver
(Biş ilibilir)
(azaltcam söz ins, yarin basliyorum yesilcaya)
Eeeee, kahve miktariimmm, seeyy,....
Bosver
(Biş ilibilir)
(azaltcam söz ins, yarin basliyorum yesilcaya)
Ahh ahh dünkü kahveyi golddan yapmıştım 4e kadar ayakta kaldım resmen artık çok çok az ya da normal kahveden yapacağımGece yatmak bilmiyonuz,zabaahnan kalkmak bilmiyo
spor nerede acaba? Cezalar vardı bir de
Civcivim datlumm spor yapmazsan sana spor takibini kitleyeceğum
Ahahah tam zamanlama Harika
Kolay gelsin Lavinia’mmBurda burda, toplantı bitsin, yarım saate yazarım.
Gece kuşum erkenden uyanmış da rakibe korku,kaptana moral veren sporlarını da yapmışTünaydın
Bu sabah 9dan 11.30 a kadar çok iyi spor yaptim
2 saat 20 dk tempolu yürüyüş 350 puan
15 dk cardio 75 puan
@fattylamb94esperenzaa @yolcukardelen @Azyiyen_azimli
Temizlik yap o haldeHem annene hayrın dokunur hem de hareket olur civcivim Ev işi öncesinde de yeşil çay iç
öğlen bişeyler yiyebilseydin iyi olurdu canım. Zor bir hafta olacak ya senin için, enerjin düşmesin datlum
Kayfe çok olmuş cınımYarın biş olurda beş beş ceza basmaktan başka çare bırakmadın bana Azalt kuzum,azalt bebekim sağlığın için bunu yap.
Ohhh ne hafiflemişsündir canımesperenzaa
Okulda filtre kahve yoktu ondan miktar artti dun oyle, neskayfeler resmen beyaz ekmek gibi, ictikce icesi geliyo insanin
Bu arada sukur oldum regl
ben de 8’de uyandımAhh ahh dünkü kahveyi golddan yapmıştım 4e kadar ayakta kaldım resmen artık çok çok az ya da normal kahveden yapacağım
Çok uykum vardı ama uyandım inşallah :) 9.30
Seni kayve bataklığından başka türlü kurtaramayacağım sanırımCeza mi
Damam kaptanim, söz
Yumurtayı yedim inşallah :)Ohhh ne hafiflemişsündir canım
Neskayfeler aynı dediğin gibi canım. Yarın görmeyeyim,seni topuğundan fururum
ben de 8’de uyandımenerjik enerjik dolanıyorum
Babacığın neler yapıyor
Sabah kahvaltısını Hatice de demiş çok kuvvetli yap canım. Yumurta ve ceviz badem çok iyi tok tutuyor.
Ohhh ne hafiflemişsündir canım
Neskayfeler aynı dediğin gibi canım. Yarın görmeyeyim,seni topuğundan fururum
ben de 8’de uyandımenerjik enerjik dolanıyorum
Babacığın neler yapıyor
Sabah kahvaltısını Hatice de demiş çok kuvvetli yap canım. Yumurta ve ceviz badem çok iyi tok tutuyor.
Seni kayve bataklığından başka türlü kurtaramayacağım sanırım
Allah kabul etsinYumurtayı yedim inşallah :)
Babam namaza gitti :)
Sonra da maça gidecekmiş
Sportif faaliyetler
İnşallah dikkat edeceğim:)
Ayy inşallah o 74 ü göreyim var y hedef 68 lere kadR inecek. Karar verdim artık üst kilomu 70 olarak belirledim bundan yukarı çıkmayacağım inşallah. Dün aynada kendime baktım da çok mutlu oldumYaaa ben dedim 74,9 geliyor
Geçmiş olsun canım:)
Kolay gelsin Lavinia’mm
Gece kuşum erkenden uyanmış da rakibe korku,kaptana moral veren sporlarını da yapmıştebrikler,takdirler kucak dolusu sevgiler çiğdem’im
Bu hafta çok iyi eksi geliyor canım senden
Doğruya doğru az yemiştin ama un kurabiyesini görünce amanınnn dedim ve cezayı verdim
sen yürüdüğünde daha mutlu ve enerjik oluyorsun canım.yürü badem gözlümüz
Eğitimde cezanın yeri ve önemiYok yok kaltaanimm, ceza meza didin, tirstim. Ceza olunca kafamdan cikmiyo, dersin cok olur da yapmazsin tv izlersin ama icin icini yer ya, onun gibi bisey oluyo
Sabah guzel kahvalti yaptimdi, bi de kuruyemis yiyom ara ara, biraz da vitamin takviyesi aldim, idare etcez bu hafta artik :)
seni evinin fit hatunu,okulunun daşş hocası yapcamKurtar beni bu hayattan, gencligim soldu
İradenin elinden kurtulamaz canımAyy inşallah o 74 ü göreyim var y hedef 68 lere kadR inecek. Karar verdim artık üst kilomu 70 olarak belirledim bundan yukarı çıkmayacağım inşallah. Dün aynada kendime baktım da çok mutlu oldum
Allah bereket versin diyelimSagol bidenemmm
Çok iyi geldi vallabiraz daha erken gitsem iyi olacakti, sicak tepeme çöktü
Ara öğünlerini de atlama canım.Miden sıkıntı çıkarmasın.Az yiyerek mutlu olacağımı biri 1,5 yıl önce deseydi bana; hadi leynn derdimAyy inşallah. Vallaa az yedikçe iştahım azalıyoe git gide. Öğlen sadece yarım kase çorba içtim dibide kaldı onuj dışında bir şey yiyemedim.
Karnım şişmedi bugün ya çok mutlutum o kafar ki eve yürüyerek gideceğim
İnşallahAllah kabul etsin
Baban spordan sonra enerji ihtiyacı için seni de kendisini de yakmasa bari
Sen tam babası kılıklı diye tabir edilenlerdensin sanırımsporumu da yaparım tatlı vs oldu mu hiç affetmem hüpletirim diyenlerdendin
Sen çok değiştin, beyle beyle zararlı hal ve hareketlerde bulunmazsın cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?