ne zaman gelecek ki kepimKolay geldinn canımm
canımm çok yorucu ve uykusuz hafta sonu geçirdin. Yediklerinde bir günün hariç sıkıntı yoktu tatlım.regl ödem yapmıştır. Biraz dereotu regle iyi gelir.
sana gece uzun cevap vereceğim canım.
Senin kep de gelsin,kepimizle bi hava atalım
Anlat anlat çekinmeOraları pek anlatmıyım isterseniz
Konuşsun annem konuşsun
kesinlikle katılıyorumŞimd bir şey derdimde uygun olmaz. Ama ben gecelik giymem dedm sadeceBu arada karşı tarafın onay verdiği yani iki kişinin gönlüne uyan icraatlar! Sapıklık değildir
Bir olsa olmaz mıZorla ye canım
Yok öyle
Pasta mııı pasta mıııı cumaya kaldı 2 güüüün pasta mııııesperenzaa fayfeyfiy fattylamb94
Sabah kahvaltıyı yetiştiremedim
Öğle yemeğine çıkamadık
(İşyerinden biri ayrılıyor die veda yaptık)
Pasta ve bir kurabiye yedim
Akşam: 2 karnıyarık yedim cacıkla ve kavun
SPOR
30 DAK YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ 30 PUAN
19 DAK EGZERSİZ 38 PUAN
TOPLAM PUAN:68
Maşallah ,erken anne olanlardansın
günlül tutmaya başlandı mı acaba
Ben kolay kolay sinirlenmemRahat insanımdır ,işime gelmeyeni duymam hatta.
Eşimin yüzü suyu hürmetine susmuştum.Amann konuşsun dursun bi köşede derdim hep.
Tam da dediğin gibi kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çekmiş , o da bana çektirmeye çalıştı ama olmadı
Kayınvalidemle ayrı şehirlerde oluşumuz da büyük avantaj.Eşimin gidip gelmesine karışmam hatta teşvik ederim git sık sık görüş ara diye ama ben gitmiyorum artık.Doğal olarak torununu da göremiyor. Oğlunun evine gelebilir sorun değil ama ben o geldiğinde evde olmamEşim beni ve annesini iyi bildiği için bu konudaki kararıma saygı duyar .Tabi içten içe böyle olmasaydı diye düşünür herhalde ama yapacak birşey yok.
Kpss stresini tahmin edebiliyorum canım.şimdiden kolaylıklar ve bol şanslsr canım.İnşallah iyi bir puan alırsın canım.
Moral bozukluğu kiminde yeme isteğini tetiklerken kiminde de iştah kesebiliyor.
1 hafta sonra daha iyi olursun canım.
Ara öğünlerde yaptığın değişik tarifleri de paylaşırsan bize de fikir vermiş olursun canım
:)) tamamBir olsa olmaz mı
Set bende istemiyorum aslında bi saten gecelik bi sabahlık yeter diye düşünüyorum.Estağfirullah :)
Bence tam set almana gerek yok
İki gecelik alsan setin içinden veya set dışı iki çeşit alsan kesinlikle yeter
Biraz daha bağırPasta mııı pasta mıııı cumaya kaldı 2 güüüün pasta mıııı
Spor bu kadar mı
Rakibem sen nazara mı geldin
Bir sıkıntı mı var
Bir problem mi var
Yapma etmeee
Kesin yeter eminimSet bende istemiyorum aslında bi saten gecelik bi sabahlık yeter diye düşünüyorum.
SağolPaket şeyler tüketmek çok doğru olmasa da tamek markasının detoks suları var ben hepsini de denedim. Bir tane kutu yeşil renk içinde ıspanak, elma, armut falan var ekstra şeker yok sadece meyve ve sebzelerin içerisinde bulunan şeker var yağ yok ben tüketmeyi seviyorum. Bir de kırmızı bir kutu var onun içinde de kırmızı sebze ve meyveler vardı diye hatırlıyorum buzdolabında var ama henüz onu denemedim bu tarz detoks suları da seviyorum. Yeşil olanın içinde ıspanak tadı biraz baskın ama seven varsa rahatlıkla içebilir.
O zaman ben direkt mağza ismi ürün fotoğrafi gönderiyorumŞimd bir şey derdimde uygun olmaz. Ama ben gecelik giymem dedm sadeceBu arada karşı tarafın onay verdiği yani iki kişinin gönlüne uyan icraatlar! Sapıklık değildir
Kız biz takımca ne sapık çıktık yaAnlat anlat çekinme
Konuşsun annem konuşsunTam vaktinde gelmişim ben de
kesinlikle katılıyorum
Ödem attırıyor sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyorsun ben normalde kabızlık sorunu olmayan bir insanım.Sağol
Şişkinliği alıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?