Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne zaman gelecek ki kepim Bekledim de gelmedin diye serenat yapıciimm

Oraları pek anlatmıyım isterseniz
Anlat anlat çekinme
Offf offf içimdeki sapığı konuşturcaksınız şimdi S smygnc
Konuşsun annem konuşsunTam vaktinde gelmişim ben de
Şimd bir şey derdimde uygun olmaz. Ama ben gecelik giymem dedm sadece Bu arada karşı tarafın onay verdiği yani iki kişinin gönlüne uyan icraatlar! Sapıklık değildir
kesinlikle katılıyorum

Pasta mııı pasta mıııı cumaya kaldı 2 güüüün pasta mıııı
Spor bu kadar mı
Rakibem sen nazara mı geldin
Bir sıkıntı mı var
Bir problem mi var
Yapma etmeee

evet canım kesinlikle öyle stres hat safada inşallah gelecek hafta daha iyi olurum :)
açıkçası çok fazla çalışmadım kendime güvenmiyorum bu stres sinirlilik falan hep ondan
hemen paylaşıyorum tarifleri siz de bakmış olursunuz ben şu an yapamıyorum ama siz yapabilirsiniz belki

menümü yazayım dün yazmayı unutmuşum ikisini birlikte yazayım
dün yediklerim
kahvaltı: domates , salatalık , 1 dilim ekmek, 2 parça beyaz peynir, 2 bardak çay
ara:1 ceviz, 1 şeftali
öğle+ akşam: 1 tabak bamya yemeği, bol salata, 1 kase cacık, 2 kaşık havuçlu şehriye pilavı
ara: 1 bardak süt
su :2 litre

bugün yediklerim
kahvaltı: 1 yumurta, domates, 2 tane biber, 3 parça beyaz peynir, 2 zeytin, 1 bardak çay, 2 dilim ekmek
öğlen + akşam: 2 parça tavuk ızgara, közlenmiş domates ve biber, 1 bardak ayran , 2 dilim ekmek
birazdan da 1 bardak süt içeceğim

su: 2.5 litre

Pasta mııı pasta mıııı cumaya kaldı 2 güüüün pasta mıııı
Spor bu kadar mı
Rakibem sen nazara mı geldin
Bir sıkıntı mı var
Bir problem mi var
Yapma etmeee
Biraz daha bağır
Herkes duysun
Spor yapamam Kİ her gün çok
Haftasonu çok yapıyorum zaten
Haftaiçi çalışıyorum
İkincisi cumaya daha üç gün var
Lokumu peeşembe yemiştim
Üçüncüsü de sen sanki bu hafta bi kere yapmadın mı kaçamak
:))))
Ödeştik
Sus

Kızlar ben şu an yapamasam da genelde diyet yaptığım zamanlarda farklı şeyler denemeyi seviyorum onları yazacağım öncelikle esperenzaa
Öncelikle nedense içecek geliyor aklıma
Ben smoothie yapmayı çok seviyorum normalde kefir içebilen bir insan değilim sevmiyorum ama sağlıklı olduğunu biliyorum onun için smoothie yaparken kefir kullanıyorum.
Kefir ve çilek, kefir ve şeftali, kefir ve elma bunları ayrı ayrı rondoda çekiyorum eğer meyveler tatlı değilse içine de 1 kaşık bal koyuyorum hem buz gibi oluyor hem de çok lezzetli oluyor

Özellikle su çok önemli olduğu için kendime detoks suları hazırlıyorum ayrı ayrı şişelerde
Bir şişenin içine salatalık+ elma koyuyorum başka bir şişeye çilek+ limon koyuyorum başka bir şişeye nane+limon+salatalık koyuyorum çok güzel oluyor

Soğuk kahve yapıyorum mesela yine içecek olarak süt, 1 kaşık filtre kahve ya da türk kahvesi, 1 çay kaşığı kakao ve 1 çay kaşığı bal bunları karıştırıyorum iyice İçine de buzu dolduruyorum dışardaki kahveler kadar güzel oluyor. Kakao yerine isteyen 2 kare bitter çikolata da eritip koyabilir içine bitter çikolata koyunca daha bir güzel oluyor tadı :)
Diyette olmadığım zamanlarda içerisine krem şanti, krema ve çikolata eritirdim şu an bu şekilde yapıyorum gayet güzel oluyor.

Paket şeyler tüketmek çok doğru olmasa da tamek markasının detoks suları var ben hepsini de denedim. Bir tane kutu yeşil renk içinde ıspanak, elma, armut falan var ekstra şeker yok sadece meyve ve sebzelerin içerisinde bulunan şeker var yağ yok ben tüketmeyi seviyorum. Bir de kırmızı bir kutu var onun içinde de kırmızı sebze ve meyveler vardı diye hatırlıyorum buzdolabında var ama henüz onu denemedim bu tarz detoks suları da seviyorum. Yeşil olanın içinde ıspanak tadı biraz baskın ama seven varsa rahatlıkla içebilir.

Sağol
Şişkinliği alıyo mu

Yaz olduğu için hepimiz dondurma seviyoruz ve yemek istiyoruz ama malesef kalori deposu kendi dondurmamızı da yapabiliriz. Bunu da birinden görmüştüm hoşuma gitti baya
İstediğimiz meyveleri donduruyoruz mesela böğürtlen gibi, çilek gibi. Bir de muz donduruyoruz muzları dilimleyip donduruyoruz ama sonra buzluktan çıkartıp bir 5 dakika kadar bekletip rondoda çekiyoruz. Kıvamı zaten dondurma kıvamında oluyor karıştırıp tabağa porsiyon olarak koyuyoruz.

Muzun içine 1 kaşık kakao ve 1 kaşık hindistan cevizi atıp lezzetli bir dondurma elde edebiliriz. Böğürtlen ya da çileği de ister muzla ister yoğurtla rondoda çekip aynı şekilde porsiyonluk dondurma yapabilriiz. Üzerine fındık, ceviz de ilave edilebilir azar miktarda. İşte oldu sağlıklı dondurma :)

esperenzaa

Şimd bir şey derdimde uygun olmaz. Ama ben gecelik giymem dedm sadece Bu arada karşı tarafın onay verdiği yani iki kişinin gönlüne uyan icraatlar! Sapıklık değildir
O zaman ben direkt mağza ismi ürün fotoğrafi gönderiyorum kız cıbıldak mı dolanıyon yoksa
Anlat anlat çekinme

Konuşsun annem konuşsunTam vaktinde gelmişim ben de
kesinlikle katılıyorum
Kız biz takımca ne sapık çıktık ya hadi bende 24 yılın açlığı var size noluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…