Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Meyvelerin en şekerli kısmı suyu olduğundan diyette onları tüketmek çok doğru olmaz diye düşünüyorum

Aaa ne güzel ilk duydum
Benim bırak kabızlığı
Her ama hergün afedersin 1 veya 2 büyük tuvalet yaparım açıkçası
Ama diyete başladığımdan beri
Resmen haftada ikiye çıktı
Karatayda da tuvaletim gelmiyo
Başka şeyde de

Obez gibi
Full yemessem tuvalet gelmiyo benim
Bunu anladım

Set bende istemiyorum aslında bi saten gecelik bi sabahlık yeter diye düşünüyorum.
Canım ben set aldım ama bir ikisi dışında kullanamadım hiç.bana kalırsa bunu çeyiz alışverişinde alma sonra kendin yalnızken ya da internetten istediğin renkte modelde al ben öyle yaptım takımı kullanmayıncaSen de beyazsın siyah seversen tercih edebilirsinGüzel bi mor da olur
İyi tatiller xanım
O zaman ben direkt mağza ismi ürün fotoğrafi gönderiyorum kız cıbıldak mı dolanıyon yoksa

Kız biz takımca ne sapık çıktık ya hadi bende 24 yılın açlığı var size noluyo
valla ya özellikle toplanmış gibiyiz İşte gerisini sen düşün dadını alıncaAy utandım

Bir de tuzlu kurabiye var bir tane çok lezzetli oluyor ben defalarca yaptım hatta sadece ben değil evdekiler de bayıldı
Bunu da internette görmüştüm bir kaç ay önce kaydettim tarifi şimdi sürekli yapıyorum
Malzemeler: 1 çay bardağı yulaf kepeği ya da 1 yulaf ezmesi
1/4 çay bardağı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 çimdik tuz, 1 çay kaşığı kabartma tozu,1 çay bardağı tam buğday unu
Üzerine 1 yumurta sarısı, çörek otu, susam

Ben yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullanıyorum. Yulaf ezmesini rondoda çekiyorum. Üzerine tam buğday unu ve tüm malzemeleri ekleyip yoğuruyorum. Sonra tezgahın üzerinde açıp çay bardağı ile keserek yağlı kağıda koyuyorum. Üzerine yumurta sarısını sürüp çörek otu ve susamı da ekliyorum 180 derece fırında kızarana kadar pişiriyorum 1 tepsi kadar çıkıyor zaten malzemeden. Çayın yanında çok güzel oluyor malzemeler de genel olarak zararsız

Sağol
Bu tarz görmüştüm
Yazıp yorulma ya
Üzülüyorum
:)) uzun uzun anlatmışsın

O bazen bende de oluyor gerçekten arada böyle çözümler gerekli diye düşünüyorm

Kızlar ben iki sene öncesi yazında bu kadar kilolu değildim daha doğrusu bu kiloda değildim 96 kiloydum sanırım 12 kilo falan daha azdım. Çalıştığım yere yakın meyve suyu falan satan bir yer vardı her sabah güzel kahvaltı yaptıktan sonra ordan detoks suyu içerdim. İçinde limon, portakal, maydanoz ve zencefil vardı. Bazen de çim suyu alıp içerdim.
Onun dışında hiçbir ekstra çaba göstermeme rağmen diyet yapmıyordum mesela ama gidip de çikolata abur cubur yemiyordum. Normal yemek yiyordum kahvaltı yapıyordum pilav da yiyordum arada makarna da. Gün içinde aktiftim çalıştığım için ve bu detoks sularından dolayı sık sık tuvalete çıkardım. 2 ay sonra 86 kiloya kadar düştüm başka hiçbir şey yapmadım. Belki toplasanız en fazla 5 kez spor yapmışımdır. Ama yine de kilo verdim. Aslında bu sadece detoks suyuyla alakalı da değil kendimi sıkmıyordum strese sokmuyordum zayıflamak istiyordum ama kendimi zorlamıyordum.

Aynı şeyi bundan 5 sene önce de yaşadım. O dönem henüz bu kadar kilolu değildim 80 kilo civarındaydım. Diyet yapmıyordum spor da pek yapmıyordum ama zayıflamak için afedersiniz yırtınmıyordum 3 ay gibi bir sürede 66 kiloya düştüm tek yaptığım düzgün bir kahvaltı hafif bir akşam yemeğiydi haftada 2 gün de bisiklet sürerdim. Ne zaman böyle stressiz sakin olsam güzel kilo veriyorum.
Ne zaman şişmanım diye ağlasam daha beter kilo alıyorum. Sessiz sakin davranınca daha güzel kilo veriyorum kasmadığım zamanlarda.
Sanırım ilk bunu deneyeceğim ben

Hee yaşayan bilir diyosun

Çok iyi ödem attırıyor ama arada bir sakıncası olmaz bence
Tercih meselesi ben şekerden yana değilim ama sana iyi geliyorsa afiyet olsun

Merhaba kızlar bugunkü menümü yazayım size...
sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 2 dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin ve 2kk peynir
ara: 2 ceviz içi 2 kayısı
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: muzlu yoğurt
akşam: yiyemedim...

2.5 lt su spor yok.
esperenzaa M mutsuzdrn medgic26

İyi bence

Saten dantelli bordo yada siyah istiyorum.Ben sevmiyorum ama bizimki seviyormuş Giyeceğim velhasılı farklı farklı

Canın ekmek 1 olsa daha iyi olurmuş
Spor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…