- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Meyvelerin en şekerli kısmı suyu olduğundan diyette onları tüketmek çok doğru olmaz diye düşünüyorumPaket şeyler tüketmek çok doğru olmasa da tamek markasının detoks suları var ben hepsini de denedim. Bir tane kutu yeşil renk içinde ıspanak, elma, armut falan var ekstra şeker yok sadece meyve ve sebzelerin içerisinde bulunan şeker var yağ yok ben tüketmeyi seviyorum. Bir de kırmızı bir kutu var onun içinde de kırmızı sebze ve meyveler vardı diye hatırlıyorum buzdolabında var ama henüz onu denemedim bu tarz detoks suları da seviyorum. Yeşil olanın içinde ıspanak tadı biraz baskın ama seven varsa rahatlıkla içebilir.
Aaa ne güzel ilk duydumÖdem attırıyor sık sık tuvalet ihtiyacı duyuyorsun ben normalde kabızlık sorunu olmayan bir insanım.
Genelde günlük olarak tuvalete çıkarım ama beni bundan içince günde 3 sefer tuvalete çıkartıyor.
Canım ben set aldım ama bir ikisi dışında kullanamadım hiç.bana kalırsa bunu çeyiz alışverişinde alma sonra kendin yalnızken ya da internetten istediğin renkte modelde al ben öyle yaptım takımı kullanmayıncaSet bende istemiyorum aslında bi saten gecelik bi sabahlık yeter diye düşünüyorum.
İyi tatiller xanım@Ndymkesperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy @cgdmk @fitcivciv S smygnc @simla0
@yenibirnur @yolcukardelenasilsoy ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar !!!
Ben yarın annemlere gidicem
Akşama doğru yola çıkıcam gerçi
Ama şimdiden söyleyeyim
Bilginiz olsun
Bu kadar çok aktif olamam çünkü
Aile Saadet’i yaşıcam inşallah
Hasret gidermece
Günlük bildirim yapacağım
Sevgiler
valla ya özellikle toplanmış gibiyizO zaman ben direkt mağza ismi ürün fotoğrafi gönderiyorumkız cıbıldak mı dolanıyon yoksa
Kız biz takımca ne sapık çıktık yahadi bende 24 yılın açlığı var size noluyo
Çok iyi ödem attırıyor ama arada bir sakıncası olmaz benceMeyvelerin en şekerli kısmı suyu olduğundan diyette onları tüketmek çok doğru olmaz diye düşünüyorum
SağolBir de tuzlu kurabiye var bir tane çok lezzetli oluyor ben defalarca yaptım hatta sadece ben değil evdekiler de bayıldı
Bunu da internette görmüştüm bir kaç ay önce kaydettim tarifi şimdi sürekli yapıyorum
Malzemeler: 1 çay bardağı yulaf kepeği ya da 1 yulaf ezmesi
1/4 çay bardağı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 çimdik tuz, 1 çay kaşığı kabartma tozu,1 çay bardağı tam buğday unu
Üzerine 1 yumurta sarısı, çörek otu, susam
Ben yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullanıyorum. Yulaf ezmesini rondoda çekiyorum. Üzerine tam buğday unu ve tüm malzemeleri ekleyip yoğuruyorum. Sonra tezgahın üzerinde açıp çay bardağı ile keserek yağlı kağıda koyuyorum. Üzerine yumurta sarısını sürüp çörek otu ve susamı da ekliyorum 180 derece fırında kızarana kadar pişiriyorum 1 tepsi kadar çıkıyor zaten malzemeden. Çayın yanında çok güzel oluyor malzemeler de genel olarak zararsız
Aaa ne güzel ilk duydum
Benim bırak kabızlığı
Her ama hergün afedersin 1 veya 2 büyük tuvalet yaparım açıkçası
Ama diyete başladığımdan beri
Resmen haftada ikiye çıktı
Karatayda da tuvaletim gelmiyo
Başka şeyde de
Obez gibi
Full yemessem tuvalet gelmiyo benim
Bunu anladım
olsun yapan olur belki :) arada gerekiyor böyle şeylerSağol
Bu tarz görmüştüm
Yazıp yorulma ya
Üzülüyorum
:)) uzun uzun anlatmışsın
Hee yaşayan bilir diyosunCanım ben set aldım ama bir ikisi dışında kullanamadım hiç.bana kalırsa bunu çeyiz alışverişinde alma sonra kendin yalnızken ya da internetten istediğin renkte modelde al ben öyle yaptım takımı kullanmayıncaSen de beyazsın siyah seversen tercih edebilirsin Güzel bi mor da olur
İyi tatiller xanım
valla ya özellikle toplanmış gibiyizİşte gerisini sen düşün dadını alınca Ay utandım
Tercih meselesi ben şekerden yana değilim ama sana iyi geliyorsa afiyet olsunÇok iyi ödem attırıyor ama arada bir sakıncası olmaz bence
İyi benceMerhaba kızlar bugunkü menümü yazayım size...
sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 2 dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin ve 2kk peynir
ara: 2 ceviz içi 2 kayısı
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: muzlu yoğurt
akşam: yiyemedim...
2.5 lt su spor yok.
esperenzaa M mutsuzdrn medgic26
Sağol canım
@Ndymkesperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy @cgdmk @fitcivciv S smygnc @simla0
@yenibirnur @yolcukardelenasilsoy ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar !!!
Ben yarın annemlere gidicem
Akşama doğru yola çıkıcam gerçi
Ama şimdiden söyleyeyim
Bilginiz olsun
Bu kadar çok aktif olamam çünkü
Aile Saadet’i yaşıcam inşallah
Hasret gidermece
Günlük bildirim yapacağım
Sevgiler
Saten dantelli bordo yada siyah istiyorum.Ben sevmiyorum ama bizimki seviyormuşAyy ben şahsen 1 adet kırmızı ipek bir gecelik almıştım dekolteli ve kısa. İki üç kere giydim sayılır pek lazım olmuyorama alacağın şeyi iyi düşün, ilk gece için nasıl gözükmek istediğine bağlı ona göre karar ver. Mesela İlk başta renk seç. Kırmızı mı, Beyaz mı , mor mu Sonra tarz ı
Ben öyle dantelli ipek vs tarzında giyinmem o yüzden aldığımı 4 yılda toplasan 2-3 kere giymişimdir. O yüzden sen sürekli giyeceğin mi yoksa o geceye özel mi düşünüyorsun ona göre karar ver.
Ben iyiyim canım arada stresleniyorum arada tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum öyle geçiyor :)idare eder canım sende ne var ne yok
Canın ekmek 1 olsa daha iyi olurmuşmenümü yazayım dün yazmayı unutmuşum ikisini birlikte yazayım
dün yediklerim
kahvaltı: domates , salatalık , 1 dilim ekmek, 2 parça beyaz peynir, 2 bardak çay
ara:1 ceviz, 1 şeftali
öğle+ akşam: 1 tabak bamya yemeği, bol salata, 1 kase cacık, 2 kaşık havuçlu şehriye pilavı
ara: 1 bardak süt
su :2 litre
bugün yediklerim
kahvaltı: 1 yumurta, domates, 2 tane biber, 3 parça beyaz peynir, 2 zeytin, 1 bardak çay, 2 dilim ekmek
öğlen + akşam: 2 parça tavuk ızgara, közlenmiş domates ve biber, 1 bardak ayran , 2 dilim ekmek
birazdan da 1 bardak süt içeceğim
su: 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?