O zaman ben direkt mağza ismi ürün fotoğrafi gönderiyorumkız cıbıldak mı dolanıyon yoksa
Kız biz takımca ne sapık çıktık yahadi bende 24 yılın açlığı var size noluyo
Hımm işte orda işler değişir. Maaleaed erkeklerin küsme darılma potansiyeli var o konuda, sen al kuzum hemde fazla fazlaSaten dantelli bordo yada siyah istiyorum.Ben sevmiyorum ama bizimki seviyormuşGiyeceğim velhasılı farklı farklı
Ohoooo rakibemBiraz daha bağır
Herkes duysun
Spor yapamam Kİ her gün çok
Haftasonu çok yapıyorum zaten
Haftaiçi çalışıyorum
İkincisi cumaya daha üç gün var
Lokumu peeşembe yemiştim
Üçüncüsü de sen sanki bu hafta bi kere yapmadın mı kaçamak
:))))
Ödeştik
Sus
Bu kahve tarifini deneyebilir miyimKızlar ben şu an yapamasam da genelde diyet yaptığım zamanlarda farklı şeyler denemeyi seviyorum onları yazacağım öncelikleesperenzaa
Öncelikle nedense içecek geliyor aklıma
Ben smoothie yapmayı çok seviyorum normalde kefir içebilen bir insan değilim sevmiyorum ama sağlıklı olduğunu biliyorum onun için smoothie yaparken kefir kullanıyorum.
Kefir ve çilek, kefir ve şeftali, kefir ve elma bunları ayrı ayrı rondoda çekiyorum eğer meyveler tatlı değilse içine de 1 kaşık bal koyuyorum hem buz gibi oluyor hem de çok lezzetli oluyor
Özellikle su çok önemli olduğu için kendime detoks suları hazırlıyorum ayrı ayrı şişelerde
Bir şişenin içine salatalık+ elma koyuyorum başka bir şişeye çilek+ limon koyuyorum başka bir şişeye nane+limon+salatalık koyuyorum çok güzel oluyor
Soğuk kahve yapıyorum mesela yine içecek olarak süt, 1 kaşık filtre kahve ya da türk kahvesi, 1 çay kaşığı kakao ve 1 çay kaşığı bal bunları karıştırıyorum iyice İçine de buzu dolduruyorum dışardaki kahveler kadar güzel oluyor. Kakao yerine isteyen 2 kare bitter çikolata da eritip koyabilir içine bitter çikolata koyunca daha bir güzel oluyor tadı :)
Diyette olmadığım zamanlarda içerisine krem şanti, krema ve çikolata eritirdim şu an bu şekilde yapıyorum gayet güzel oluyor.
Aaaa özletme kendini çoook uğramaya çalış arada@Ndymkesperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy @cgdmk @fitcivciv S smygnc @simla0
@yenibirnur @yolcukardelenasilsoy ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar !!!
Ben yarın annemlere gidicem
Akşama doğru yola çıkıcam gerçi
Ama şimdiden söyleyeyim
Bilginiz olsun
Bu kadar çok aktif olamam çünkü
Aile Saadet’i yaşıcam inşallah
Hasret gidermece
Günlük bildirim yapacağım
Sevgiler
Yaşasın dondurmaaaaYaz olduğu için hepimiz dondurma seviyoruz ve yemek istiyoruz ama malesef kalori deposu kendi dondurmamızı da yapabiliriz. Bunu da birinden görmüştüm hoşuma gitti baya
İstediğimiz meyveleri donduruyoruz mesela böğürtlen gibi, çilek gibi. Bir de muz donduruyoruz muzları dilimleyip donduruyoruz ama sonra buzluktan çıkartıp bir 5 dakika kadar bekletip rondoda çekiyoruz. Kıvamı zaten dondurma kıvamında oluyor karıştırıp tabağa porsiyon olarak koyuyoruz.
Muzun içine 1 kaşık kakao ve 1 kaşık hindistan cevizi atıp lezzetli bir dondurma elde edebiliriz. Böğürtlen ya da çileği de ister muzla ister yoğurtla rondoda çekip aynı şekilde porsiyonluk dondurma yapabilriiz. Üzerine fındık, ceviz de ilave edilebilir azar miktarda. İşte oldu sağlıklı dondurma :)
esperenzaa
AhahhaaaOhoooo rakibem
Yok öyle
İki gün kaldı bak bugünü sayma zaten çarş perş
Ohoo böyle olursa olmaz ama beni motive edip sen yapmazsan ben nasıl motive olacağım
Hem abla hem rakibe olarak bana örnek olman lazım
Zor duruyorum ben zaten
Babam günde bir doz iki doz imtihan ediyor beni
Bugün kardeşim de eklendi
Seni takip etmem lazım evetAaaa özletme kendini çoook uğramaya çalış arada
Yaşasın dondurmaaaa
Merhaba kızlar bugunkü menümü yazayım size...
sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 2 dilim tam bugday ekmeği 5 zeytin ve 2kk peynir
ara: 2 ceviz içi 2 kayısı
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: muzlu yoğurt
akşam: yiyemedim...
2.5 lt su spor yok.
esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26
Kesinlikle rakibemSeni takip etmem lazım evet
Öyle olacak canım yaaa.Adam 40 yıl beklemiş beniHımm işte orda işler değişir. Maaleaed erkeklerin küsme darılma potansiyeli var o konuda, sen al kuzum hemde fazla fazla
Ahahahah kabul ne ceza istersek o muAhahhaaa
Merak etme bu hafta bi daha yok
Sen ya da ben
Cumaya kadar bi tane yasaklı bişey yersek
Ceza vericez
Sürpriz ceza olsun ablası
Ay Benim de kardeşim yazmış dün, ekmek yerine ne geçer die karatayda :)))
Allahım yaa iki sene olucak Karatay yapıyo
Sorduğu soruya bak
Ben bozdum ama söylemedim rezil olmuyum die
Alıntının üstüne yazmışsınCanım son aran geç olduysa akşam gibi olmuştur
Öyle olacak canım yaaa.Adam 40 yıl beklemiş beni
Olur :)))Ahahahah kabul ne ceza istersek o mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?