Biz yağsız yapıyoruz canım.Bu hafta gerçekten iyiydim sporu 4 güne çıkarmayı becerebilsem çok daha iyi olacak.Ama yetişemiyorum düğün için koşturmalarım hep akşama kalınca olmuyor.Afiyet olsun Sümeyye’cimKarnıyarık kızartma değildir diye tahmin ederek çok çok güzel menün diyorum.
Bu hafta çok iyiydin canım.Sen gerçekten diyetine ,sporına dikkat ettin mi güzel kilo veriyorsun. Böyle devam tatlım,gelinliğin içinde harika görüneceksin canım.
Hindinin nr faydası varmış diyetisyenine bir sorsana kuzum merak ettim afiyet olsunselam kızlar bugunku menümü yazayım sizlere
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1kk beyaz peynir 5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği domates salatalık
ara: muz 2 yk yogurt
öğlen: 1 tane haşlanmış hindi but 1 dilim tam bugday ekmeği 1 kase yogurt
ara: 4 dilim karpuz
akşam: 2 tane tavuk but salata 1 dilim tam bugday ekmeği yogurt
şimdilik 3lt su 4000 adım 60p
esperenzaa medgic26 M mutsuzdrn fattylamb94
Afiyet olsun hatun iyi gidiyorsub masallahİyi akşamlar kızlar.
Sabah
2 yumurta ve peynirle omlet
Öğlen
Ciğer (4 yk)
Salata
Akşam
1 ortaboy karnıyarık
2 sb ayran
3 lt su , sütten yapılmış latte,1 kupa filtre,1 sade Türk kahvesi
7000 adım =15*7=105 puan
esperenzaa , medgic26 ve fattylamb94
Yoo nasılsa sonuç doğru yazmışsın ben sonucu kontrol etmende yazmıştım canım hiç sorun değil :)Sonuç doğru olduğundan pazartesi düzeltsem sorun olur mu ?
Iste bu olayyyyy helal olsun hepimize haftaya 1. Bizimdir haydi kizlar gucumuzu gösterelimmmHuhuuuu
Gızlarrrr
Takımımız ikinci oldu,fitcivciv kuzum sen de bireyselde 3. oldun.tebrikler tatlım.
Tebriklerr canlarım
Çok iyi canımselam kızlar bugunku menümü yazayım sizlere
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1kk beyaz peynir 5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği domates salatalık
ara: muz 2 yk yogurt
öğlen: 1 tane haşlanmış hindi but 1 dilim tam bugday ekmeği 1 kase yogurt
ara: 4 dilim karpuz
akşam: 2 tane tavuk but salata 1 dilim tam bugday ekmeği yogurt
şimdilik 3lt su 4000 adım 60p
esperenzaa medgic26 M mutsuzdrn fattylamb94
Teşekkürler kaptanım.Kendime telkinde bulunuyorum sen onların tadını biliyorsun yemesen birşey kaybetmessin diye.Dikkat et canım.Bu kadar motive olmuşken ve eksilmelerin çok iyiyken dikkat et canım.
İyi yolculuklar canım,arkadaşına da mutluluklar .
Şişman bir gelin olmak istemiyorum canım.Üst iyice küçüldü basen ve kalça duruyor.Nasıl eriycek bilmiyorumAfiyet olsun hatun iyi gidiyorsub masallah
19u canım o 500 :)Canim benim 2 gün eksik olmuş.
13 temmuz 150 puanım var
15 temmuz Pazar 465 puanim var
Onları birleşik yazmisim bir sonraki gün ile, o yuzden farketmemissin
Haftalık toplam 2350 oluyor.
fayfeyfiy sen de bi kontrol et canım, seninkini de 500 fazla hesaplamis sanki
Int den basej kalca hateketlerine yonel kuzum faydasi olur :)Şişman bir gelin olmak istemiyorum canım.Üst iyice küçüldü basen ve kalça duruyor.Nasıl eriycek bilmiyorum
Gayet güzel canımSelamm canlarım tatlilarim ballilokmalarim...
Menum
- Sabah karatay kahvalti
- Aksam izgara tavuk ayran salata
- Klasik cay kahve soda kayisi form cay
- Su 3 lt
- Sporda 15 x 3 eliptik bisiklet puanini bilmiyorum
esperenzaa ❤ fattylamb94 ❤@mutsuzdrn ❤ lyeaph ❤
Afiyet olsun canım.Eski menüler başladı ne güzel.Selamm canlarım tatlilarim ballilokmalarim...
Menum
- Sabah karatay kahvalti
- Aksam izgara tavuk ayran salata
- Klasik cay kahve soda kayisi form cay
- Su 3 lt
- Sporda 15 x 3 eliptik bisiklet puanini bilmiyorum
esperenzaa ❤ fattylamb94 ❤@mutsuzdrn ❤ lyeaph ❤
Sagol canimmmGayet güzel canım
Oturtmaya calisiyorum haftaya cumaya 99 olmaliyim 2 kilo hedef kodum kendime cok pis korummAfiyet olsun canım.Eski menüler başladı ne güzel.
Evde olsam bende Karatay yaparım.
Yazdigini sonradan gördüm canım, ben de bi an sevinmiştim19u canım o 500 :)
Bende bu hafta 2 kiloyu hedefledim.Kabak Detoksu yapacağım 3 gün .Bende çok piss koymak istiyorumOturtmaya calisiyorum haftaya cumaya 99 olmaliyim 2 kilo hedef kodum kendime cok pis korumm
2 gün plates yapıyorum.2 günde kardiyo yapsam güzel olacak.İnstagramdanda basen popo kalça hareketleri indirdim.Yapacağım inşallahInt den basej kalca hateketlerine yonel kuzum faydasi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?