Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 saat cezam oldu toplamda.
Tamamdir kaptanim.
Morallerim bozuldu bugun cok da neyse.
Sonucta o kadar dikkat edip istedigin rakami gorememek cok koyuyor.
Ayi gibi cips yerken, ya da abur cubur yerken de 2 3 gun adam gibi yemek yemiyodum 57 58e iniyodum zaten. Ee bi bu hafta spor yapmadik nerdeyse hic, ama asiri kosturdum, arada yine ufak biseyler yaptim cezalar falani. Kacamak falan yok zaten. Bi dilim kek, bir iki kurabiye. O kadar mi neydi. Daha napayim.
Planlarim suya dusucekmis gibime geliyo, eylulde de hala boyle şiş olucam, 40 beden pantolonu ustumden kaziyarak cikaricam.
Hayir yani neden benle ayni boydaki, 160 olan insan bu kiloda fitken ben niye 70 kilo gibiyim ya.
Gecen gun 60 liraya m beden bi elbise aldim, ust dugmesi kapanmadi. Kalcalari genis elbisenin ama belli yani kalcam dolduruyo icini, dolu dolu. Sunumda giyicektim. Giymedim mok gibi gorundugunden, korseyle giyerim dediydim olmadi cunku.
Gittim bugun degistirdim. S beden aldim. Uyuz oldum kendime, giy giyebilirsin dedim yani.

Neyse uzun yazdim. Canim sikkin. En iyisi yatayim. Yarin gecer acisi.

Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum tekrardan, insallah ben de veririm haftaya artik ve girebilirim listeye. Yoksa kendimi cipsle bogucam :)

Canım ümitsizliğe kapılma
İnşallah olacak
Bizi her şey etkiliyor sonuçta
Sen durma devam et ben inanıyorum olacak

Offfff offfff derdim buyuk yardimci olun hatunlar... sitiletto ayakkabim ayağıma sigmiyor giyiyorum ama zonk zonk gebertti pazar dugun var ayakkabi almak istemiyorum bunu nasil halledicem vayy bana vayyy

Canım ne kadar aralıklarla yaptın detoksu
Canım ben kabak gercekten cok severim. Her hafta da almaya çalışırım. Alinca da bitirmeye calisirim
Özellikle her perşembe yapıyordum adiyamandayken, buraya gelince o duzen olmadı. Zararı olacağını sanmıyorum. Özellikle yogurtsuz ama cacık olunca yaninda iyi eksi goruyordum

sabah: 2 haşlanmış yumurta
ara: 4 taze incir
öğlen: 6-7 kaşık bulgur pilavı( iş yaparken ara ara atıştırdım 2 saat sürdü )
ara: 2 incir
akşam: yok
ara öğün: soda.

su: 1,5 tl
spor:
3 saat ev işi; 60 puan
1500 adım; 22,5 puan
10 dk egzersiz( mekik, bacak hareketi) ; 20 puan
toplam: 102,5 puan

esperenzaa fattylamb94

Annem gelecek diye gaza geldim ve geldi :)
Artık sıkıldım ya diye gir boz gir boz
Vereceksem vereyim de bitsin

Ben ünlü bir diyetisyenin Kabak Detoksunu yapacağım.
3 gün sürüyor.
Sabah
H.yumurta ve peynir

Öğlen ve Akşam
2 kabak rendesi sotele,2 yk yoğurt ve 2 tane ceviz yeniyor.

İkindi Arasındada
1 porsiyon yaş veya kuru meyve var

Yorumlarını çok okudum en az veren 2 kg yakın vermiş.Deniycem.

Ben de yoğurtlu çok seviyorum ya haftada iki mutlaka yiyorum gibi sanki yani şu bir hafta öyle oldu

Hindinin nr faydası varmış diyetisyenine bir sorsana kuzum merak ettim afiyet olsun
Kuzum o az yagli protein olarak veriyor hindi tavuk demiyor ama hindi tavuga gore daha az zararli tavuklar biliyorsun hormonlu diye ablam cok almak istemiyor tavuk daha cok hindi almaya calisiyor o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…