Kabak detoksu anlık kilo kaybi odem atma gibi dusun canim kaliciligi yokBende bu hafta 2 kiloyu hedefledim.Kabak Detoksu yapacağım 3 gün .Bende çok piss koymak istiyorum
Basarirsin eger istersenn guzel bir gelin olacaksin tatlim2 gün plates yapıyorum.2 günde kardiyo yapsam güzel olacak.İnstagramdanda basen popo kalça hareketleri indirdim.Yapacağım inşallah
Araştırdım aslında yarım kiloda yağdan versem en azından yeter bana.Geçen hafta vücut yağ oranım 32 di azalsında tek istediğim buKabak detoksu anlık kilo kaybi odem atma gibi dusun canim kaliciligi yok
Bu nedir buNaptın kuzum.
Tost,makarna,patates ,form bisküvi bunların hepsi karbonhidrat ve çok çok fazla olmuş.Bu yediklerin sana kilo olarak dönecek canım ya
Sabahki tartı sonucun ile moral bozukluğu yaşadın anlıyorım tatlım ama epey bir cozutmuşsun
1 saat spor cezan var diyeceğim de bu sıralar çok yoğunsun biliyorum.Belki ceza ile tekrar spora dönüş yaparsın canım. Yoksa ipin ucu fena kaçacak.
Kalıcılığı oluyor canım, ben 60tan sonra bu kiloya neredeyse kabak sayesinde geldim, tabi sen o aralar pek buralarda yoktun, adım kabakciya ciktiKabak detoksu anlık kilo kaybi odem atma gibi dusun canim kaliciligi yok
Ahahaha yaaa sevin zatenYazdigini sonradan gördüm canım, ben de bi an sevinmiştim
Canım ümitsizliğe kapılma
2 saat cezam oldu toplamda.
Tamamdir kaptanim.
Morallerim bozuldu bugun cok da neyse.
Sonucta o kadar dikkat edip istedigin rakami gorememek cok koyuyor.
Ayi gibi cips yerken, ya da abur cubur yerken de 2 3 gun adam gibi yemek yemiyodum 57 58e iniyodum zaten. Ee bi bu hafta spor yapmadik nerdeyse hic, ama asiri kosturdum, arada yine ufak biseyler yaptim cezalar falani. Kacamak falan yok zaten. Bi dilim kek, bir iki kurabiye. O kadar mi neydi. Daha napayim.
Planlarim suya dusucekmis gibime geliyo, eylulde de hala boyle şiş olucam, 40 beden pantolonu ustumden kaziyarak cikaricam.
Hayir yani neden benle ayni boydaki, 160 olan insan bu kiloda fitken ben niye 70 kilo gibiyim ya.
Gecen gun 60 liraya m beden bi elbise aldim, ust dugmesi kapanmadi. Kalcalari genis elbisenin ama belli yani kalcam dolduruyo icini, dolu dolu. Sunumda giyicektim. Giymedim mok gibi gorundugunden, korseyle giyerim dediydim olmadi cunku.
Gittim bugun degistirdim. S beden aldim. Uyuz oldum kendime, giy giyebilirsin dedim yani.
Neyse uzun yazdim. Canim sikkin. En iyisi yatayim. Yarin gecer acisi.
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum tekrardan, insallah ben de veririm haftaya artik ve girebilirim listeye. Yoksa kendimi cipsle bogucam :)
Canım ne kadar aralıklarla yaptın detoksuKalıcılığı oluyor canım, ben 60tan sonra bu kiloya neredeyse kabak sayesinde geldim, tabi sen o aralar pek buralarda yoktun, adım kabakciya cikti
3 gunluk detosk icin dedim ben ama bilmiyorum yinedeKalıcılığı oluyor canım, ben 60tan sonra bu kiloya neredeyse kabak sayesinde geldim, tabi sen o aralar pek buralarda yoktun, adım kabakciya cikti
Ahahaha yaaa sevin zatenTebrik ederim canım seni de maşallah
Canım ben kabak gercekten cok severim. Her hafta da almaya çalışırım. Alinca da bitirmeye calisirimCanım ne kadar aralıklarla yaptın detoksu
Annem gelecek diye gaza geldim ve geldiBu hafta sporum azalacak, yuruyus ve yuzme pek olmaz. Düğün hazırlıkları baslar yarın obur gün, yardim ederiz. Cuma günü 3 gece 3 er saat göbek atmayla açılışı yaparım haftaya
Sen iyi acildin maasallah
Ben de yoğurtlu çok seviyorum ya haftada iki mutlaka yiyorum gibi sanki yani şu bir hafta öyle olduCanım ben kabak gercekten cok severim. Her hafta da almaya çalışırım. Alinca da bitirmeye calisirim
Özellikle her perşembe yapıyordum adiyamandayken, buraya gelince o duzen olmadı. Zararı olacağını sanmıyorum. Özellikle yogurtsuz ama cacık olunca yaninda iyi eksi goruyordum
Afiyet olsun canim ❤Selamm canlarım tatlilarim ballilokmalarim...
Menum
- Sabah karatay kahvalti
- Aksam izgara tavuk ayran salata
- Klasik cay kahve soda kayisi form cay
- Su 3 lt
- Sporda 15 x 3 eliptik bisiklet puanini bilmiyorum baktim 180 puan 4300 de adim vat onu unuttum
esperenzaa ❤ fattylamb94 ❤ @mutsuzdrn ❤ lyeaph ❤
Kuzum o az yagli protein olarak veriyor hindi tavuk demiyor ama hindi tavuga gore daha az zararli tavuklar biliyorsun hormonlu diye ablam cok almak istemiyor tavuk daha cok hindi almaya calisiyor o yuzdenHindinin nr faydası varmış diyetisyenine bir sorsana kuzum merak ettim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?