• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

0232C845-FBC2-43C9-BA47-AD1762687A38.webp

esperenzaa esperenzaa eve dönmedim
Yarın sabah yola çıkıvam inşallah
Hayır tek yedim tabiki
Ceza olmaz :)))
Annemlerde zor direniyorum evet
Alışverişteydim
Eve gitmeden çay içiyorum
Birazdan gidicem fayfeyfiy fayfeyfiy günde neler yedin
Afiyet olsun canım.
Neler aldın:confused:
Başka yerdeyken daha zor oluyor,buna rağmen direniyorsan emeklerinin karşılığını mutlak alırsın.

Çay iç hararet alır:KK70:
Nerede içiyon çayı:KK6:

Sabah

1 yumurtadan yağsız omlet
5-6 zeytin
Domates

Öğle

1 pors kabak yemeği

Akşam

1 pors sebze yemeği
2 top dondurma
1 pors meyve (üzüm)

Görüyosunuz hiç ekmek yok çünkü evde ekmek yoktu akşam çıkıp alabildim :KK70:

Spor 30 dk leslie=90 p
Su 2 llt

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Eda’cımm dünya güzelim.İnsanız hepimiz,kötü günlerimiz olabiliyor ve olacaktır da.Yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum ama bu kadar da çok yüklenme kendine.bu hafta çok stresli ve yoğun bir hafta geçirdin .stres de sende ödem yapmış olabilir.pes etmek yok kuzum.ben senin başaracağına emini tatlım.hem kendine hem bize söz verdin ki sen sorumluluk sahibi birisin.
Dün yaşandı bitti,geçmişe takılıp şimdiyi ve yarını ıskalama bebiş:KK66:
Kaçamaksa kaçtı gitti.şimdi yeniden ayağa kalkma zamanı:KK73:
Bir hafta hedeften şaştıysan ne olmuş sanki:KK66:önce moralini topla gerisi kolay datlummm:KK36:

Bitaanesin sen bitaaneee :KK200::KK200:
Yikilmadim ayaktayim ve ter icindeyim su an :KK70:

Afiyet olsun canım.İki eklere 30 dakika spor cezası verdim canım.Artık listedesin kuzum biraz daha dikkat et olur mu?
Bir de canım sen emziriyorsun su çok çok az.için kavrulmuyor mu?Her emzirme sonrası bir bardak su iç ki su içme alışkanlığın oluşsun.

Neee yedinnn? Yedim seni Feyzaaam:bicak:

Süpürge gitti spor bitti,süpürge geldi spor da geldi:KK55:Az bi cadılık var sende zahar:KK70:

Ay lav ev supurmek :KK200::KK70:

Afiyet olsun canım.İki eklere 30 dakika spor cezası verdim canım.Artık listedesin kuzum biraz daha dikkat et olur mu?
Bir de canım sen emziriyorsun su çok çok az.için kavrulmuyor mu?Her emzirme sonrası bir bardak su iç ki su içme alışkanlığın oluşsun.

Neee yedinnn? Yedim seni Feyzaaam:bicak:

Süpürge gitti spor bitti,süpürge geldi spor da geldi:KK55:Az bi cadılık var sende zahar:KK70:
Kaptanım Allah a şükür şu ana kadar gayet iyi gittim inşallah bir şey daha çıkartmazlar

Back
X